Bu hareketler mi kızdırdı ?

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Reaction score
0
Çalımları ve estetik hareketleriyle dikkat çeken Yattara Denizlispor maçında da bu hareketleri tekrarlayınca Kotchoni'yi kızdırdı. Maçın 55.dakikasında boş durumda ve etrafında rakip yokken topla hareketler yapan Yattara'ya Kotchoni'den sert bir müdahale geldi. Hakem Hakan Özkan bu müdahalede faul olduğu kanaatine varmazken saha bir anda karıştı.

"Üzgünüm! Saygısızlık yaptım"

Trabzonspor-Denizlispor maçının 55.dakikasında etrafında rakip olmamasına karşın topla hareketler yapan Yattara maçtan sonra LİG TV'ye yaptığı açıklamada o hareketlerden dolayı üzgün olduğunu ve saygısızlık yaptığını söyledi.
Denizlispor'un sıkıntıları olduğunu ve bu yüzden bu hareketleri yapmaması gerektiğini de sözlerine ekleyen Gineli futbolcu "Denizlisporlu arkadaşlardan özür diliyorum. Biraz aşırıya kaçtım. Yapmamam gerekiyordu" açıklamasını yaptı.

İşte O hareket
29wa3hg.jpg

http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=36460

izledim normal hareketler bişeyi yok..ben gençlerbirliginde oynarken daha beterini yapıodum ama kimse kızmıyodu..zaten o maçta 4gol atmıştım :hhsigara

izledim normal hareketler bişeyi yok..ben gençlerbirliginde oynarken daha beterini yapıodum ama kimse kızmıyodu..zaten o maçta 4gol atmıştım :hhsigara

hehheehehe:durdurun

Profilinde BasketboLcu yazıyo ama nasıL Götürüyorsun 2 sini?:melek

ProfesyoneL sin gaLiba FutboL+Basket ikisini Götürmek zorr..

Yattara'nın Artık Gidişi Yakındır Gitmek İçin Bahane Arayışalarına Girmeye Başladı Bile :eek:ut:

kendınde farkında yapmaması gerektıgının

adam artist ama a.k hakemine ne demeli önünde oluyor olay

Geri