bu ikinci oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yAkAm0z_

New member
Reaction score
0
anlamıyorum ama şuana kadr açtığım 2 anket kapatıldı. birisi fazıl say gitsin mi diye bi anket açmıstım henüz kimse bu konuyu anket olarak açmadığı halde bu konu zaten war diye kapatıldı benden sonra bu konuyu açan rütbesi yüksek birisinin anketi hala duruyo ama benim ki kapatıldı .diğeri ise yeni anayasadan tedirginmisniz?diye konu açtım o da daha anayasa ortada değil denilerek kapatıldı. biz bunu bilmeyecek kadr saf değiliz galiba oırada benim sorduğum anayasa taslağından dı biliyrsunuz bu konu çok tartşıldı... AMA BİZ TARTIŞAMADAN KAPATILDI. karar verdim bi daha açtığım konu kapatılırsa konu falan açmayacağım.

Siyaset ve Politika bölümünde Yanlı bir Yönetim izlendiği bir Gerçek

Senin olayına gelince de oluyo böyle şeyler tepkinin haklı oduğunu düşünüyorum

anket bolumunun mod u benım ama kapatmadım dahası konunu gormedım .. sıyası anketlere actıysan bılemıycem : )

1.Anayasa konusu - Tıklayınız

içeriği hakkında bilgi sahibi olmadığınız bir olayı,olguyu nasıl tartışacaksınız..
zamanı gelince tekrar açılır bu konu..
kapadım..

Yeterince acıklamıs arkadas anayasa konusunun kapanması olayını..İceriginden tam emin olunmayan bisey sadece sag tutumlu bı partı hazırlayacak diye tedirginmisiniz vs tarzı tartısılamaz..Elimizde biseyler olur hafiften biraz daha kesinlik olur o zaman tekrardan acılır..

2. Fazıl Say konusuna gelince sadece kapanan senin konun degil..
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=361746

Konunun acıklamasında zaten yazılmıs boyle bı konu mevcut dıye ordan devam edın tarzında..

Cifte standart olmadıgını gostermek ıcınse yıne aynı konu ve bı baskasının konusu oda kapanmıs bu ornegı verebılırım, aynı nedenle buda
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=363050

Devam etmeniz gereken yer ise burası..
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=359770

Kesinlikle cifte standart vb gıbı seyler soz konusu degildir sadece yeni uye olmana ve aradaki iletisim bozukluguna veriyorum bu olayı..Eger ozel mesaj yada bolum baslıgımıza yazsan aynı sekılde acılanırdı..

Konu acıp acmamayı istemek senin elinde olan bisey sadece sana gıcıgımız yok =) Bı suru kapanan anket var bolumde vs bunu anlamanı istiyorum..
İyi forumlar

rebel gerekli herşeyi yazmış zaten..
benim ilave edeceğim birşey kalmamış..

delil yetersizliğinden beraat ..
haydi bakaalııım..=)

yargısız infazda üsünüze yok yani :( :vur

chamur abi espiriyede bittim:durdurun

BöLüm modLarı yeterLi açıkLamayı yapmışLar.. Mod'Lar konu mankeni değiL forum düzeni için varLar herkesin istediği gibi at koşturduğu bir ortam değiL burasi daha dikkatLi oLun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri