Bu Fırsat Kaçmaz ! 3dsmax & photoshop arşivi 650 gb
TASARIMCININ EL ÇANTASI
Bu fırsatı kaçırmayın...
3dsmax & photoshop arşivi 650 gb - 130 TL
3ds max için yüksek kalitede 3d model arşivi iç mekan,dış mekan,dekorasyon vb. bi çok model kaplamalarıyla birlikte mevcuttur.. ayrıca bütün sahne ve render ayarları hazır olan son derece iyi kalitede referans alınabilecek dış mekan ve iç mekan tasarımları..
Photoshop pluginleri,psd ler ,fotoğraf arşivi, vb..
+++ 250 Gb Eğitim Videoları : Eğitim videoları ile birlikte 930 gb tır.
3dsmax (110 Gb) - Vray (30 Gb) - Autocad (4 Gb) - Photoshop (35 Gb) - İngilizce (25 Gb) - Adobe premier (13 Gb) - After effecdts (12 Gb) - Corel Draw (700 Mb) - Dreamweaver (4 Gb) - Fireworks (68 Mb) - Flash (5 Gb) - İllustrator (450 Mb) - Indesign (160 Mb)
ayrıntılı bilgi için : [email protected] msn adresini ekleyiniz
3dsmax - Photoshop - Vray - İçmekan - Dışmekan -Mobilya- İes - Hdr - Rpc - İnsan -Araç Modelleri
Güven duymayan arkadaşlara gittigidiyora konularak alış veriş imkani saglarnır.ancak fiyat 300tl ama taksit seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.
Ayrıntılı bilgi için sitedeki güncel bilgilere bakınız
Ayrıntılı bilgi için sitedeki güncel bilgilere bakınız.
TASARIMCININ EL ÇANTASI
Bu fırsatı kaçırmayın...
3dsmax & photoshop arşivi 650 gb - 130 TL
3ds max için yüksek kalitede 3d model arşivi iç mekan,dış mekan,dekorasyon vb. bi çok model kaplamalarıyla birlikte mevcuttur.. ayrıca bütün sahne ve render ayarları hazır olan son derece iyi kalitede referans alınabilecek dış mekan ve iç mekan tasarımları..
Photoshop pluginleri,psd ler ,fotoğraf arşivi, vb..
+++ 250 Gb Eğitim Videoları : Eğitim videoları ile birlikte 930 gb tır.
3dsmax (110 Gb) - Vray (30 Gb) - Autocad (4 Gb) - Photoshop (35 Gb) - İngilizce (25 Gb) - Adobe premier (13 Gb) - After effecdts (12 Gb) - Corel Draw (700 Mb) - Dreamweaver (4 Gb) - Fireworks (68 Mb) - Flash (5 Gb) - İllustrator (450 Mb) - Indesign (160 Mb)
ayrıntılı bilgi için : [email protected] msn adresini ekleyiniz
3dsmax - Photoshop - Vray - İçmekan - Dışmekan -Mobilya- İes - Hdr - Rpc - İnsan -Araç Modelleri
Güven duymayan arkadaşlara gittigidiyora konularak alış veriş imkani saglarnır.ancak fiyat 300tl ama taksit seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.
Ayrıntılı bilgi için sitedeki güncel bilgilere bakınız

Ayrıntılı bilgi için sitedeki güncel bilgilere bakınız.