boru gibi çifte standart

cmtsysn

New member
Reaction score
0
akpye acılan kapatma davasına chp dediki:hukuka karşı çıkamayız.ne karar verilirse sonucuna katlanırız.bize bir şey demek düşmez.
ergenekon operasyonuyla ilgili konuşan chp lideri deniz baykal hemen olayın içine kendini attı.avukatlıktan bahsetti,vs...
ben akpli dilim . asla oy vermem. (hemen akpli diye damga vurmayın die soledim)

bu acık acık chpnin çifte standart uygulanmasını istemesi deilmidir.bilhassa chpli arkadaşlardan yanıt bekliyorum.

yanit vermeye degmez sen ilk once akp nin baskan yardimci mehmet girin konusmalarina bak son 2 aydaki kim isine geldigi gibi konusuyo gorursunuz ....bide utanmadan akp li degilim falan demis sin birak bu isleri fethullahcilarin televizyonlari beyninizi uyusturmus.....dusunme yeteneginizi kaybetmissiniz ......Hayir sanki verecegim cevabi anlayip kendini gelistirip aa buda boleymis diyebilcek birisi olsan hadi vereyim ...Ama aldigin dogmatik egitimler artik senin yeni dusunceler yeni fikirler ogrenmeni engelliyo sadece at gozlukleri icinde sana ogretilenlerin etrafinda donup durursun....

CHP li kadarda tas basina tas dus sun

yanit vermeye degmez sen ilk once akp nin baskan yardimci mehmet girin konusmalarina bak son 2 aydaki kim isine geldigi gibi konusuyo gorursunuz ....bide utanmadan akp li degilim falan demis sin birak bu isleri fethullahcilarin televizyonlari beyninizi uyusturmus.....dusunme yeteneginizi kaybetmissiniz ......Hayir sanki verecegim cevabi anlayip kendini gelistirip aa buda boleymis diyebilcek birisi olsan hadi vereyim ...Ama aldigin dogmatik egitimler artik senin yeni dusunceler yeni fikirler ogrenmeni engelliyo sadece at gozlukleri icinde sana ogretilenlerin etrafinda donup durursun....

şu at gözlülüğü lafından başka laf bilmezmisiniz. 3 tane kelime öğrenmiş papağanlar gibisiniz. gülmekten cwp yazamıyom.sen bi kere benim akp aleyhinde yazdığım msjları okumadım heralde. ben coğu msjımda belirtmiştim. benim oyum boştur diye.

arkadaşım bu forum herkese açık öyle özel davetle chpli cagırman falan..hayır sonra diyorum bişeylere benziyosunuz ortalıgı velveleye veriyosunuz =)...

forum oyunlarına alalım seni...

özellikle su konuya

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=220972

he fikrimimi soruyosun...Deniz baykalın fikrinimi..şahsi fikrimi sorarsan suçlu olan herkes cezasını çekmeli tabi ortada bi suç varsa... buda savcı tarafından hemen idaanamede açıklanmalı...kaç ay geçti ortada idaaname yok...Deniz baykalın fikri benim fikrim olamaz onu chpnin resmi sitesinden git kendine sor..ben genel baskanımız n derse dogrudur arkasındayım dien takım tutar gibi parti tutan kişi deilim..boyutu deniz baykalla aynı hatta ondan daha genç beynim var..:goz: düşünebiliyorum

ben sana bi soru soriim..akp kapatma davasında savcıya o kadar hakaret edilirken neden susuyodun sayın akpli olmayan arkadasım...

şu at gözlülüğü lafından başka laf bilmezmisiniz. 3 tane kelime öğrenmiş papağanlar gibisiniz. gülmekten cwp yazamıyom.sen bi kere benim akp aleyhinde yazdığım msjları okumadım heralde. ben coğu msjımda belirtmiştim. benim oyum boştur diye.asıl sizin yaptığınız at gözlülüktür.nie diyecek olursan chpyi resmen tapınak olarak görüyonuz. ne dese doğru. deniz baykalın hatası yokmuş gibi davranıyonuz.deniz baykal peygamber deil heralde yanlıs bişeyler yapar insandır sonucta.erdoğanda yanlış bişeler hergün yapıyo ama ben hicbir zaman akpye oy vermedim ,vermemde.akpninde yanlişi olabilir,chpninde.siz akp ne dese tam tersini diyonuz. Allahtan akp arada sacma şeyler soluyoda chp arasıra doğru kunuşmuş oluyo. ama genele yayarsak chpnin hali ortada. heee bide tuncay özkan var tabi.neydi o mitingi.şey eeee heh aklıma geldi. biz kac kişiyiz. 150 kişiyle miting yaptı. ulan ben kendim miting yapsam sadece arkadaşlarım 150yi gecerdi.

arkadaşım bu forum herkese açık öyle özel davetle chpli cagırman falan..hayır sonra diyorum bişeylere benziyosunuz ortalıgı velveleye veriyosunuz =)...

forum oyunlarına alalım seni...

özellikle su konuya

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=220972

he fikrimimi soruyosun...Deniz baykalın fikrinimi..şahsi fikrimi sorarsan suçlu olan herkes cezasını çekmeli tabi ortada bi suç varsa... buda savcı tarafından hemen idaanamede açıklanmalı...kaç ay geçti ortada idaaname yok...Deniz baykalın fikri benim fikrim olamaz onu chpnin resmi sitesinden git kendine sor..ben genel baskanımız n derse dogrudur arkasındayım dien takım tutar gibi parti tutan kişi deilim..boyutu deniz baykalla aynı hatta ondan daha genç beynim var..:goz: düşünebiliyorum

ben sana bi soru soriim..akp kapatma davasında savcıya o kadar hakaret edilirken neden susuyodun sayın akpli olmayan arkadasım...

akp keşke kapansada hem chpliler ,hem akpliler rahatlasa hemde millet rahatlasa.
bak kardeşim. benim düşünceme göre akpye kapatma davasını acan esmer bi adam varya. o adam bence akpnin adamı. zaten gündemde olası bir kapatma mevzusu varken bu savcı cıkıp jet hızıyla kapatma davasını acıyo. bir cok suclaması fos cıkıyo.bence akpyi kapatamicak.ve böylece kapatma mevzusu ortadan kalmış olacak.buda akpnin bir oyunu olabilir.benim şahsi fikrimi soracak olursan akpden önce dtp kapatılsın ondan sonra akpyimi kapatıyolar chpyimi kapatıyolar orasına ben karışmam.

Hukuktan 2 madde bilsen veya gercek anlamda tarafsız yayın yapan organlarından bunları ögrenmeye cabalasan pekte zor olmaz..

Olayı Chp veya bi Akp olarak ele almamak lazım sadece sordugun soruya cevap vereyım..

Suclu varsa delillerden yola cıkılır..Kisiden delillere degil delillerden kisilere gidilir.Ve dava sonucu belirlenene kadar kımse tam anlamıysa suclu degıldır..

Davası devam eden bı konu hakkında yazılı veya sozlu yayın organlarında veya dava ile dogrudan alakası olan konusmalar,belgeler vs verilemez..Verilirse sanıyorum 3 yıldan 6 yıla kadar hapis cezası gerektirir..

Suclamanın tam anlamıyla belli olmaması idianamenin hazırlanma surecınde 1-1.5 yıl gibi icerde mahkum kalmak insan haklarına aykırı bir durumdur..

Kisilerin telefon kayıtları tamamiyle sucun gecerliligini kılan deliller degildir..Kisi sozum ona "darbe" yapıcaksa bunu telefonla beirtmesi kesin bi gosterge olamaz ve baska delillerle desteklenmedigi surece gecerliligi yoktur..Sucun alenen yani halkın gozu onunde meydanlara cıkarak silahlı eyleme veya isyana sevk etmek asıl kullanılabilicek bi delil olabilir.

Darbe gunlukleri vs diye kitaplar cıkmıs..Daha iddianame hazırlanmadan Ergenekon adı altında dolu kitap vs cıkmıstır..Bunların cıkması yanlıs ve hukuka aykırıdır.

En azından ucundan bıraz bunları biliyorum..Hukukcu varsa forumda kendileri daha iyi acıklayıcı olabilirler.
Yani soruna net bi cevap olucaksa hukuk devletinde rövans anlayısı olmamalıdır, davaları karsılastırırsan eger sanıklar birinde belli, iddianame belirlenmis savunmalarvs verilmis prosedure uygun olarak isleyen bir dava ve prosedure tam anlamıyla bazı yonlerıyle uymayan bi dava sanıyorum Chp'nin buna bir tepkisi olmakta..

ya kardeşim milleti benmi attım iceri. ben akp kapatılmasın dedimmi.sadece deniz baykalın işine geldiği gibi cwplar vermesini sorguladım.ben daha demin msjımda dedimki akp her gün hata üstüna hata yapıyor. adam gibi okuyup önyargısızca cwp yazın .

sadece soruya cvp ver konuyu saptırma yorum yapma hadi bakalım

akpye acılan kapatma davasına chp dediki:hukuka karşı çıkamayız.ne karar verilirse sonucuna katlanırız.bize bir şey demek düşmez.
ergenekon operasyonuyla ilgili konuşan chp lideri deniz baykal hemen olayın içine kendini attı.avukatlıktan bahsetti,vs...
ben akpli dilim . asla oy vermem. (hemen akpli diye damga vurmayın die soledim)

bu acık acık chpnin çifte standart uygulanmasını istemesi deilmidir.bilhassa chpli arkadaşlardan yanıt bekliyorum.

ben eskiden chp liydim . ama şimdi değilim ve bir açıklama yapayım sana

baykal ne zaman ben avukatım dedi. RTE savcı gibi davranınca.
yani bağımsız baskısız olması gereken hukuka karışmaya , onun yandaşıymış gibi davranmaya başlayınca baykal avukatım dedi ve baykal gerçektende avukattır. buda başka bir parantez

seviyeyi düşürmeden mesaj yazın
adam gibi yazmadığınız mesajlar silinmiştir

evet biraz daha dikkat edelim arkadaşlar.

Geri