Bu Daha Hiç Bişey DeğiL

ßLu£

Banned
Reaction score
0
Siyah-Beyazlı forma altında ilk resmi golünü atan Ricardo Quaresma, 3-0`lık Plzen rövanşındaki performansının abartılmaması gerektiğini söyleyip, “Yakında taraftarımız çok daha iyisini görecek” ifadesini kullandı.

medyaphp.jpg

Viktoria Plzen karşısında alınan 3-0’lık zafere, müthiş performansıyla damgasını vuran Q7 etkisi devam ediyor... Siyah-Beyazlı formayı giydiği günden bu yana taraftarın yeni gözbebeği olan Ricardo Quaresma, Çek temsilcisi karşısında attığı gol, Delgado’ya yaptığı orta, Limbersky’i kırmızı kartla attırdığı pozisyondaki zeka dolu hareketleri, oyun içindeki klas çalımlarıyla tribünlere “İnönü ne zamandır bu kadar kalitelisini görmüyor” dedirtti. Ancak Portekizli süperstar, bu yaptıklarının abartılmaması gerektiğini vurgulayıp, Siyah-Beyazlı taraftarların yakında sahada çok daha iyi bir Quaresma göreceklerinin müjdesini verdi.

‘Böylesine görmedim...’

Sporting Lizbon, Barcelona, Porto ve İnter gibi Avrupa’nın önde gelen takımlarının formalarını giyen yıldız oyuncunun, “Taraftarın bana olan ilgisi muhteşem. Bu kadar büyük ve ateşli bir seyirci kitlesini oynadığım hiçbir takımda görmedim. Onların ilgisine layık olmaya çalışıyorum. Ancak biz işe daha yeni başladık. Ben ve takım arkadaşlarım yakında izlemeye doyamayacakları bir Beşiktaş izlettireceğiz” dediği öğrenildi.

-Fanatik- & HABER1903

Yuh! A.Q7
Biz tribünde, o sahada dalgasını geçiyor :)

Şuanda tam oLarak hazır değiLken biLe böyLeyse Q7,AnLayın siz bu adam bıraz kondisyon depoLayınca neLer yapar..

Geri