Bu başlığı Mimarlık ve Mühendislik olarak değiştirmeniz mümkün mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yasharokch

New member
Reaction score
0
:blushing:Kabaca , şöyle bir incelendiğinde bu başlık altındaki konuların çoğunun Mühendislik konusu olduğunu görebilmekteyiz.Takdir tabiyki bu Forumun yöneticileri olan arkadaşlarımızındır. Konuyu belkide başka yere yazmam gerekiyordu , yanlışlık olduysa özür diliyorum. ilginize Teşekkür ederim....:thumbup:

Bende arkadaşa katılıyorum paylaşımların çoğu mühendislik o yüzden başlık değiştirilmeli

sanırsam buna benzer bi konu daha vardı ama bi sey degismedi olsun nabalım aranan programların cogu burda ve kimse bizii umursamıyor

değişse nolur değişmese nolur? aradığını buluyosan...........

değişse nolur değişmese nolur? aradığını buluyosan...........

tabi ya degisse nolur degismese nolur. basligin adi cocuk bahcesi yada kasap fehmi olsa nolur mesela. sonucta toplum aradigini buluyor. dimi. sallaaaaaaaa

+1 reprepreprep

bunun mücadelesini daha önce vermiştik. forumda araştırılırsa görülecek ki baya bi yazan oldu amam sonuçta bişey değişmedi.

Değişmesi belki çooooook önem arzetmiyor ama Mühendisler hem sayıca daha fazla hemde bu saygıyı hakediyorlar.Sadece inşaat mühendisleri değil elektrik , makina , harita , jeoloji , kimya , petrol , çevre , metalurji , sistem , bilgisayar , elektronik , maden , genetik vs....

KAtılıyorum sonuna kadar. yada mühendislik ayrı konu başlığı açılsın derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri