Bu görüntüler çok konuşulur!

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

Yeşil-Beyazlı takımın büyük başarıya imza atarak 2009-10 sezonunu şampiyon tamamlamasının ardından başta tüm Yeşil-Beyazlı taraftarlar olmak üzere tüm futbolcular ve teknik heyet de şampiyonluğu doyasıya kutladı. Ancak şampiyonluk kutlamaları esnasında Bursaspor TV'nin futbolcu Ozan İpek ile yaptığı röportaj oldukça konuşulacak cinsten.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Bu sezon gösterdiği başarılı performansla milli takıma kadar yükselen Ozan İpek maçtan sonra kendisiyle röportaj yapan Bursaspor muhabirine F.Bahçe maçında yaptığı kurtarışlarla dikkatleri üzerine çeken Trabzonspor'un kalecisi Onur Kıvrak'ı kastederek, "Tebrik ediyorum çok güzel oynamış. Amerika'ya beraber gideceğiz onunla. Dedim 'Maçta gol yeme ne istiyorsan vereceğim" dedi.
İpek'in bu yorumunun ardından Bursaspor muhabiri de Bursaspor'un Reklam ve Pazarlamadan Sorumlu Yöneticisi İlhan Uslu'ya yönelerek"ilhan bey burada Reklam Pazarlama... Onur ne istiyorsa bulur ayarlarız hepsini" derken, ikilinin yanında bulunan Yeşil-Beyazlı kulübün yöneticisi de "Aynen öyle" diyerek yanıt veriyor.
Sohbetten rahatsız olan İlhan Uslu daha sonra muhabire dönerek "Şikeye girer. Verme bunu, kes bunu" dedikten sonra muhabirin "Manevi anlamda ama" düzeltmesiyle "Tabi tabi manevi, sen de çek bağlamayı haydi bakalım" dedikten sonra röportajın yapıldığı yerden uzaklaşıyor.

kaynak

arkadaş arasındaki konuşma bunlar ne olabilirki. bizim medya hep böyle

Yani Bunu Şike olarak Algılayan herkes Akılsızdır .. Fb olsun Gs Olsun Bjk olsun Bu tür konuşmalar Arkadaşlar Arasında Geçiyor Ne Şikesi yahu :S

ben de harbiden bişiler var sandım da izledim heyecanla.
türk medyasının durumu işte, adamlar haber yapamıyorlar geyikle karısık hile hurda işleri.
bursaspor ligi tekelden kurtardın ya, Allah senden razı olsun

Burası türkiye abi en ufak seyleri büyültüyoruz malasef yani konusulacak konu değil bu ne yani adamlar bütün lig ugrasmıslar sampiyon olmuslar eglenmeye birbirilerine saka yapmaya hiç mi hakları yok komik ya :D Bide bu yanlıs anons olayı adamı idam ediceklerdi ya az kalsın :D

BursaLıLara İnce Gönderme Yapmış Sarı-Lacivert Basın :)

adam milli takımdan arkadaşı olacak.. ne var bunda arkadaşına gol yeme demiş.. sonuçta FB forveti becerikli olsaydı da atsaydı o zmn

sanki baroninin direkte patlayan topunu da onur kurtardı ? pire deve mevzusu anlaşılan...

..:.. kendi araLarında geyık yapmısLar bence ..:..

ya bu kadar mal bi zihniyet olurmu ya allah belanızı versin bunu haber yapıyolar yani şimdiye kadar gol yiyen kaleciler rüşvet almadıgı içinmi yiyo bu anlama gelir bu fenerli futbolcular inaçlarını teknik lerini kullansalar gol yapsalar isderseniz o kaleciye dünyanın tapusunu ver yemeyecekmi bu kadar apdal olunmaz ya aalh aşkına çirkeflik bu ya siz bence gidin bu meslekleriyapmayın aşşşalık bi laf bunlar adam orda bi sevinç duygularıyla gayet mahsun bi cevap veriyo bunu malzeme yapıyolar ah sadam hüseyin ahhhh senin kıymetin şimdi daha çok anlaşılıyo daha bir sürü varmış yaşasaydın dünya lideri olsaydın bu tip aşalık malzemeleri anında bertaraf ederdin hehehe)

arkadaş bursaspor çalışmış şampiyon olmuş, hala nelerden bahsediyorsunuz.. kaldı ki Trabzonspor sadece şampiyonluktan değil kupalardan da etti sizi.. sığınmayın böyle şeylerin arkasına..

Geri