Bu Kadarıda Saçma Yeter Artık !!!

aydin__

Banned
Reaction score
0
Yaw Az Önce Denk Geldim Bi Tv Kanalında Küçük Sırlar Diye Bi Dizi Başlamış Az Baktım Acaip Sinirlendim.

Yaw Doguda Millet Okula Çamur ve Karlar İçinde 5 - 10 Km Yürüyerek Giderken Burda Lisede Hey Maşallah Porshe BMW Corvette Gibi Arabalar Acaip Kızlar.

Tamam Gerçek Değil Eyvallah ta İnsanlarda Kötü İntibaa Uyandırıyor.

Ya Bazen Deliriyorum Öle Programlar Yapıyor ki Çıkıp Sövesim Geliyor.

Yiterr Ya Yiterrrr.

Azıcık baktım lakabı gossip girl sapkın bir dizi kısaca gosip girli izlemedim ama fotosu yeter bence.
Bu gibi dizilerde kimin eli kimin cebinde belli değil.Örnek Aşk-ı Meymun Yaprak dökümü Ezel Unutulmaz küçük karılar vs vs.

Bu gibi diziler çok zengin olan hallkımız bu zengin olan halkımızın seviyesi Aydın Doğan gibidir.Hiçbir eksiği oolmadığı gibi tek derdimiz eğlence olduğu çin sağolsunlar Doğan Medya bizi hiç yalnız bırakmıyorlar ne kadar ahlaklı dizi varsa hepsi kanal d ve diğer Doğan kanallarında.
benzetmek gibi olmasın hani havuza kuru girer ıslak çıkarsınya bu kanllara dindar girer dinsiz çıkarsın...

Harbiden Diziler Öle Bi Hal Aldı ki

Ahçı Bahçıvanı Bahçıvan Şoförü Şoför Uşagı Sonra Hepsi Uşagı Böle Gidiyor.

Evleniyoruz Boşanıyoruz Bilmem Ne

turkiye gercekelrını analtan diziler ve sınema filmlerı yokkı artık hanı nerde
neselı gunler filmi
canım kardeşim filmi

milleti baska turlu nasıl kandıracaklar arkadaslar

Şimdiki Diziler Tuhaf Kimin Eli Kimin Cebinde Kim Kimi Götürecek

Yok 150 Bin Dolar

Yok Yengesiyle İş Pişirir

Bide Bu Son Yazdıgım Dizi Harbiden Ayıp Ya

aslında dizilerde olan şeyler gercek hayattada var.. o yüzden ben pek şaşırmıyorum,çokta üstlerine gitmemek lazım çünkü çoğu edebi eserlerden alıntı.yalan yanlış şeyler değiller yani =)

Edebi Eserler Ama O Eserlerde Hayal Ürünü Bence

hakatten de sana katılıyorum aydın kardeşim diziler farklı haller almaya başladı bizler değil lüks arabalar vallaha bisikletle okullara gidemiyoruz bunlar neyle gidiyor...

Edebi Eserler Ama O Eserlerde Hayal Ürünü Bence

ah ah bu dünyada neler dönüyor bir bilseniz.hiçbiri gercek hayattan daha abartılı değil..değişik insan çok bu dünyada =)inş hiçbirisiyle karşılaşmazsınız

en basıtınde liseli genclık ıle ilgili diziye bakın bakalım kım ole liseye gidebilir os ac o başla içeriye nasıl girilir ya hangi mudur ogle ograncıyı içeri alır

ah ah bu dünyada neler dönüyor bir bilseniz.hiçbiri gercek hayattan daha abartılı değil..değişik insan çok bu dünyada =)inş hiçbirisiyle karşılaşmazsınız

Bana İnan Her Çeşit İnsanla Oturup Kalkmışlıgım Vardır. Ben Böyle İnsanlar Yok Demiyorum Sadece Süslenip Püslenip İyiymiş Gibi Önümüze Konulmasından Şikayet Ediyorum

filimler çekiliyor izlenmeye bırakılıyor fakat hayatın gerçeklerini yansıtması bana göre daha mantıklısı olur...hepsi teşvik filmleri sonra genç kızlarımız çıkıp farklı farklı şeyler istiyorlar bir iş arkadaşım var bu tür diziler yüzünden hayata bakış açısı değişti yok efendim iş adamıyla evlenecekmişte belki ilerde dizilerde oynarmışta valla sonumuz hayrola

İzlenmeseler gösteriliyor olmazlar.
TV acaip bir şey ne istersek onu verir.
İstemiyor olsak vermez.
Bu kadar basit kendimizle yüzleşme zamanı...
Biz topluluk olarak bunu seviyoruz.

En Güzelini Ben Yapıyorum. Kendimce Tabi

Maç Günleri Açar İzlerim Tv yi Onun Dışında İzlemiyorum Zaten

1 Ay Ömrü Var Bu Tarz DiziLerin Ama ÜLkemizde "Özenti GençLik" Diye NiteLendiriLen Grup İLgi Gösterirse Bir Arka SıradakiLer, Kavak YeLLeri vs. DoğabiLir.
Türk DiziLerinden Bir KVP Birde EzeL'i Takip Ediyorum Yabancı DiziLeri Biraz Takip Edince Tiksindim BizimkiLerden (=

Zaten Böyle Şeylerden En Çok Kişilik Trawmasındaki Kızlar Etkileniyor. Sonrada Başımıza İmocuk ( Emocuk ) Olarak Çıkıyorlar =)

Öyle de kardeş bu medyanın hayatımızdaki rolu kim inkda edebilir?

Artık medya insanları kendine köle etmiş.Bunun videolarını syretmiştim ne kadar doğru bilemem ama illümünatimidir ne zıkkımdır işte böyle bir masonik bir oyun.
İnsanların şeklini(saçını) şemalini giyimlerini aldıklarını alacaklarını düşüncelerini reklamlarla dizilerle haberlerle her türlü yayınlarla kontrol altında tutup onları menaviyattan uzaklaştırmektır.Bunun için hertürlü bilgiyi kullanırlar en çokta bilimden yararlanırlar.

Direk adama sorarsın öyle bişi yoktur ama bilinçaltına girdiği için artık onu kendine kanun ediniştir bir yerde durur diğer bulanık düşünceleri bekler kendini bununla büyütmek için sonra bilinç altında şişer şişer dayanamaz bilince yerleşir ki artık maneviyat çökmüştür.
Eğer hidayet iman gelmezse artık içki desen içki kötülük desen kötülük.

Bir takım insanlar basit zannediyor bu işleri izlesinler biz düzzeltiriz zannediyorlar.Ama öyle değil öyle olsaydı Aydın Doğan bey efendi böyle dizilere tonla para verirmiydi?
Dünyada böyle diziler çoğalıyor ve dikkat edin izleyici kitleside fena değil.
Bu neyi gösterir bu işi gerçekten güzel yapıyorlar.Adamlar gece güdüz azimle çalışıyor.

Tabi bunlkarın yan etikilerinden bir taneside diliyle evet maneviyatımız çökmedi desede mahalesef çökmüştür.Bunun için İslami yayınları kendine hedef alırlar.(Türkiyede f.Gülen(Samanyolu TV)
ne diyim anlatılacak çok şey var.Şeytan emin ol mü'minlerden çok çok kat kat çalışıyor.Tabi son birkaç yüzyılın şeytanı Deccaldir.İşte bahsedilen deccaliyet sistemi budur.Hani hadislerde hikaye diye okuduğumuz o teknoloji o saptırmalar işte bunu kast ediyor Allahu Alem...
Şimdi ap açık Deccalın kanıtıdır bunlar....

Geri