bu forumda neden dine başka forumlar gıbı onem verilmiyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vidocxx

New member
Reaction score
0
bır kaç forumda gordum ancak suna dıkkat ettim forumda dine fazla onem verilmıyo islam tabıkı neden onerıler vew şikayetlerde din konusu ıslam gecınce neden tartışma çıkıyo yonetımden admınden bı cevap ve bunun için bı kural ısyıyorum

Bu konular hasssas konular o yuzden herkes en ufak bir kelımeyi bıle kötüye yorabilir yada bir cumleden alınabilir. bu yuzden tartışma cıkıyor.

İlgisizliğe gelınce ben oyle düşünmuyorum.İsyeteyn o bolume paylasım da yapar
mesajda yazar;)

Örneğin senın 41 mesajın var ama islam bolumuyle yada ıslamla ılgı bır konuda
tek bir mesajın yok(üşenmedim bakdım :))

jackal cevabı verdi zaten yeterince de açık bence. kimseyi buraya gireceksin, şuraya girmeyeceksin gibi bir zorlama yapılması olamaz. nerede kaldı demokrasi, isteyen istediği yere girer istediği konuya mesaj yazar. din konusuna önem gösterilmesini istiyorsan bu bizlerin elinde. gider oraya konu açarsın olur biter.açıkçası ben senin ne demek istediğini anlamadım. konuyu açarmısın ne demek istiyosun.

din bölümüde acıldı zaten güzel oldu.yani istersen paylaşımlarınla üyeleri oraya cekersin:)
tartışmalara gelince jackalın dediği gibi hassas konular dikatli olunmalı.
gerekirse 2-3 kişinin kışkırtıcılığına tartışma yaratarak değil daha güzel yollarla müdehale etmeli herkes.

din cok hassas bir konu...inançları gecsek bile kimi mezhep kimi cemaat görüşleri farklı olabiliyor. bu durumdada insanların toz kondurmadığı din konusunda tartışma cıkabilr. bu durumda hem paylaşımcıların hem denetleyicilerin cok dikkatli olması lazım. (işi iyi yapmak istiyorlarsa) hackhell yönetimi bence cok cesurca bir kararla bu başlığı actı şimdilik sorun da yok insallah olmaz da. talep konusu insana kalmış birşey. isteyen okur isteyen okumaz. mesela günümüzde camilere de rağbet yok gibi kimseyi kolundan tutup götürebilir misin? inşallah bu sorunlar da düzelir...ve inşallah bu bölüme seviyeli paylaşımlar ve yorumlarla rağbet artar ve hepimize faydası olur.

eh be kardeşim nerden bulursunuz bu konuları walla anlamıyom...yönetim yönetim..ne yapsın yönetim daha size!...bu kadar geniş bölümlü bi forum daha warsa söyleyin oralarada bakalım!....

walla demeden geçemeyeceğim!....sizi düşmanlarımızmı yolluyor....:)

yaMaKaSi' Alıntı:
walla demeden geçemeyeceğim!....sizi düşmanlarımızmı yolluyor....:)

walla bana da öyle geliyor dostum bu sıralar şikayetler fazlasıyla artaya başladı. arkadaş ne dediğini kendisi de bilmiyor. jackal en güsel cebaı verdi kendisine yormayın bence kafanızı...:sigara:

kendi adıma " İslam ve İnsan " bölümü açıldıktan sonra bu konuların ihmal edilmediğini, aksine paylaşım için foruma gönderilen yazı ve dökümanların zengin olduğunu itiraf etmeliyim... daha iyi olması da bizim elimizde.... bu konuda yöneticileri zan altında bırakmak, hele hele " önemsemek" le itham etmek büyük bir yanılgı ve haksızlıktır... buyrun gönderin yorum ve yazılarınızı....

bunnar harbiden provakatör müdür nedir. ortalığı karıştırıyorlar tek dertleri bu.
maden Din konusunu bu kadar önemsiyorsun da neden link açıldığından beri bir tane mesajın yok. yeme bizi arkadaşım, sen ve bizler paylaşım yapacağız ki paylaşım artacak. oradan atıp tutmak kolay.millete son günnerde bişi oldu önüne gelen forumdan şikayet ediyor. Ne var lam CİLLOP gibin forum işte daha ne olacak.

istiyosan istedigin msjı yz bu da ne oluyo..

Din bölümünü açtık şükürler olsunda süper gidio ama din bölümümüzde kuralları okumadan konu açma hassas bir konu din konusu değerlere önem vererek yapıyoruz biz bu işi diğer forumlar gibi milleti birbirine sokarak rant sağlamaya çalışmıyoruz zaten bunada ihtiyacımız yok biz yaparsak en iyisini en farklısını en güvenilirini yaparız en kısa sürede bile kaynak süre ismi sayısını istiyoruz mesela örnek olarak bilmem anlatabildim mi beklerim

J@CK@L sana gereken cevabı fazlasıyla vermiş zaten..!

Ayrıca;

Kuralları okuduysan orda tartışma çıkmayacağını bilmelisin..!

Böylesine nüfusu çok olan bir ortamda yoruma dayalı konular yerine sadece bilgi içeren konular vermek en doğru karar..! Yapmamız gereken zaten okuyup öğrenip teşekkür etmek..! Fazla ilgi görmüyormuş gibi düşünülebilir böyle olunca ama yapmamız gereken aslında bu..!

O bölüm zaten yeni açıldı ve konularda hassasiyetle sadece bilgilendirici şekilde açılmaya çalışılıyor..!

Öneri ve şikayetler bölümüde bence bir önerinin olup olamayacağı yada bir şikayetin haklı olup olmadığını tartışmak ve bir karara varmak için var..! Konu din gibi çok hassas bir konu olunca haliyle ufak tefek şeyler olabiliyor..! Zaten bu konuların çoğu konuşuldu tartışıldı ve bir karara varıldı..!

Bence bir kural isterken kuralıda yazıp olup olamayacağınıda yazarsan, daha net bi cevap alırsın olumlu yada olumsuz..!

Maksat Killik Olsun

J@CK@L' Alıntı:
Bu konular hasssas konular
o yuzden herkes en ufak bir kelımeyi bıle kötüye yorabilir
yada bir cumleden alınabilir. bu yuzden tartışma cıkıyor.

İlgisizliğe gelınce ben oyle düşünmuyorum.
İsyeteyn o bolume paylasım da yapar
mesajda yazar;)

Örneğin senın 41 mesajın var ama islam
bolumuyle yada ıslamla ılgı bır konuda

Evet gerekli cevap fazlası ile verilmiş...
ama maksat kıllık olsun provake olsun...
hattaa daha sonraki sorunu da söyliyim
neden forumun bi köşesine mescit yapmıyosunuz..????
" BUNLAR HASSAS KONULAR ONLARDA BİLİYOLAR"
MAKSAT KILLIK OLSUN

Adam ortaya bi laf atmış, herkes ilgilenmiş ama kendisi bi daha bakmamış bu konuya sanırım. Boşverin abi, açıklama yapmak zorunda olmadığınızı düşünüyorum, ve her sitede illa dinle ilgili bölüm olcak diyede bişiy yok, insanlar neden bunları bu kadar konuşmak istiyolar onuda anlamıyorum açıkcası. Yani din, insanın kendisi için wardır. Bunu konuştukça,tartıştıkça nereye varmayı planlıyolar bilmiyorum. Açıkcası ben girmiyorum din bölümüne. Çünkü İnsanlar hala 'cinlerin warlığını kanıtlayan olaylar, evrim teorisini çürüten 31 sebep gibi konular açıyorlar. Bırakın insanlar inanmak istediklerine inansınlar. Din konusu böyle reklamı yapılcak bi konu diildir arkadaşlar. Bu sitede 'en müslüman kim?' diye bi yarışmada yok. Anlaşılmıştır umarım.

J@CK@L' Alıntı:
Bu konular hasssas konular o yuzden herkes en ufak bir kelımeyi bıle kötüye yorabilir yada bir cumleden alınabilir. bu yuzden tartışma cıkıyor.

İlgisizliğe gelınce ben oyle düşünmuyorum.İsyeteyn o bolume paylasım da yapar
mesajda yazar;)

Örneğin senın 41 mesajın var ama islam bolumuyle yada ıslamla ılgı bır konuda

çok tşk ederim beni tek tek bakmaktan kurtardın valla zaten herşeyi açıklamışsın. . .

bence böle bi şikayet yapmadan önce senin o bölüme bişeyler vermen lazım die düşünüorum. . .

tabi yine kendi görüşünü belirtmişsin saygı duyarız. . .

Önem verilmediği hakkında sözleriniz şimdilik erken çünkü bölüm daha yeni açıldı ben ve arkadaşlarım elinden geldiğince konu bulup vermeye çalışıyor.Hele zaman geçsinde bir o zaman önem verilip verilmediğini anlarız ; )

arkadaşım forumda boyle bi bölüm açılması zaten gereken önemin verildiğini gösteriyo.sonra bu konu hassas bi konu din konusunda dünyanın neresine gidersen git tartışmaları bulacaksın bence çok gereksiz bi konu olmuş bu

aynen yapmadığın birşeyin şikayetini yapmaya hakkın yok kıllığı da hiç gerek yok

konuyu açan arkadaş dediğiniz gibi gereken özeni göstermemiş kendisi böyle bir konu açmış.
aklıma atasözü geldi: dinime söven müslüman olsa.

Bu konuda rahatsızlığını belirten arkadaş konuya herhangıbır yorum yapmayıp
yaşam belirtisi göstermediği için :)

konuyu kapatıyorum.Admınlerımız isterlerse yorum yaparlar tabi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri