Bu CHP Benden Oy Alır!

VeLi33

New member
Reaction score
0
Habere bakın ve Ana Muhalefet Partisinin ciddiyetini anlayın…

AKP ve CHP'nin Çok Ayıp Kavgası

AKP ile CHP arasında öyle bir polemik başladı ki, "bu kadar da olmaz" dedirtti. Kavga bu kez "bir at penisi" nedeniyle patlak verdi.

Denizli'de CHP İl Başkanı Ali Kavak, Denizli Belediye binasının önündeki Atatürk heykelinde atının cinsel organının AK Parti'lilerce koparıldığını iddia etti.

Denizli Belediye Başkanı AKP'li Nihat Zeybekci, “Bu iddiadan utanıyorum. Siyaset ve muhalefet adına üzüldüm” dedi.

CHP İl binasında bugün basın toplantısı yapan CHP İl Başkanı Ali Kavak, heykeltıraş Prof. Dr. Tamer Başoğlu'na yaptırılan ve 1981 yılında Denizli Belediyesi'nin önüne dikilen heykelin yeni çekilen fotoğraflarını gazetecilere dağıttı.

'PENİSİ AKP'LİLER KOPARDI'

Ali Kavak, “Kafaları türbanla örten anlayış, şimdi de sanata saldırmaya başladı. Sanatın mahremi namahremi olmaz. Ayrıca, sanatçıdan izinsiz sanatın üzerinde hiçbir düzenleme yapılamaz. AKP'li belediye, Atatürk anıtındaki atın cinsel uzvunu koparıp, boyamış. Kendilerini sanata yaptıkları saldırıdan ötürü kınıyoruz. Atatürk'ün atının cinsel uzvu yakın zaman önce vardı. AKP'liler'in kopardığını ya da koparttıklarını düşünüyoruz” dedi.
........

At heykellerinin bilmem nesine bile sahip çıkan CHP iktidarda neler yapmaz?
Vatandaşı acayip korur değil mi?
EEE at şeyini bile gözden kaçırmayan parti mutlaka yararlı işler yapar.
Bu haber bana bunları düşündürttü.
Oyum CHP’ye
Hamid Şahinkaya
KAYNAK:
HaberVakti.com

vah canım kimse cevap yazmadı bu baykal çok sinsi bir adam bu adam ecevitin bilen arkasından neler çevirdi. bu chp atatürk ün partisi ama bu chp onu yerin dibine geçirdi geçirmeye de devam edecek senden oyunu çöpe at senin gibiler gelcek seçimlerde neslini kaybetmeyle yüz yüze olacaklar başarılar adamım .

Ak Partiyle Yola devam etmektese CHP'yle kosar adım bu yolları gecerim daha iyi.Akp bana ne verdiki ? En azından Chp'yle dusuncelerim aynı olur.

artık uğraşacak bişi bulamadı chp atın bilmem nesine takıyor.. :)

birde fahili mechul hırsızlık olayını akp nin üzerine atması tamemen iftiradan başka bişeye benzemiyor....

eğr bir atın şeyine o kadar tartışma ortamı yaratıyorsa hergün magazin haberlerinde görecez gibi geliyor :D

akp meraklısı galiba:) yanlış anlamayın atın meraklıs:)))))9

tayyıbı başbakan yapan kım sızce ?bı düşünün yada araştırın uyumayın gencler .......

Ben başka bir şey merak ediyorum.
Atın penisini koparan AKP'liler neden kopardılar? Yoksa en son Sosyal Güvenlik Sisteminin Irzıne geçtikten sonra AKP'nin Vatandaşa yeni bir sürprizi mi var? :)

Atın Penisini tayyip özel olrak istemiş, çok lazımmış oynıcakmış geceleri

Ben başka bir şey merak ediyorum.
Atın penisini koparan AKP'liler neden kopardılar? Yoksa en son Sosyal Güvenlik Sisteminin Irzıne geçtikten sonra AKP'nin Vatandaşa yeni bir sürprizi mi var? :)

kardeş millet atınkine razı olcak nerdeyse şu kapatma davasında kapanmazsa afrika büyük elçiliğinden gergedan geticek:D

nerden biliyorlar akp nin kopardığını ?
samsundada war ama kimse koparmıyor ve samsunda akp ağırlığı fazla
yazıkLar oLsun o iftira atanLara..!!

nerden biliyorlar akp nin kopardığını ?
samsundada war ama kimse koparmıyor ve samsunda akp ağırlığı fazla
yazıkLar oLsun o iftira atanLara..!!
eğer o anki il başkanı akpliyse o koparır kim koparacak baska? kalkıp bi vatandasta ugrasmaz yani atın bilmemneresiyle ugrassa ugrassa aydınlık ampul zihniyet ugrasır bi ugrasmadıkları o kaldı..yakında bana sıra gelecek diye korkuyorm..

Geri