"Bu geri dönüş ilk değil"

cristopher

New member
Reaction score
0
7902_B_mustafadenizli015.jpg

Turkcell Süper Lig'in 27 haftasında karşı karşıya gelen Beşiktaş ile Eskişehirspor maçının ardından Siyah beyazlı takımın teknik patronu Mustafa Denizli ilginç açıklamalarda bulundu.

Maçta 2-0 geriye düştükten sonra 3-2 maçı çeviren takımı için: "Bu galibiyette en önemli faktör Beşiktaş. Geriye düşmemizin ardından maçı çevirecek süremiz vardı. Bireysel hatalarımız ile maça başladık; ancak benim için önemli olan benim istediğim Beşiktaş'a yakın bir Beşiktaş izledik. Golü bulduktan sonra daha da tempo kazandık. Eskişehirspor gibi takımlara bu şekilde oynadığınız sürece pozisyon bulmanız olanaksız değil." açıklamalarında bulundu.

Şayet 3-0 geriye düşülseydi ne olacağına ilişkin soruya ise Denizli:" Ben kariyerimde çok fazla geriden dönüşler yaşadım. Bu ilk kez olmadı. Şayet 3 olsaydı biraz daha zorlanırdık ancak bu inancımızı sahaya yansıtabilirsek istediğimiz takım karşısında galip gelebiliriz." dedi.

Son haftalarda defans hattının yaptığı bireyesel hatalara da değinen tecrübeli teknik adam: "İki haftadır yediğimiz 4 golde özellikle bireysel anlamda çıkaracağımız dersler var. Bu bireysel hatalarımızı da düzeltirsek şampiyonluk için hiçbir engel kalmayacak. Biz güçlü bir takımız. Artık bizim için yürüme mevsimi başladı diyebiliriz." dedi.

Kaynak:Sporx.com ? "Bu geri dönüş ilk değil" - 27 Mart 2010 (Futbol)

Bunu biz hep yapıyoruz.. 2 avans 3'de biter.. :sigara:

Geri