Bu film sadece KORSAN DVD'cilerde

WaTcHFuL

EVERYWHERE
Reaction score
0
Bizim Muhattap Olduğumuz Tek Gerçek Zihnimizde Yaş
Ali Yorgancıoğlu'nun yönettiği film sinemalarda gösterilmeyecek, ama ay sonunda 'korsancılara' dağıt

205195.jpg

ALİ Yorgancıoğlu'nun yönettiği Moral Bozukluğu ve 31 adlı komedi filmi bu ayın sonunda izleyicilerle buluşacak. Ama film alışılageldiği gibi sinemalarda gösterime girmeyecek, doğrudan korsan DVD'cilere ulaştırılacak. Filmi ilginç kılan sadece 'korsanda' gösterime girecek olması değil, 18 saatte çekilen bir yapım olarak da sinema tarihine geçmeye aday. Moral Bozukluğu ve 31, son dönem komedilerin çiğliği, filmlerde cinselliğin kullanılışı ve biraz da sinemadaki yapım koşullarıyla dalga geçiyor.

1 SAHNE İÇİN 14 SAAT ÇALIŞILDI
Filmin internet sitesinde yaptığı açıklamada bir filmin tek bir sahnesinin tam 14 saatte çekildiğine tanık olduğunu anlatan Yorgancıoğlu, hadiseyi ertesi gün iş arkadaşına anlatmış. İş arkadaşının "Biz o kadar zamanda uzun metraj filmi çeker bitirirdik" demesiyle de bu film fikri doğmuş. Yorgancıoğlu, "Bir günde uzun metraj film çekilir mi sorusunun yanıtını arayan bir denemeydi" diyor.

AMATÖR OYUNCULARLA ÇEKİLDİ
Amatör oyuncuların rol aldığı film, bir hafta içinde bir kadınla beraber olamazlarsa aşk tanrısı Eros tarafından cezalandırılacak iki erkeğin öyküsünü anlatıyor. Yorgancıoğlu'na göre film erkek dünyasıyla ve Çetin Altan'ın dediği gibi 'kadınsız, kahkahasız' toplumla alay ediyor.

KORSAN DVD'CİLERE DAĞITMAK İÇN 100 KOPYA HAZIRLANIYOR
Post prodüksiyon aşamasında olan film www.moralbozukluguve31. com sitesinde gösterime girecek. "Korsan DVD'cilere dağıtmak üzere 100 kopya hazırlıyoruz" diye anlatan Yorgancıoğlu sözerini şöyle sürdürüyor: "Bilginin özgürleşmesiyle birlikte insanlar medya ve dağıtım şirketlerinin elindeki gücü geri alıyor. Bu değişim çok ilgimi çekiyor ve bu alanda deney yapabilmek, bu filmi çekmemizin altında yatan nedenlerden biriydi."

Yorgancıoğlu şimdilerde aynı ekiple bir sitcom çekmek için uğraşıyormuş

kaynak

Korsan cd satan eleman, zabıtaya derdini nasıl anlatacak? çok merak ediyorum :)

Siteyi gezdim gördüm, baya bi merak uyandirdi bende, film siteye eklenince hemen indirecem

Geri