bu böyle olmaz

kafkasay

New member
Reaction score
0
arkadaşlar bu forumun hack bölümünün hemen her yerini her konusunu gezdim çalıştım ama ne hiçbiri tutuyor nede başka bişey ben bu sitedeki hackerlardan birinden özel ders talep ediyorum. karşılığında bende ona uzaktan eğitim yoluyla kickboks yada freefigt çalıştırabilirim. dikkate alanlara şimdiden teşekkkürler:vur

az çok elimizden geldiği kadarıyla birşeyler öğrenip bunu paylaşmaya çalışıyoruz..

niye kimse özel ders vermedi bize? biz bunları bilerek doğmadık değil mi?

forumumuzda oldukça güzel dökümanlar var, özellikle hellboy arkadaşımızınkiler, naçizane benim verdiklerim de..

becerebilen rahatlıkla anlar ve uygular.. en alt seviye bilgisayar kulanıcılarına dahi hitap edebilecek şeyler..

kusura bakma ama okumadan birşey yapamazsın zaten, burada kimsenin de özel ders vereceğini zannetmiyorum sana..

eee güzel cevap vermiş türk_hard.... burası paylaşım ortamı herkes bildiği şeyleri burada paylaşır karşılığında bir teşekkürden başka birşey istemez... şuda bir gerçekki hiçbir şey vermeden hiçbir şey alamazsın... emeğini sabrını bilgini verki insanlarda sana birşeyler versin...

Geri