Bu kadarını Ulusoy yapmadı!

black06

New member
Reaction score
0

fb_logo__UkNyMHPc_.jpg

Bu kadarını Ulusoy yapmadı!
Sarı-lacivertli taraftarlar, Galatasaray derbisinde yaşanan olaylar nedeniyle verilen iki maçlık saha kapama cezasına isyan etti. antu.com isimli taraftar sitesinde, federasyon yetkilileri topa tutulurken, “Bu kadarını Haluk Ulusoy bile yapmamıştı” göndermesinde bulunuldu. Görüşte, “Bu kadarına Ulusoy cesaret edememişti. Mahmut Özgener başkanlığındaki Futbol Federasyonu, Türk Futbolu’na en karanlık çağlarını yaşatan Haluk Ulusoy Federasyonu’ndan hiçbir farkının olmadığını kanıtladı. Onlar da Fenerbahçe düşmanı lobilerin esiri oldular” denildi.

Havalimanında gövde gösterisi
Fenerbahçe bugün Kayserispor maçı için özel bir uçakla Kayseri’ye gidecek ancak yolculuktan önce Sabiha Gökçen Havalimanı’nda gövde gösterisi yapacak. Bugün hizmete girecek havalimanının yeni bölümünde oluşturulan Fenerium mağazasının açılışında hazır bulunacak olan sarı - lacivertliler, taraftarları ile birlikte bir kez daha Galatasaray galibiyetini kutlayıp, ardından yola çıkacak. Fenerbahçe İkinci Başkanı Nihat Özdemir’in işleteceği terminal binasının açılış törenine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile tüm Fenerbahçe kafilesi katılacak.

Özer Hurmacı: Üç kupaya talibiz
Özer Hurmacı, bu sezon takım olarak formda olduğunu ifade ederek, “Üç kupaya da talibiz” dedi. Uzun süren sakatlık döneminin ardından sezona geç başladığını hatırlatan genç yıldız, performansının daha da yükseleceğini vurgulayarak, “Şu an antrenmanlarda daha çok çalışıp, diğer maçlarda forma şansı bekliyorum. Kısa vadede bakacak olursak yavaş yavaş artık maç oynamam gerektiğini düşünüyorum. Fenerbahçe camiası çok büyük bir camia. Burada bu takıma uzun yıllar hizmet etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Steaua maçına Einwaller atandı
UEFA Avrupa Ligi’nde H Grubu’nda mücadele eden Fenerbahçe’nin, 5 Kasım Perşembe günü İstanbul’da Romanya’nın Steaua Bükreş takımıyla yapacağı mücadeleyi Avusturyalı Thomas Einwaller yönetecek. Einwaller’in yardımcılıklarını Roland Heim ve Norbert Schwab yapacak. Einwaller daha önce Fenerbahçe’nin 30 Eylül 2008’de Dinamo Kiev ile 0-0 berabere kaldığı maçta ve 2006’da Kayserispor’un Larissa’yı 2-0 yendiği karşılaşmada da görev almıştı.

Geri