Bu Gün De Ölmedim Anne

CHI€F

Kalpsiz
Reaction score
0
Yüreğimi bir kalkan bilip, sokaklara çıktım
Kahvelerde oturdum, çocuklarla konuştum
Sıkıldım, dertlendim, sevgilimle buluştum
Bugün de ölmedim anne

Kapalıydı kapılar, perdeler örtük
Silah sesleri uzakta boğuk boğuk
Bir yüzüm ayrılığa, bir yüzüm hayata dönük
Bugün de ölmedim anne

Üstüme bir silah doğruldu sandım
Rüzgâr, beline dolandığında bir dalın
Korktum, güldüm, kendime kızdım
Bugün de ölmedim anne

Bana böylesi garip duygular
Bilmem niye gelir, nereye gider?
Döndüm işte; acı, yüreğimden beynime sızar
Bugün de ölmedim anne.​

Ahmet Erhan​

eline saglık dostum tşk..

Ahmet kaya'da müziğini yapıp yorumlamıştı süper arkadaşım sağol

Yine duygulandırcın beni.Çok sağol,bin yaşa:(

dreamer80' Alıntı:
Ahmet kaya'da müziğini yapıp yorumlamıştı süper arkadaşım sağol

dediin şahsı iplemiorum dinlemem ben öle şerefsizleri ben oktay kaynarcadan duydum şiir olarak sırf

karizma_5' Alıntı:
konu şarkı sözlerine taşındı

iyide bu şarkı değilki sözlerine taşınsın bu satrıların yazılıs amacı şiir sonradan bestelenmisse şairin ne suçu var

yüregine sağLık çok sevdiğim biR şiiR...

Güzel şiir şef...

konu şarkı sözleri bölümüne taşındı. Burda kullanılan kelimeler yapılan ithamlar ve insanları zan altında bırakıcı yorumlar yakısmamıs yapan arkadasa. Bölümlerinden herzaman bölüm yöneticileri sorumludur eger yönetici bu konuyu şarkı sözü olarak degerlendırırse konuyu taşır sonrasında kendisi bunun şarkı sözü olmadıgına ikna olursa smodlardan talep eder konu eskı yerıne tasınır ama bı bolum yonetıcısının eger rızası yoksa kendı bolumunde verdıgı karar yargılanamaz ve aksı haraket yapılımaz. Bu yuzden konu tekrar sarkı sozlerıne tasındı bundan sonra ıthamlarınıza dıkkat edın lutfen...

Dark_Angel' Alıntı:
konu şarkı sözleri bölümüne taşındı. Burda kullanılan kelimeler yapılan ithamlar ve insanları zan altında bırakıcı yorumlar yakısmamıs yapan arkadasa. Bölümlerinden herzaman bölüm yöneticileri sorumludur eger yönetici bu konuyu şarkı sözü olarak degerlendırırse konuyu taşır sonrasında kendisi bunun şarkı sözü olmadıgına ikna olursa smodlardan talep eder konu eskı yerıne tasınır ama bı bolum yonetıcısının eger rızası yoksa kendı bolumunde verdıgı karar yargılanamaz ve aksı haraket yapılımaz. Bu yuzden konu tekrar sarkı sozlerıne tasındı bundan sonra ıthamlarınıza dıkkat edın lutfen...

εگмεя (04-18-2006), konuya tşk etmiş. ve en eski romantizm moDu

bir değerLendiRmek vardıR kendiNce
biRde konunun örneKli belGeLi
şiir olduğuna daiR biR kanıtı vaRdır..
ben hiç biR bölüm moDunun işine karışmadım ama
buRda iki tarafında mesaıjını silip konuyu hakettiği yeRe taşıDım
benim için şiir yada şarkı olması hiç önemLi değil orda durmuş buRda durmuş oda önemLi değiL..ama şiirSe benimDe ilk yErim romantizm bölümüydü..
romantizm bölümünDe şiir verilicek diyede bir kural yok aşkını sevincini üzüntüsünü ne anlatıosa o an ne kendini açıklıosa onu yazar onu çizer kimseDe bişy demez çünKü öyLE bir KuraL yok..

Romantizm & Duygusallık & Sevgi Sevgi, Aşk adına herşey. Romantik Hikayeleriniz mi var sevginizi haykırmak mı istiyorsunuz güzel aşk şarkılarını mı paylaşacaksınız buyrun buradan.

kusuRam baKma boRa abi..ama ben suçLu duruma düşmek istemem.
yani doğru doğRuduR yanLış yanLış..

karizma kusuRa baKma özüR diliyoRum işine karışmış gibi oLdum.. ama işin hakkını veRmek Lazım

genco cum beni savunmana gerek yok canum ben kendi hakkımı savunurum karizma gibi aciz değilim darkı olaya karıstırdığı gibi ben seni karıstıaryım ha bu arada msj ım silinmis kimseye küfür hakaret etmedim gerçeği yazdım diyemi silindi :)

hayır anlamadığım ben işi kuralına göre yaptım reactor genco ikiside yakın smod olarak samimi arkadaslarım ben gidip onlarla özel olarak konusmadım ki konumu geri tasıyın diye kanıtı sunduktan sonra şikayet ihbar hattına bildirdim smod arkadas haklı görmüski geri tasımıs yani o bölümün modu diye haksız bile olsa karizma istediğini yapabilirmi bora abi yapma gözünü seveyim tamam anlıyorum karizmayı sitede yönetici diye koruyor olabilirsin ama bende hackhellde modluk yapmış ve hackhell e hizmet etmiş birisiyim lütfen bunuda gözardı etme neyse

Asiller idare eder acizler şikayet ederi biz şimdilik idare edelim :)

CHI€F' Alıntı:
genco cum beni savunmana gerek yok canum ben kendi hakkımı savunurum karizma gibi aciz değilim darkı olaya karıstırdığı gibi ben seni karıstıaryım ha bu arada msj ım silinmis kimseye küfür hakaret etmedim gerçeği yazdım diyemi silindi :)

hayır anlamadığım ben işi kuralına göre yaptım reactor genco ikiside yakın smod olarak samimi arkadaslarım ben gidip onlarla özel olarak konusmadım ki konumu geri tasıyın diye kanıtı sunduktan sonra şikayet ihbar hattına bildirdim smod arkadas haklı görmüski geri tasımıs yani o bölümün modu diye haksız bile olsa karizma istediğini yapabilirmi bora abi yapma gözünü seveyim tamam anlıyorum karizmayı sitede yönetici diye koruyor olabilirsin ama bende hackhellde modluk yapmış ve hackhell e hizmet etmiş birisiyim lütfen bunuda gözardı etme neyse

:emzik böyle şeyleri takmamak lazım kardeşim sen kafanı yorma :) selamlar

Gєηco' Alıntı:
εگмεя (04-18-2006), konuya tşk etmiş. ve en eski romantizm moDu

bir değerLendiRmek vardıR kendiNce
biRde konunun örneKli belGeLi
şiir olduğuna daiR biR kanıtı vaRdır..
ben hiç biR bölüm moDunun işine karışmadım ama
buRda iki tarafında mesaıjını silip konuyu hakettiği yeRe taşıDım
benim için şiir yada şarkı olması hiç önemLi değil orda durmuş buRda durmuş oda önemLi değiL..ama şiirSe benimDe ilk yErim romantizm bölümüydü..
romantizm bölümünDe şiir verilicek diyede bir kural yok aşkını sevincini üzüntüsünü ne anlatıosa o an ne kendini açıklıosa onu yazar onu çizer kimseDe bişy demez çünKü öyLE bir KuraL yok..

Romantizm & Duygusallık & Sevgi Sevgi, Aşk adına herşey. Romantik Hikayeleriniz mi var sevginizi haykırmak mı istiyorsunuz güzel aşk şarkılarını mı paylaşacaksınız buyrun buradan.

kusuRam baKma boRa abi..ama ben suçLu duruma düşmek istemem.
yani doğru doğRuduR yanLış yanLış..

karizma kusuRa baKma özüR diliyoRum işine karışmış gibi oLdum.. ama işin hakkını veRmek Lazım

Genco neden suclu durumuna düşesinki kardeşim =) yönetim bölümünde bilirsin sende sabit bir baslık var bölüm yöneticilerinin kendi bölümlerine cok elzem olmadıkca diger üstlerin karısmaması hakkında sen en eskılerden bırısın bilirsin muhakkak. Burdada yıne kararı verıcek olan bolumun yonetıcısıdır, he bizce verdıgı karar dogrudur yanlıstır tartısılır ama bu karara saygı duymak zorundayız ne sızın nede benım mudahale etme hakkımız yok ;)

CHI€F' Alıntı:

Chief karizma yada sen benim için ikinizde arkadasım statusundesınız ıkınızde yıllardır burda hackhell ıcın karsılıksız birseyler veren kısılersınız, ben sadece seneler once actıgımız sabıt baslıktakı maddeyı hatırlattım sende bılıyorsundur o maddeyı konu orda yada burda ne farkeder, kalkıpta yazdıgın mesajtakı ima dolu sozlere degıcek bır olaymıydı bu? cok ince dusunuyor ve farkında olmadan bos yere bırbırınızı kırıyorsunuz fındık kabugunu doldurmuycak bırsey bence bu uzatmak bana göre yersız.

CHI€F' Alıntı:

Chief ve Karizma bu konuyu gördüm gerçekten çok üzüldüm.
Yapmayın gözünüzü sevem siz ki sitenin iki güzide iki saygıdağer üyesi
ikinizide severim benim için birbirinizden farkınız yok saygı duyarım ikinizede
ama siz şimdi bu basit ve yalan evet dünyada ölümden başkası yalan
şeyler için birbirinizin kalbinin kırmayın üst düzey yöneticiler olaya müdahale
etmişler konuya. Siz böyle yaparsanız siteye yeni gelen üyeler neler yapmaz ki...

Herkese iyi forumlar biz burda hoşça vakit, neşe, eğlence, paylaşım için
buradayız ve burdaki insanlara örnek teşkil etmeliyiz...

beni kendi seviyene çekemezsin?
aciz insan belli oluyor,
konunu gereken yer taşıdım diye ortalığı nasıl karıştırdığın görülüyor,
ben genel temizlik yapıyorum,
nickine bakmadan görevimi yapmaya çalışıyorum,
buraya son msjım ,

dark senden özür dilerim sitede huzursuzluk yarattım karizma lütfen seviyeden bahsetmeyelim cünkü benim ne kadar kisilere karsı saygılı ve seviyeli davrandığımı bu sitede en iyi bilen 10-15 kisiden birisin neden sana karsı tavrım böyle olduğunu az cok tahmin edersin ateş olmayan yerden duman cıkmaz buda benim son sözüm olsun saygılar

Geri