Bu güne kadarki ufo resimleri

cℓuввєя

Pяσtєct Ψσuя &#11
Reaction score
0
Ufo Dosyaları Resimleri valla ben onların yalancısıyım :)

sili.jpg

mexico.jpg

kebek.jpg

gazete1.jpg

ed.jpg

belcika.jpg

arecibo.jpg

Alın size UFO GERÇEĞİ...

Yıl 1957 Yer Nasa-Amerika
(Birde 1957 teknolojisi
Ya günümüz teknolojisi
)

Diğer eski ve yeni resimler nasip kısmet olursa Askeri Teknoloji başlığı altında vereceğim

Yok ya inanmadım ben :D

bu resimlerin birçoğunun fake olduğu ispatlandı yada abdbib bi işi olduğunuda arkadaş güsel bi şekilde göstermiş ama ben şu kadar söliim bence uzaylılar var e bu durumda ufolar neden olmasın. . .

fake bunlar dostum fake uğraşmışşın sağol

merih cücesi olayına güldüm :) " Dünyalılarla Ahbaplık Ederken " ama bilinen bir gerçek var ki dünya dışı varlıklar mevcut . ve bence onlar dumansız ateşten yaratılmış varlıklardır yani 3 harflilerdir

Bence bunları amerikanın gizli uçuş subayları kullanıyor : )

Bence uzaylılar da ufolar da olabilir..Yok uzayda oksijen yokmuş hava yokmuş su yokmuş orda canlı yaşayamazmış..Bu saydıklarımız dünyada bildiğimiz canılar için geçerli..Bunlara gereksinimi olmayan canlı olamaz mı?Kudret buna yetmez mi?Bence olabilir..Bu arada eline sağlık kardeşim..Güzel paylaşım..

ben uzaylı olsam normal uçakla gezerim ufoyu yapan dünyadaki uçaklara benzer bir aleti daha rahat yapar eğer kenidimi göstermek istemiyorsam, zaten kendilerini göstermek isteseler uçak yapmaktan daha basit

:eek: Ya arkadaşlar hep dikkatimi çekmiştir daha önce dikkat etmemiş olanlarla paylaşayım dedim: resimlerdeki ufoların dizaynları fotoğraflandıkları yıllara göre değişiyor. mesela 70lerde fotoğraflanan bir ufoyla 90larda fotoğraflanan arasında tıpkı 70 model bir arabayla 90 model bir arabanın arasındaki gibi dizayn farklılıkları oluyor...
Bu uzaylı dostlarımız acaba dünya modasını yakından mı takip ediyor ne:eek::)

Geri