Bu Forumda Özel Msj Yoluyla Küfür Edilmesinin Önüne Ne Zaman Gecilecek Artik ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Civanim

New member
Reaction score
0
Sevgili Arkadaslar,

bu forumda hepimizin ayni görüslerde olmamiz mümkün degil. Ama artik bu forum özel mesajlar yoluyla insanlara küfür edilmesine bir nevi yataklik etmesin artik. Ben bana küfür edilsin isteseydim ve bundan zevk alsaydim direkt e-mail'mi buraya yazardim. Ama bu forumdaki özel msj kanali kullanarak, ona buna küfür ediliyor. O adamlarin küfür edeceklerini bilsek zaten onlarin bizim yasakli listesine aliriz ama tanimadigin ya da hic tahmin etmedigin bir adam özel msj gönderiyor,aciyorsun. Küfürün biri bin para. Forum yöneticileri buna karsi bir önlem almak istemiyor mu ? Lütfen forum kanali ile yapilan bu küfürlere bir ceza getirin artik. Alin son bir kendini bilmezin biri daha, tezini savunacak gücü yok, köseye sikisinca, dünyanin en basit isini yapiyor ve küfür ediyor. Artik yöneticilerde geregini yapar herhalde.

Gecen sefer ki gibi, biz özele karismiyoruz falan demeyin lütfen. O zaman bu forumdan özel yolla mesajlasmayi kapatin. Tanimadigi bir adam ya da böyle bir sey yapacagini ummadigin birisinden msj geliyor, aciyorsun ve artik hicbir yerimiz kalmamis. Gayet keyifli iken, bütün sinirlerimiz ayaga kalkiyor.

Alin küfür eden biri ve benim ona yazdigim cevabim ;

nickel_tec' Alıntı:
ARKADAŞIM SEN NE MANKAFALI BİRİYMİŞSİN YAHU? İLAHİYAT FAKÜLTELERİNİ ELEŞTİRENMİ OLDU ŞİMDİ? SENİN ANLATMAKLA ANLAYACAK Bİ KAPASİTEN YOK. HERŞEYİN DOĞRUSUNU BİLDİĞİNİ ZANNEDEN ANCAK HİÇBİR xxxx!!! BİLMEYEN BİRİSİN.xxxx GİT İŞİNE MUHATABIM DEĞİLSİN... LAFI xxxxNDEN ANLAMAKTAN BAŞKA YAPTIIN BİŞİ YOK..

Küfür etmek dünyanin en basit ve ucuz isidir. Onun icin marifetmis gibi bunu yazmana gerek yoktu. Onu okkalisini bende yapabilirim. Hic bir tahsil almamis bir insan, hatta cocukta. Senin bir farkin olmasini cok isterdim.

Bak bunu bu forumda yine senin gibi küfür eden bir arkadasa daha önce yazmistim. Sana da yazayim bari. belki foruma da yazmak iyi olacak. Biliyorsundur. hayatin ve doganin kendine göre kanunlari vardir. Genellikle prensiplerinin mantigi ayni isler. Islemese kaos olurdu zaten. Biz tipta ; yükleme, uyarma ya da indükleme dedigimiz testleri, bir hastaligin altinda yatan seyi görmek icin kullaniriz. Bunu senin anlayabilecegin sekilde, iki tane basit örnek vererek anlatayim. Mesala, halk arasinda "Gizli Seker" denilen bir sey vardir. Hastanin sabah aclik kan sekerini ölcersin, ama gayet normal cikar. Sanki, hastada seker yok sanirsin. Ama süpheleniyorsundur. O zaman hasta 100 mg glikoz iceren bir sivi verirsin. YANI hastaya yüklenirsin, indüklersin. belli saatlerdeki omasi gereken kan sekerleri ile hastaninkine bakarsin ki ; Aaaa hasta gercekten Diabet Hastasiymis. YANI hastaya yüklenince gercek ortaya cikar. Ikinci bir örnek, kisi iyidir hostur ama bazen merdiven cikanca sol kolu agriyordur. EKG cekersin ama gayet normaldir ama yine de sen süpheleniyorsun. Hemen Eforlu EKG yaparsin. Yani hastanin kalbine yüklenirsin, pat diye o zaman cektigin EKG'de kalpte iskemi belirtileri görürsün. Al sana kalbin gercek görüntüsü alt yatan sebeb, kalbin asil hali ortaya cikti. Simdi gelelim bir bunun psikiyatri de ve güncel hayattaki uygulamasina ; adam disaridan gayet akli basinda, halim , salim görünür. Herseyden önce efendi görülür ya da böyle imaj sergilemeye calisir. Biz böyle durumda bu hastanin gercek kisilik yapisini ölcmek amaciyla, biraz yükleniriz hastaya. Sen gör o zaman o efendi görünen adami, agza alinamiyacak sözler mi söylemez, her türlü cirkefligi yapar o zaman biz hastanin kisilik grubundaki yeri hemen degistiririz tabi.

Iste bence de sanki bu son bahsettigim hastanin grubuna dahil olmalisin. Biraz yüklenince gercek kisiligi ortaya cikti sanki. Oysa bastan, gayet güzel tartisigim biri olarak görmeye baslamistim seni. Cünkü, forumda bu her zaman mümkün olmuyor. Ayni görüslerde olmayabiliriz ama mühim olan tezini güzel bir sekilde savunmak ve benim en sevdigim seyde tezini savunur iken, acik kapi birakmadan savunmak. Cünkü o acik kapilardan daha sonra cok gol yersin. Yapilacak en büyük hata ise böyle senin gibi küfür etmektir. Adeta kendi kalene gol atarsin. Cünkü küfür deminde söyledigim gibi yapilmasi en basit seydir.
Bak bu senin,
birincisi ; sinirlerine hakim olamadigini, bu nedenle cok ciddi ve acil kararlar verebilecek islerde calisamayacagini,

ikincisi; küfür ederek, dünyanin en basiti isini yaparak, bir cuval inciri berbat edecek kadar kivrak zekaya sahip olmadigini,

ücüncüsü; herseyden önce terbiyesiz biri oldugunu, gösterir. Bak bu son söyledigimi, sakin bir hakaret olarak algilama bu bir durum tespitidir. Cünkü terbiyeli adam hic bir sekilde, küfür etmez. Efendim sen de kizdirdin ama diyemezsin. Kaldi ki olsa bile, bu da daha önce söyledigim, birinci ve ikinci maddelere girer. Kaldi ki ben sana hic bir sekilde küfür falan etmedim. Git bir daha yazdiklarimi incele. Yani belki bir sekilde sana küfür edilmisse, belki biraz hos görülebilir. Gerci o da yanlistir. Hatayi hatayla kapatmak dogru degildir. Yapilmasini elestirdigini sen yapamazsin. Bu tutarli olmaz.

Onun icin sen bana ne kadar küfür etsen de ben sana etmeyecegim. Ama kusura bakma, bu yazdiklarini foruma tasiyarak, golü mü atacagim.

sonuna kadar katıLıyorum
pm lerimi saklıyorum ama sırf küfürlü oLanları
hepsini yayınlayabilirim size
hepde banlanan yada kuyruğu sıkışan insanlardan gelio
:)

Bunu herkes için yazıyorum. Diyelimki biri size Pm le küfür etti. ''Cevap Vermeden'' Ekran görüntüsünü alıyorsunuz. Kişiyi yasaklı listenize ekliyorsunuz. Yöneticilerden birine yolluyorsunuz. İşlem bukadar.

Ancak bunları cevap vermeden yaparsanız kişiyi cezalandırabilriz. Yoksa sizide cezalandırmak durumunda kalırız. Küfürle karşılık verip vermemeniz mühim değil..

Bunları yapmazsanız özel mesajlara karışmıyoruz.

Bunun gözyummakla alakası yok. Seçtiğin başlıkla bize sitem etmeyede hakkın yok. Karışılmıyor değil. Pmle küfür etti diye ceza alan biri, bi bakıyorsun halbuki önce öbürü küfür etmiş. Bunlarla mı uğraşıcaz? Onun için dediğim gibi olursa ancak öyle ilgilenebiliriz.

hocus bunu bilmiodum birazdan yollarım hepsini :)
saol tekrardan
civanım ilginede saol

ya bunlar genelde bayan uyelere yapiiliyor ama sirf size boyle bir sey var diye pm i olayini kapatma isteginiz cok sacma bence.yasakli listene al bak keyfine en fazla bir defa yapabilir nede olsa.pm olayi kalkarsa bu hic te iyi olmaz ki oyle bisiyin olucaginida zannetmiyorum : )

εگмεя' Alıntı:
hocus bunu bilmiodum birazdan yollarım hepsini :)
saol tekrardan
civanım ilginede saol

εگмεя ciğim senin Pm kutun kabarıktır =) PM geldiği anda bu işlemi yaparsanız daha sağlıklı olur.

Adamı 2 ay önce ettiği küfür nedeniyle cezalandırmak biraz tuhaf olur. 2 aydır nerdeydiniz der =)

Neyse açıkladım sanırım bu konuyu kapatıyorum. Özel mesajla bişey soracaksanız yada şikayet edecekseniz bana ulaşabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri