Bu Bi Alişkanlikmiiiii?????????

pass

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar hepimiz bazen hayret,şaşkınlık,gariplik ve benzeri ifadeleri belirtmek için ALLAH ALLAH deriz ama bazen alışkanlıkmı istekmi anlayamadım ALLAH ALLAH yerine (alla alla) yazıyo bunuçok yerde gördüm neyse lafın kısası sonuçta her ne olursa olsun orada ALLAHın adı geçiyo ve bu şekilde (allaalla) yazılması bence hiç hoş degil böle alışkanlıkları olan ve istemedende olsa klevyede biranda yazan arkadaşlar umarım bundan sonra daha dikkatli ve duyarlı olurrrrr...................

ilgileriniz için çokkk teşekkürler herkese iyiii HACKHELLERRR..........

Pass sana katiliyorum.Ayni hatayi bende yapiyorum malesef.Bundan sonra daha dikkatli olmaya calisacagim INSALLAH.Tskler

eheuhehe :)

küçük noktalara ne çok takıoz bea..

ben ce de küçük ama aslında mana olarak çok büyük..dikkat etsek daha iyi olur..söz konusu ALLAH 'I N ismi...

bence küçük degil ya küçük gibi görüp önemsemedigimiz şeyler bizde çok büyük kayıplar yaratabilir bu bi gerçek

wala bende yapıyorum ama daha dikkatli olmaya çalışırım

Bu kadar kucuk ayrıntılara takmayın , burası oneri sikayet bolumu site hakkındaki onerilirniz veya sikayetleriniz için acılmış bir bolum ama cok ufak ayrıntılara takanlar war bu sırf senin için gecerli deil dostum yanlıs anlama beni ama bakıyorum son 1 haftada acılan konulara hep gereksiz .

şimdi bende gidip konu mu acayım yani St_Anger'in yazdıgı postlardan hiçbirsey anlamıyorum diye :pp

bLaDe™' Alıntı:
Bu kadar kucuk ayrıntılara takmayın , burası oneri sikayet bolumu site hakkındaki onerilirniz veya sikayetleriniz için acılmış bir bolum ama cok ufak ayrıntılara takanlar war bu sırf senin için gecerli deil dostum yanlıs anlama beni ama bakıyorum son 1 haftada acılan konulara hep gereksiz .

şimdi bende gidip konu mu acayım yani St_Anger'in yazdıgı postlardan hiçbirsey anlamıyorum diye :pp

onu anlamak için hissetmek lazım onun tabiri ile!....

gene de chok hosh qonushuo :)

Geri