bu kadını abartarak prim vermeyin ya..

ases

Altın Üye
Reaction score
0
allah askına su hadıseyı fazla abartmayın kızın avrupayı salladıgı yok sadece belcıkada sevıldı ve almanyada o kadar aslında bır beonce olabılrıdı ama artık olmamaz olması nedenmı cunku cok kaprıslı en ufak sız e ornek show tv yaptıgı yasasın okulumuz kampanyasında tek sarkı soyledı ve cuzzı bır para aldı eh buda pek ıyı bır sey degıl oraya yardımım olması ıcın gıdıyorsun neden para alıyorsunkı kı orda turkıyenın en ıyı tıyortro oyuncuları ve sanatcıları varken sen kalk dunku yenı cıkmıs daha ne olcagı bellı degıl para al hem aslında burda hata hadısede degıl o programın yapımcılarında ve show tv de ınsallah ben yanılırımda kız cok buyuk bır sarkıcı olur not sarkıları cok guzel bende severım stırme up sarkısını ama onun kaprıslerını kımse cekemez sanırım kendısını madonna ornek alıyor onu ornek alcagına sezen aksuyu al tamam belkı cok unlu olmazsın ama cok ıyı bır sanatcı oluursun (suzn)

Valla ben o progrmı seyretmedim..! Hadisenin güzel şarkıları var..! Ama öyle dünyaca ünlü olacak diye bişi de duymadım ben..! Uzun zamandır tv seyretmiyorum ben..! İnşallah olur..!

Ama Sezen Aksu'yu örnek al demişsin: +1

Onu örnek aldığı zamanda kendini geliştirip yine dünyaca ünlü olabilir neden olmasın..? Tarkan dünyada ünlenmedi mi ;) Yakalarsam muck muck..! Sezen Aksu'nun ilk başlarda Tarkan'ın üstündeki emeği tartışılmaz..!

Arkadaşım hadise sana naaptı :)

Bırak aldığı rakamda onun hayatta onun güzel müzik yapıosa dinlenir...

Yapmıorsa dinlenmez.....

İnadına stir Me Up :)

By CaPTaiN' Alıntı:
Arkadaşım hadise sana naaptı :)

Bırak aldığı rakamda onun hayatta onun güzel müzik yapıosa dinlenir...

Yapmıorsa dinlenmez.....

İnadına stir Me Up :)

hiiçbişey koymuyorda yaşasın okulumuz kampanyasında para alması koyuyo bunada sanatçı diyebiliyosanız para kazandırmaya devam edelim oda bize stir me up yapsın:clap:

ases' Alıntı:
hiiçbişey koymuyorda yaşasın okulumuz kampanyasında para alması koyuyo bunada sanatçı diyebiliyosanız para kazandırmaya devam edelim oda bize stir me up yapsın:clap:

tamamda arkadaşım bunu engelemenin bi yolu yok burda başlık açarak.....

Zaten ben kimsenin albümünü cdsini almam ki :) Korsana EVET :)

zaten captaın gıbı somuruculer yuzunden kalkınamıoz :D

By CaPTaiN' Alıntı:
tamamda arkadaşım bunu engelemenin bi yolu yok burda başlık açarak.....

Zaten ben kimsenin albümünü cdsini almam ki :) Korsana EVET :)

bencede korsana evet:) ama ben en azından boyle organizasyonlar için biliçlendirmek amaçlı bir sunumdu benimki olay sadece kaset cdde bitmiyoki...

kadının sarkısının bi turkcesini arstırımisiniz sokak kadını gibi sözzler fuck you hadiseeeeeeeeeeeee kim be ooooooooo ne avrupayı sallaması

Geri