Bu bir savaştır beyler______

madem bir iddaan var.onu somut belgelerle kanıtla.mesela ses kaydı veya vidyo kaydı gibi.haber siteleri bu konuda kaynak olamaz.çünkü haber sitelerinin bu konuyla ilgili ellerinde hiçbir kanıt yok.sadece uydurup yazıyorlar.tamamen iftiraya yönelik.

ama tayyip'in öcalan'a sayın, şehitlerimize kelle demesinin ses kaydı var.

Tayyip'in, Öcalan'a Sayın Şehitlerimize Kelle Demesinin Ses Kaydı

öcalan aldığı kelelerin hesabını veriyor itirazın bunamı? aldığı şehitlerin hesabını veriyor olsun ne değişir? cümleden cımbızla çekmek yerine komple ne anlatmaya çalışıyor ona baksanız? şiir okudu diye kendisine yapılan terörist muamelesinden ve haksılıktan bahsediyor... 1 kere kelle deddiys e 1000 kere şehit dedi iş sözle bitiyorsa...

al buda kanıt belgeli

http://www.vidomodo.com/vidomodo/video.php?id=2090

pkklılarla beraber grup yapmaya gitmedi hiç olmassa listeye Ahmet türkü meclise millet vekili yapan chpyide ekle bu arada ....

teröristlerle cirit atan birinin neyini savunuyorsunuz anlamıyorum...

öcalan aldığı kelelerin hesabını veriyor itirazın bunamı? aldığı şehitlerin hesabını veriyor olsun ne değişir?

çok şey değişir ettiği şehitlerin hesabı vermesi başka şeydir aldığı kellerin hesabını vermesi ayrı şeydir...

çanakkalede sakaryada büyük taaruzda kaç kelle verdik peki halifenin rum askerleri kaç şehit verdi demek kadar kahpece bir ağızdır ve kahpeliğin sonuda yoktur ...

apo p...nin ağzıyla konuşan biri seni rahatsız etmiyor kanına dokunmuyor olabilir ama herkes senin gibi değil ....

Olimpiyat

Trafoo

Hiç kimseye bu forumda hakaret edemezsiniz bu ister apo olmuş ister ahmet levent olmuş

Bu defaya mahsuz postlarınızı silmekle yetiniyorum lütfen bir birinizi ben derim sen
diyemezsin şeklinde tahrik etmeden seviyeli bir şekilde yorumlar yapınız tekrar
uyarılmazsınız sonra cezanız ağır olur ve en sonunda da haketmedim diye dert
yanmayın uyarmadı demeyin ! iyi forumlar.

çok şey değişir ettiği şehitlerin hesabı vermesi başka şeydir aldığı kellerin hesabını vermesi ayrı şeydir...

çanakkalede sakaryada büyük taaruzda kaç kelle verdik peki halifenin rum askerleri kaç şehit verdi demek kadar kahpece bir ağızdır ve kahpeliğin sonuda yoktur ...

apo p...nin ağzıyla konuşan biri seni rahatsız etmiyor kanına dokunmuyor olabilir ama herkes senin gibi değil ....

senin kanına dokunan akp ve erdoğan bahaneye gerek yok azınla kuş tutsa nasıl olsa gene saldırcaksın .... uzatmanın alemi yok apoya hakaret etitm diye rahatsız olanlar var forumda...(!)

senin kanına dokunan akp ve erdoğan bahaneye gerek yok azınla kuş tutsa nasıl olsa gene saldırcaksın .... uzatmanın alemi yok apoya hakaret etitm diye rahatsız olanlar var forumda...(!)

apoya hakaret ettiğinden benmi rahatsız olmuşum? illakiii aponun alahına kitabına peygamberini kalaylamamı istiyorsun neden benim mesajım altına bu cümleyi yazdın?

apoya hakaret ettiğinden benmi rahatsız olmuşum? illakiii aponun alahına kitabına peygamberini kalaylamamı istiyorsun neden benim mesajım altına bu cümleyi yazdın?

ya dayı tam gazcısın kapıyalım kabak tadı verdi sen öle düşün ben böle... her akp li düşündüğün gibi vatan hayini değil onu bilde ...

http://www.hackhell.com/duyurular/7005-forum-kurallari-onemli.html

3-Tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karşı, nefret dolu ya da çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, ırk ayrımına yönelik iletiler göndermek ve materyaller
kullanmak, her türlü taciz edici yazı forum yöneticilerini ve kullanıcılarını küçümser davranışlar sergilemek yasaktır. Kurallara uymayanlar cezalandırılacaktır.

7-Küfür, hakaret, tehdit, sataşma, aşağılama, kişi hak ve özgürlüklerine saygısız içeriğe sahip mesajlar göndermek yasaktır. Yöneticiler tarafından görülen bu tip mesajlar haber
verilmeksizin silinecek ve mesajı atanlar ceza alıcaktır. Bu tür mesajlara yine aynı şekilde karşılık vermek de suç unsuru olup, kesinlikle yasaktır.

Arkadaşlar daha yok apo'ya küfretmemden rahatsız olanlar var yok şöyle yok böyle siz anlamak mı istemiyorsunuz kurallar gayet net bir şekilde yazılmış forum da kim olursa olsun hakaret , küfür yasaktır küfrettiğiniz kişi apo da olsa farketmez bunun bilincine vardığınızı düşünmek istiyorum ! ama hala görüyorum ki bildiğinizi okumanın peşindesiniz.

öcalan aldığı kelelerin hesabını veriyor itirazın bunamı? aldığı şehitlerin hesabını veriyor olsun ne değişir? cümleden cımbızla çekmek yerine komple ne anlatmaya çalışıyor ona baksanız? şiir okudu diye kendisine yapılan terörist muamelesinden ve haksılıktan bahsediyor... 1 kere kelle deddiys e 1000 kere şehit dedi iş sözle bitiyorsa...

al buda kanıt belgeli

Kılıçdaroğlu ile PKK'lılarla belgeli - Vidomodo.Com

pkklılarla beraber grup yapmaya gitmedi hiç olmassa listeye Ahmet türkü meclise millet vekili yapan chpyide ekle bu arada ....

teröristlerle cirit atan birinin neyini savunuyorsunuz anlamıyorum...

ben sana almanya genelev iddaanı soruyorum.sen bana başka şey diyorsun.
hadi iddaana bir kanıt göster.bekliyorum.ses kaydı veya vidyo kaydı.
şehitlerimize kelle,apo'ya sayın demek seni rahatsız etmiyorsa ben zaten sana söyleyecek bir kelime bulamıyorum.

ben sana almanya genelev iddaanı soruyorum.sen bana başka şey diyorsun.
hadi iddaana bir kanıt göster.bekliyorum.ses kaydı veya vidyo kaydı.
şehitlerimize kelle,apo'ya sayın demek seni rahatsız etmiyorsa ben zaten sana söyleyecek bir kelime bulamıyorum.

hey allahım biri görmüyo yazıyo biri görmüyo teşekkür ediyo körler sağırar birbirini ağırlar demişler ya verdim linki gardaşşş bi zahmet laf atıcana takipediver sıktınız iyice ssk dönemindeki pkklılarıda yaz listeye ...

ahmet türkün ilk chpden chp sayesinde millet vekili olmasınıda koy listeye

yetmesse arkadan eklerim pkk nın ve yandaşlarının sol partiler içinde nasıl cirit attığını bilmeyen yok birtek milli görüş ve milliyetçi harekette barınamaz...

apo ve yandaşları bugünlere chp yi tkp yi dev solu tikkoyu kullanarak geldi...o görüşlerde arınabildi... hade sana tatlı rüyalar...

bu savaştır evet...
ellerinden alınan saltanatları geri almanın savaşıdır..
milletin sırtına inen postalların eskimesinin savaşıdır...
bu zulüm altında ellerinden okuma hakları alınan milyonların savaşıdır...
bu savaşı görmeyenler ve görmemezlikten gelenler,,unutmayın her hakkın hesabı sorulur,sorulacak..
benim sevdiğim ,canım ,hayatım,eşim sizin gibi yobazlar ,densizler kıvraklar ,yüzünden okuyamadı.
ve alayınızdan çok vatanseverdi.ama hakiki vatansever..alayınız gibi çakma değil...
belki binlercesine ders vericekti ama sadece kendi çocuğuma veriyor..
belki sizin gibi birisini hastanede kurtarıcaktı...inş kurtulmassınız.
her insanın damarı vardır...yasağı her türlüsüne karşıyım..
yasakları savunmayın ,,gün gelir sizi bulur...

hey allahım biri görmüyo yazıyo biri görmüyo teşekkür ediyo körler sağırar birbirini ağırlar demişler ya verdim linki gardaşşş bi zahmet laf atıcana takipediver sıktınız iyice ssk dönemindeki pkklılarıda yaz listeye ...

ahmet türkün ilk chpden chp sayesinde millet vekili olmasınıda koy listeye

yetmesse arkadan eklerim pkk nın ve yandaşlarının sol partiler içinde nasıl cirit attığını bilmeyen yok birtek milli görüş ve milliyetçi harekette barınamaz...

apo ve yandaşları bugünlere chp yi tkp yi dev solu tikkoyu kullanarak geldi...o görüşlerde arınabildi... hade sana tatlı rüyalar...

geneleve giriş görüntüsü var mı?

Kılıçdaroğlu’nu suçlayan belgeler ‘düzmece’ çıktı

Frankfurt Savcılığı, Almanya’daki ‘Deniz Feneri e.V’ davasının duruşmalarını izlemeye gelen CHP’li Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘iki PKK’lı ile buluştuğu ve polis takibine takıldığı’ yolundaki iddialarla ilgili belgelerin asılsız olduğunu açıkladı

Almanya’ya Deniz Feneri e.V. duruşmalarını izlemeye gelen CHP’li Kemal Kılıçdaroğlu’nun “iki PKK’lı ile buluştuğu, genelev çıkışı polis tarafından arandığı ve telefonlarının dinlendiği” iddialarıyla ilgili belgelerin “düzmece” olduğu açıklandı.
Geçen yıl Frankfurt’ta görülen Deniz Feneri e.V davasını takip eden Kılıçdaroğlu ile CHP PM üyesi Ali Kılıç’ın yaptıkları başvuruyu inceleyen Frankfurt Savcılığı, Türkiye’de çeşitli medya kuruluşlarında dile getirilen iddiaların asılsız olduğunu açıkladı.

Karlıbel sabıkalı çıktı
Bir dönem Alman Emniyeti’nde de görev yaptığını ayrıca çevirmenlik yaptığını iddia eden Talip Doğan Karlıbel, bir televizyon programında Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili şok suçlamalarda bulunmuş, “Deniz Feneri e.V. duruşmaları sırasında Kılıçdaroğlu’nun uyuşturucu kaçakçısı iki PKK’lı ile genelev gibi çalışan ünlü bir saunaya gittiğini, çıkışta da polis kontrolüne yakalandığını ve telefon konuşmalarının polis tarafından dinlendiğini” öne sürmüştü.
Bu suçlamaları kanıtladığı öne sürülen ve bozuk bir Almanca ile kaleme alınmış belgeler, çok sayıda medya kuruluşunda yayımlanmıştı.
Alman Emniyeti’nden alınan bilgilere göre, Karlıbel’in Almanya’da resmi bir ikâmeti yok. Çevirmen olarak çalışmadığı da öğrenilen Karlıbel’in Almanya’da sabıka kaydı da bulunuyor.
Frankfurt Bölge Mahkemesi Savcılığı’nın Başsavcı Claude imzalı yazısında, Kılıçdaroğlu ile ilgili bütün iddiaların düzmece olduğu belirtildi. Savcılığın resmi açıklamasında şu ifadelere yer verildi:
- “Otomobilin denetimi - hata raporu” sahtedir. Bu tür bir tutanak Hessen polisi tarafından kullanılmamaktadır. Ayrıca Frankfurt’ta ‘Braubacherstr’ diye bir sokak ve bir polis merkezi bulunmamaktadır. Hamburg’da öyle bir adres ve anılan otomobil plakası yoktur.
- Frankfurt Emniyeti’ne 11.09.2008 tarihinde Hessen Asayiş Dairesi tarafından gönderildiği iddia edilen yazı sahtedir. Ne yazıda iddia edildiği gibi anılan şahıslara yönelik bir soruşturma ne de teknik takip söz konusudur. Anılan telefon dinleme numaraları rutin sicil sırasına uymaktadır.
- Sonuç olarak, ‘Telefon dinleme’ başlıklı 9.9.2008 tarihli belge de sahtedir. Almanya’da soruşturma olanağı görmediğimizden, dosyayı kapatıyoruz.”

54f2i1.jpg

Almanya Dışişleri Bakanlığı, CHP’ye Friedrich Ebert Vakfı’nca para yardımı yapıldığını gösteren belgenin düzmece olduğunu, imzada belirtilen şahsın kadrolarında bulunmadığını resmen bildirdi.

CHP’ye Alman vakfından para yardımı yalanlandı
“Bir Alman vakfından CHP’ye para yardımı yapıldığı” iddiasına dayanak olarak yayımlanan belge de sahte çıktı. Almanya Dışişleri Bakanlığı Daire Başkanı Walter Hassman imzalı resmi yazıda, söz konusu yazının “içerik ve biçiminin”, Dışişleri Bakanlığı’nca yazılmadığının kanıtı olduğu belirtildi. 25.09.2009 tarih ve 208-E-TUR dosya numaralı yazıda, CHP’ye 85 bin euro yardım iddiasına yer verilen sahte belgeyi imzalayan “Dr. Alexander Kaminski” diye birinin de bakanlıkta çalışmadığı vurgulandı.
CHP’ye para yardımı yapıldığı haberine ilişkin yalanlama, Almanya’nın Ankara Büyükelçisi Eckart Cuntz tarafından Türkiye Dışişleri Bakanlığı’na bildirilmişti. Cuntz, konu Türkiye kamuoyuna duyurulmayınca, yalanlamayı bakanlığa bildirdiklerini basına açıklamıştı. Dışişleri Bakanlığı, teamüllere aykırı davrandığı gerekçesiyle büyükelçi’ye tepki göstermişti.

2wprt61.jpg

Hessen Kriminal Dairesi’nden sonra, Frankfurt Başsavcılığı da, antet, imza ve içeriklerin sahte olduğunu açıkladı.

KAYNAK

geneleve giriş görüntüsü var mı?

Kılıçdaroğlu’nu suçlayan belgeler ‘düzmece’ çıktı

Frankfurt Savcılığı, Almanya’daki ‘Deniz Feneri e.V’ davasının duruşmalarını izlemeye gelen CHP’li Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘iki PKK’lı ile buluştuğu ve polis takibine takıldığı’ yolundaki iddialarla ilgili belgelerin asılsız olduğunu açıkladı

Almanya’ya Deniz Feneri e.V. duruşmalarını izlemeye gelen CHP’li Kemal Kılıçdaroğlu’nun “iki PKK’lı ile buluştuğu, genelev çıkışı polis tarafından arandığı ve telefonlarının dinlendiği” iddialarıyla ilgili belgelerin “düzmece” olduğu açıklandı.
Geçen yıl Frankfurt’ta görülen Deniz Feneri e.V davasını takip eden Kılıçdaroğlu ile CHP PM üyesi Ali Kılıç’ın yaptıkları başvuruyu inceleyen Frankfurt Savcılığı, Türkiye’de çeşitli medya kuruluşlarında dile getirilen iddiaların asılsız olduğunu açıkladı.

Karlıbel sabıkalı çıktı
Bir dönem Alman Emniyeti’nde de görev yaptığını ayrıca çevirmenlik yaptığını iddia eden Talip Doğan Karlıbel, bir televizyon programında Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili şok suçlamalarda bulunmuş, “Deniz Feneri e.V. duruşmaları sırasında Kılıçdaroğlu’nun uyuşturucu kaçakçısı iki PKK’lı ile genelev gibi çalışan ünlü bir saunaya gittiğini, çıkışta da polis kontrolüne yakalandığını ve telefon konuşmalarının polis tarafından dinlendiğini” öne sürmüştü.
Bu suçlamaları kanıtladığı öne sürülen ve bozuk bir Almanca ile kaleme alınmış belgeler, çok sayıda medya kuruluşunda yayımlanmıştı.
Alman Emniyeti’nden alınan bilgilere göre, Karlıbel’in Almanya’da resmi bir ikâmeti yok. Çevirmen olarak çalışmadığı da öğrenilen Karlıbel’in Almanya’da sabıka kaydı da bulunuyor.
Frankfurt Bölge Mahkemesi Savcılığı’nın Başsavcı Claude imzalı yazısında, Kılıçdaroğlu ile ilgili bütün iddiaların düzmece olduğu belirtildi. Savcılığın resmi açıklamasında şu ifadelere yer verildi:
- “Otomobilin denetimi - hata raporu” sahtedir. Bu tür bir tutanak Hessen polisi tarafından kullanılmamaktadır. Ayrıca Frankfurt’ta ‘Braubacherstr’ diye bir sokak ve bir polis merkezi bulunmamaktadır. Hamburg’da öyle bir adres ve anılan otomobil plakası yoktur.
- Frankfurt Emniyeti’ne 11.09.2008 tarihinde Hessen Asayiş Dairesi tarafından gönderildiği iddia edilen yazı sahtedir. Ne yazıda iddia edildiği gibi anılan şahıslara yönelik bir soruşturma ne de teknik takip söz konusudur. Anılan telefon dinleme numaraları rutin sicil sırasına uymaktadır.
- Sonuç olarak, ‘Telefon dinleme’ başlıklı 9.9.2008 tarihli belge de sahtedir. Almanya’da soruşturma olanağı görmediğimizden, dosyayı kapatıyoruz.”

54f2i1.jpg

Almanya Dışişleri Bakanlığı, CHP’ye Friedrich Ebert Vakfı’nca para yardımı yapıldığını gösteren belgenin düzmece olduğunu, imzada belirtilen şahsın kadrolarında bulunmadığını resmen bildirdi.

CHP’ye Alman vakfından para yardımı yalanlandı
“Bir Alman vakfından CHP’ye para yardımı yapıldığı” iddiasına dayanak olarak yayımlanan belge de sahte çıktı. Almanya Dışişleri Bakanlığı Daire Başkanı Walter Hassman imzalı resmi yazıda, söz konusu yazının “içerik ve biçiminin”, Dışişleri Bakanlığı’nca yazılmadığının kanıtı olduğu belirtildi. 25.09.2009 tarih ve 208-E-TUR dosya numaralı yazıda, CHP’ye 85 bin euro yardım iddiasına yer verilen sahte belgeyi imzalayan “Dr. Alexander Kaminski” diye birinin de bakanlıkta çalışmadığı vurgulandı.
CHP’ye para yardımı yapıldığı haberine ilişkin yalanlama, Almanya’nın Ankara Büyükelçisi Eckart Cuntz tarafından Türkiye Dışişleri Bakanlığı’na bildirilmişti. Cuntz, konu Türkiye kamuoyuna duyurulmayınca, yalanlamayı bakanlığa bildirdiklerini basına açıklamıştı. Dışişleri Bakanlığı, teamüllere aykırı davrandığı gerekçesiyle büyükelçi’ye tepki göstermişti.

2wprt61.jpg

Hessen Kriminal Dairesi’nden sonra, Frankfurt Başsavcılığı da, antet, imza ve içeriklerin sahte olduğunu açıkladı.

KAYNAK

he varvar genel ev girişine kamera koymuşlar gerçi yatakta görsen gene inanmıyacaksın:) chp li olmanın bünyeye zararları bu hep...

chp nin kemik seçmeni var chp nin icratine başarısına değil sadece ismine oy verir ondan türkiyenin en başarısısz siyasetçisi senelerce genel başkan kalır iş bankasını sömürerek ayakta durur Atatürkün mirasınla avunur bi çeşit miras yedi parti ... chpye oy verenelerde oy vermeyenleri gerici yobaz hatta pkklı ilan eder:) neye konuşiuyoruzki:) boşa kouşuyoruz

sende şimdi bana bulduğun kaynağın sahibinin vergi borcunu (hatta hisselerde oyun yaparak devletten cebimizden çaldığı paraları) çıkıp türkiye selle uğraşırken aydın doğana kesilen cezayı eleştirmek, kınamak ve destek olmak için toplantı düzenleyen bir siyasi parti genel başkanın adamının ipliğinin düzmece olduğunu söyleyen bir kaynak gösteriyosun:) kardeş bu kaynağın sahibini, kılıçtaroğlunun başkanı baykal koruyor açık açık alenen yani arkası sağlam git bebe kandır:) nası yutturmadılar hiltondaki arsayı :) ben olsam gazetemde terörist ilan ederim erdoğanı chpyide kurtarıcı sen olsan etmezmisin

he varvar genel ev girişine kamera koymuşlar yatakta görsen gene inanmıyacaksın:)

chp nin kemik seçmeni var chp nin icraaaine değil sadece ismine oy verir vermeyenleride gerici yobazhatta pkklı ilan eder:) neye konuşiuyoruzki:)

somut kanıt dediğin görüntülü olur. veya ses kaydıda olabilir.varsa

somut kanıt dediğin görüntülü olur. veya ses kaydıda olabilir.varsa

siz hangi ses yada görüntü bandını kabul ettinizki bunca zamandır? daha bak az önce bir konum geçti ... boy boy çarşaf gibi dosya dolası belgeleri ,yayınladık burda.. kaldıki o dosyaları tsk nın içöindekiler bile yalanlayamadı ama siz yalanladınız.. çamura yatmaya kalktınız ... size belge değil gökten işaret gelse inanmanız çok zor.. çünkü gözler nefret ve kin ihtiras ve tarafgirlikle boyanmış gibi. neyse... keyfe keder dert bunlar.. keşke içerdekilerde sizin kadar rahat olabilselerdi ama herbiri GATA ya sevk edilirmiyim acaba diye hastalık derdine düşmüşler... onlardaki sıkıntı bizi değil ama birilerini iyice gerdi.. geçmiş olsun diyelim napalım...

http://www.hackhell.com/guncel/637400-gundemi-sarsacak-sok-ses-kaydi-video____.html

incele istersen de belgeye cevap ver.. yalanlayan hıfzı çubuklu yok .. belgeleri karartanların ses kayıtları...ne buyurdun kardeş.. duyamıyorumda??

siz hangi ses yada görüntü bandını kabul ettinizki bunca zamandır? daha bak az önce bir konum geçti ... boy boy çarşaf gibi dosya dolası belgeleri ,yayınladık burda.. kaldıki o dosyaları tsk nın içöindekiler bile yalanlayamadı ama siz yalanladınız.. çamura yatmaya kalktınız ... size belge değil gökten işaret gelse inanmanız çok zor.. çünkü gözler nefret ve kin ihtiras ve tarafgirlikle boyanmış gibi. neyse... keyfe keder dert bunlar.. keşke içerdekilerde sizin kadar rahat olabilselerdi ama herbiri GATA ya sevk edilirmiyim acaba diye hastalık derdine düşmüşler... onlardaki sıkıntı bizi değil ama birilerini iyice gerdi.. geçmiş olsun diyelim napalım...

http://www.hackhell.com/guncel/637400-gundemi-sarsacak-sok-ses-kaydi-video____.html

incele istersen de belgeye cevap ver.. yalanlayan hıfzı çubuklu yok .. belgeleri karartanların ses kayıtları...ne buyurdun kardeş.. duyamıyorumda??

ben yattım loopused chpci kardeşler sana teslim Allah rahatlık versin ...

ben yattım loopused chpci kardeşler sana teslim Allah rahatlık versin ...

Allah rahatlık versin kardeşim.. ne edelim nöbet devir teslim derdimiz yok.. kim kimle kalırsa kalsın. biz noktamzıı her konumuzda olduğu gibi koyarız, sonradan virgül derdine düşenler yeniden cevvallenir işi sataşmaya dökerler nasılsa.. belge isteyene belge. ses kaydı diyene o kayıtlarıda veririz yukarıda olduğu gibi. boşver hayırlı geceler bizde çıkıyoruz.

almanyadaki ses veya görüntü kaydına cevap veremediniz konuyu başka yere çekiyorsunuz.ayrıca almanyadaki olduğu iddaa edilen şey alman frankfurt savcısı tarafından yalanlandı.
bahsettiğin vidyoyu az önce izledim.ses kaydında"savcının teknik bilgileri bilmediğinden,polisin bu yüzden savcıyı kandırabileceğinden bahsediyor.araya konuyla ilgisi olmayan havelsanla ilgili yazılar karışmış.bunların çıkarın diyor.konula alakasız şeyler tabi ki gönderilmez.konuyla alakalı olan şeyleri zaten gönderiyorlar."ben burada rahatsız olunabilecek bir şey dinlemedim.dünyanın hiçbir yerinde devlet sırları, askeri bilgiler basına açılmaz.açılırsa bütün dünya bunu öğrenir.konuyla alakasız askeri bilgiler basına yansıdığında bunu diğer dünya devletleri öğrenir.diğer dünya devletlerinin eline silah verilmiş olunur.Devlet sırlarının ve askeri bilgilerin yabancıların öğrenmesinin savcılık ve basın yoluyla olması demek ,Türkiye'nin kendi ayağına kurşun sıkması demektir.

kanıt olarak 80 yaşındaki ihtiyarın 13 yaşındaki bebenin üzerindeki fotoları bile kabul etmeyen zihniyet
işine geldiğini görür :)

:durdurun

Ne darbesi ya .
Ne Demokrasisi .
Tayyip'e mutlak itaat eden yalaka ve Mürit topluluğu var .
Tek adamlı Demokrasi ne zamandan beri demokrasi olmış ?

Darbe diye birşey yok ortada .
Birileri biryerlerden ha bire bomba buluyor .
Darbeciler aptal çıkmışlar plan , proje çizmişler üstüne birde telefonda yerini söylemişler .

Ben birşey demiyorum
Laik Cumhuriyeti sonuna kadar savunan biri olarak , kaybedeceklerin listesini yazdım .
Neden bu kadar bozuldunuz anlayamadım ?

:thumbup1::thumbup::thumbup1:

Geri