Bu defa türbanı erkekler taktı!

CıngıL Beng

target Love
Reaction score
0
eylem.jpg

Üniversitelerde türban yasağına ilişkin tartışmalar sürerken, Türkiye Partisi Sivas İl Teşkilatı, hükümeti ve muhalefeti protesto etti. Eylemde erkekler, kadınlarla birlikte türban taktı. İl Başkanı Ahmet Kuzu, 'Bugünlerde ülkemizde iki temel gündem vardır biri anayasa değişikliği, diğeri ise türban meselesi. Biz Türkiye Partisi olarak İktidara soruyoruz. Madem bu anayasa yeterli değildi, aylarca meydanlarda trilyonları bonkörce niçin harcadınız. Allahın örtün emri tüm hanım kardeşlerimize aynıdır' dedi.

CıngıL Beng :

Protestoyu anladımda. Saçmalığa ne gerek var. Bence kaale bile alınmaz sadece gülünülür.

Bu yeni yapılmış bir anayasa değildi. Sıkıntılı konularda
değişiklik getirendi. Sana mı hesap verecekti trilyonları harcarken?
Karşımda M. Kemal yok o yüzden ayağa kalkmıyorum
kızdan daha fazla saçmalamışlar..

ne demiş hangi akla hizmetle türbanı takmışlar hiç bişi anlamadım...bence türban önemli bir konu hallolmaya çalışırken elbet önüne engel çıkacak ama böle saçma bi olay hiç olmamış...=))

Yok artk ya.. Sabah haberlerde de gördüm yok böle bi rezillik. Olay boyutunu tamamen aşmış durumda..

Böyle Ciddi Bir Konuyu Bu ŞekilDe Sulandırarak GündeMe Getirmek Çok Yanlış ...
Yaptıkları Hiç Yakışık Almamış ...

Türkiye'nin en büyük sorunu işsizlik şu anda... Ama hiç kimse bununla meşgul değil, hiç kimse de bunun farkında değil...Uğraştıkları şeylere bak şunların.

Geri