Bu Güzel Kızın Bütün Hayatı Uykuyla Geçiyor...

thefao

El-fetih
Reaction score
0
louisa_ball.jpg

Tıp dilinde Kleine Levin sendromu olarak bilinen hastalık halk dilinde ise 'uyuyan güzel' hastalığı olarak anılıyor.

En uzun 13 gün boyunca süren uykusundan bir türlü uyanamayan Louisa'nın hastalığı karşısında doktorlar da bir çözüm üretemiyor.

Şiddetli gribin ardından Kleine Levin sendromuna yakalanan İngiliz Louisa Ball'ın hayatı uykuda geçiyor. Bazen bir kaç gün bazen de bir kaç hafta aralıksız uyuyan genç kızın ailesi açlıktan ölmemesi için genç kızı zorla uyandırıyor.

15 yaşındaki güzel kız , çevresinde gerçek 'uyuyan prenses' olarak anılıyor. 15 yaşındaki yaşıtları gibi her yönden normal olan tahilsiz kızın kabusu ise uyanmadan günlerce uyku halinde kalması. Okul hayatı ve sosyal yaşamı hastalığından olumsuz etkilenen Louisa, normal bir hayata dönmek istiyor ancak tıp bu hastalık karşısında çaresiz kalmış görünüyor.

Allah kimseye vermesin ..uyumakta uyuyamamakta kötü... böbreklerin çalışması nasıl ki bu güzel kızın ya???bend ebak onu merak ettim şimdi.. çişinde mi gelmiyor be kızım yaa töbe töbe..

Allah yardımcısı olsun...

Yanıma geLSin ßen Onu Uyandırırım GüzeLLik Uykusundan :p :D

Şaka ßi Tarafa ALLah Yardımcısı oLSun

Allah Yardımcısı olsun.

Belki öperek uyandıracak bi prens bekliyodur :melek

1000000/1 ihtimal kızı bulmuş yazık

..:.. zor valla şifa çabuk bulunur umarım ..:..

hasta kızın ardından bile espri yapmışsınız ya helal olsn size.

allah kimseye vermesin böyle bi hasdalık zor bişey

ben bile bi ara kendimden şüphelendim 1 gün uyuyunca ama bunu görünce bende sorun yokmuş iyi bari .
Allah kimseye vermesin .

yuhh bee abi uyumak güzeldırr ama bu kadarı da fazla ALLAH kimsenın basına vermesın

okul hayatı olumsuz mu etkileniyormus?
okul hayatı mı olur bu kızım yahu ? :)

Geri