Bu da rock’çı frikiği [Özlem Tekin]

Sercinho7

Dark Side of Creation
Reaction score
0
Saklıfest’te sahne alan Özlem Tekin verdiği frikik sayesinde hayranlarının elinden kurtulamadı!

10032007115056_47_459430oz2.jpg

Türk Rock Müziği’nin en ünlü ismi Özlem Tekin, Ankara’da düzenlenen Saklıfest Rock Festivali’nde, kelimenin tam anlamıyla bir frikik şov yaptı.

Yırtık file çorabı ve süper mini kıyafetiyle sahneye çıkan Tekin, birbirinden hareketli şarkılarını söylemeye başlayınca olanlar oldu. Mini eteği iyice beline doğru kayan Tekin’in siyah iç çamaşırı da gözler önüne serildi.

Bu durumdan hiç de rahatsız olmadığı görünen ünlü şarkıcı, bir ara kendi eliyle de eteğini iyice yukarıya doğru sıyırdı.

Özlem Tekin, sahne performansının bir yerinde de, ön sırada duran hayranlarının yanına eğildi. Bunu fırsat bilen Tekin hayranları da, bir anda şarkıcıyı yanlarına çekiverdiler.

Ne olduğunu anlamayan Tekin, yüzükoyu yere kapanırken, başındaki şapkası da düştü. Özlem Tekin, durumu fark eden bir güvenlik görevlisi tarafından, hayranlarının elinden kurtarıldı.

RockcıLar oLdum oLası iLqimi Cekmemiştir..

Hatta BöLe Simsiyah Giyip iice Abartan TipLerden Nefret Ediorum..

Hemen Bi Tartısma BasLamasın Rapciyim Die.. (;

Dipnot : Demir Demirkan , Ozzy Osbourne , Bob Seger , Joe Satriani Fanıyımdır (;

sen repçi değilsin sen kendini repçi zannediyosun ve özlem tekin miydi o karının adı nerdeyse malı ortaya çıkıcakmış bi kaç mm farkla atlatmış :D:D:D:D:D

erotizma' Alıntı:
sen repçi değilsin sen kendini repçi zannediyosun ve özlem tekin miydi o karının adı nerdeyse malı ortaya çıkıcakmış bi kaç mm farkla atlatmış :D:D:D:D:D
bi kere repçi değil rapci bu 1.
sen kendini repçi sanıyosun demişsin peki sen nesin???
son olarak ta Şebnem Ferah hiç mi düşünemedi öle durunca neler olabileceğini:saskin

KıRmIzIkIz' Alıntı:
bi kere repçi değil rapci bu 1.
sen kendini repçi sanıyosun demişsin peki sen nesin???
son olarak ta Şebnem Ferah hiç mi düşünemedi öle durunca neler olabileceğini:saskin

o şebo deil özlem tekin bu 1...
2 yok:durdurun :biggrin :goz:

bende bol giyinip şapkayı ters takan züppelerden nefret ediorm..

dipnot : sago mode xl fanıyımdır..
olay rapci rockcı polemiiine dönüşmesin lütfen...

amaan her kimse artık.kim olduğu ilgilendirmiyo beni...
sago,kolera,pit 10 bana yeter...

Ben odtü konserinde erkeklere bacağını elletiğine şahit oldum ki bana eteğini actı arkadasım bacağına elledi...

Hehehe Açmış Saçmış Gerisini Sallamış :D Gel Beni Çek Demiş Yani =)

LaKe Of TeArS' Alıntı:
o şebo deil özlem tekin bu 1...
2 yok:durdurun :biggrin :goz:

bende bol giyinip şapkayı ters takan züppelerden nefret ediorm..

dipnot : sago mode xl fanıyımdır..
olay rapci rockcı polemiiine dönüşmesin lütfen...

Sebo Cokmu Farklı 2000'Li YıLLarda Rock BarLarın 1 NumaraLı Kadınıydı Ortam Kızı oLarak..

Bol Giyim oLabiLirde Sapkayı Ters Takan KitLe Hanqisi biLmiorum :goz:

çekilen resimleri görme imkanı varmı ,tam değerlendiremedim de aga:durdurun

Geri