Bu erkekleri sevsek bir turlu sevmesek baska turlu...

pasaklı

New member
Reaction score
0
'Bu erkekleri sevsek bir turlu sevmesek baska turlu...'

Ben bu erkek milletini anlamiyorum, anlamiyorum, yok mu kardesim bunlarin normal yapilmisi.?..
Ne oldu diyeceksiniz, daha ne olsun. Selim efendiye taktik yaptim, acik oldum, butun duygularimi, beklentilerimi tertemiz anlattim. Seksi kadin oldum, iyi ahci oldum, az dirdir yaptim, ne oldu biliyormusunuz, adam valizini kapti, saksilarini aldi, kut benim eve yerlesti.... Basta hosuma gitti, sonra beter SIKILDIM. Ozgurluk alanim kalmadi, huzur alanim yok oldu.
Ben kucuk evimde nereye baksam, 1,80 boyunda 95 kilo bir yaratikla karsilasiyorum. O yoksa bile onun artiklariyla karsilasiyorum...
Tamam eve ruh geldi, nese geldi ancak ayni anda bitmiyen bir gurultu, bitmeyen bir istekler demedi, bitmeyen bir yemek ihtiyaci da geldi...
Bu nasil bir SIKINTI anlatamam. Otuzbir yasina geldim, hic bir erkekle ayni evde kalmamistim. Erkek evde olunca devamli bakimli, seksi, her an sevismege hazir dolasmalisin. Dolasma sen de diyeceksiniz ancak o zaman korkularim, yalnizlik senfonim aklima geliyor hep.
Neyse adam ilk eve yerlesti benim tombul terliklere kafayi takti, "seksi oldurenmis" bu terliklerin adi, obursu gun elinde bir cift siyah deriden topuklu, onden bantli terlikle geldi, anacigim beni o topuklarin ustunde yemek yaparken toz alirken dusunsenize.
Etek severmis, rica etti, o varken etek giyilecek, makyajli kadina bayilirmis devamli berberli, makyajli dolasilacak. Tabiki oyle dolasinca hep pesimden geliyor, hosumada gidiyor. Kucuk bir kopek yavrusu gibi yumusacik, yilisik.... Adam sihhatli, gurbuz devamli yemek istiyor, kahve istiyor, su istiyor, elinin korunu istiyor, bide hep beni yaninda istiyor...
Diskoveri kanalda boceklerin hayatini seyrederken, kocaman eli bacaklarimin ustunde, kalkmaya yeltensem, homur homur ediyor. Bireliyle bacagimi goturuyor bir eliyle findik, fistik. Devamli fikra anlatiyor, devamli soru soruyor, ilgi istiyor,,, bayilacagim sonunda....
Yok adam bonkor, hep eli dolu geliyor, et yemem diye naziklik yapmis, manavi bana tasimis, yatagin alti bile karnibahar dolu. Seviyorum diye devamli cicek getiriyor, guller, papatyalar, artik ustume ustume geliyor ciceklerde, saksilarda.
En kotusu annesinden mi ogrenmis ne, evdeyken devamli lavanta kolonyasi suruyor, pufur pufur les gibi.
Birde yemek yapmayi cok seviyor, beni karsisina oturtup, mutfakta yemek yapiyor, zorla yediriyor sonrada mutfagi toplamak iki saat suruyor. Yaptiklarini da gorseniz, gulmekten olursunuz ama o cok mutlu kendini buyuk sef zannediyor..
Yani kabul ediyorum beni gulduruyor, beni neselendiriyor, yalnizligimi unutturdu. Gurultusune alistim, yatagim isindi, kalbim isindi, dusunecek, sıkılacak vaktim kalmadi. Hele beni kocaman upunce cok hosuma gidiyor. Beni aptal bir filme goturunce, sonrada bu cok basit filmi muazzam birseymis gibi anlatinca, bana dilli kaserli tost alinca, ye ye cok guzel deyip beni zorlayinca da cok hosuma gidiyor.
Bir tarafta bu yumusak, kocaman naif adam ve gurultusu, bir tarafta, klasik muzik, selulit kremlerim, bigudilerim, kendime aciyarak gecirdigim geceler var.
Dusunuyorum da Allah biz kadinlari ozgur, zeki, kabiliyetli yaratmis. Yuruyun be hicbirseye ihtiyaciniz yok demis tamamda ,ben niye bu yaratikla kendimi daha tam, mutlu, neseli hissediyorum. Niye gulen gozlerini, basit yapisini, kolunun altina girip sicacik omuzlarini ozluyorum.
Seviyorum demek istemiyorum, ben boyle bir yaratigi sevemem, sadece kapi calinca ve onu karsimda gorunce icimden sarilip hos geldin ayi demek geliyor.. Ayi diyorum cunku dun aksam iki saat bana, kutup ayilarini seyrettirdi ve ayi taklidi yapti, nefretlikti, nefretlik... Sonra yattik, yatakta ayiligi devam etti, ancak o anlardan pek sikayet edemiyecegim. Sabah, ustumden cidden ayi gecmis gibi uyandim, benim ayi dedigim, misil misil bir bebek gibi uyuyordu. Bak basina gelene be Halime dedim, bu arada tebessum ettigimin farkina vardim.
Ulan ayicik, iyi ki varsin be dedim....
ALINTI

eahea :) nankörsünüz nankör :)

Wayy..way..wayy...wayy...wayyyy...!!!!

Amma olmuş bee..;)

öyLemisiniz :) kediLer sadık ve sahipLerinin sözLerini dinLerLerdi ama :)

inanması zor :p

Sizin Adiniza Kedilerden Özür Diliom :D:D:D:D:D:D:D:D

konumuz kedıler dıgıl lutfen konuyu dagıtmayalim..
bi gun kediler hakkinda konu aciyim o zaman ne yazarsaniz yazin oki$..

ehhuheehueheuheu bu ne yaa tam komedii kadının anlattıkları süper yaa eline sağlık

PaSakli Tmm Bakalim Bir DAhaki Konunda Kediden Konusuruz

Kadinlar NE istedigini BIlmio Bu Konu HAkkindada Bak Yorum Yaptim :D

Bizi sevin bizde sizi sevelim herzamanki gibi :D

Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda :D

Birçok kadının istediği erkeğini avuçlarının içine almak onları yönetmek ve gel dediğinde gelmeleri git dediğinde gitmeleri.İnkar edebilirsiniz.Ama aslında kabullenemiyorsunuz böyle olduğunu.Durum buyken;Erkek seksüel veyahutta duygusal yaklaştığında,sizin istemediğiniz bir ana denk geldiğinde erkeğinizden hoşnut olmuyorsunuz o dakika.Ve sıkıntı geliyor size.Yazıya bakın adam hep çiçekle gelmiş ama kızımız sıkılmış.Ama eminim bir kere eli boş gelse ''kendisini aldattığını artık onunla ilgilenmediğini düşünür.Kısacası;KADINLARI MUTLU ETMEK DÜNYANIN BELKİDE EN ZOR İŞİDİR.

KadınLar Ne İstedikLerini BiLemezLer... Bence HataLı Bi Yaratık Varsa Kadındır!!

ellerine saglik biraz feminem olmusmu ne :D

Geri