Bu Ayakkabılar Her Erkeğe Lazım

eftalya

Deniz Kızı
Reaction score
0
Biz kadınlar erkekte önce ayakkabıya bakarız ve hataları kolay affetmeyiz. Peki, her erkeğin dolabında olması gereken ayakkabılar hangileri?

men.jpg

Erkeklerin de ayakkabıya düşkün olduğunu biliyor muydunuz? Tahmin etmeseniz, de erkekler de giyimlerine özen gösteriyorlar. Zaten kadınların da bir erkekte en çok dikkat ettikleri şeylerin başında ayakkabıları olduğunu göz önüne alırsak, onların da özen göstermeleri kaçınılmaz.

Peki kıyafetleri tamamlayacak doğru ayakkabılar neler? Bu modeller her erkeğin dolabında olması gerek.

men.jpg

Siyah Oxford
Takım elbiselerin altına giymek için... Kösele tabanlı, bağcıklı, Oxford adı verilen bu model her erkeğin gardırobunda mutlaka olmalı.

mokasen.jpg

Kahverengi delikli mokasen
Hem takım elbisenin altına giymek, hem de jean-ceket ikilisini tamamlamak için kaba görünümlü kösele tabanlı kahverengi bir mokasen ayakkabınız olmalı.

men.jpg

Kahverengi süet ayakkabı
Haki pantolonları ve jean'leri tamamlamak için mokaseni ciddi, sneaker'ı spor buluyorsanız ihtiyacınız olan model, kahverengi süet ayakkabı

men.jpg

Kanvas sneaker
Haftasonları ayağınızdan çıkarmayacaksınız! Üstelik çok moda. Ama sakın sneaker'ı spor ayakkabılarla karıştırmayın.

men.jpg

Loafer
Okulda giydiğiniz loafer'ları hatırlıyor musunuz? Spor ve klasik kıyafetleri tamamlayan bu model, özellikle yazın ve baharda ideal.
moda, stil, erkek ayakkabı modelleri, oxford ayakkabı, sneaker, mokasen, loafer

Allahım bunları mı beğeniyo kadınlar Bende seni zevkli birisi sanmıştım

En baştakı çok hoş duruyor dıgerlrını begenmedım :)

Benim tasarimim bilmiyonmu Ahmet :biggrin:

Modaymis efenim iste almaliymissiniz öyle diyorlar :tongue: modacilar :001_tt2:

Modacıların derdi mangırdır.
Yoksa kadınlar beğenmiş,beğenmemiş,olmuş olmamış iplemiyorlar bile.

Gerçekten de bu moda denen zımbırtıyı takip eden arkadaşlarımda var.
Bir faydasını gördünüz müü bari diye soracağım bakalım =)
Bana kalsa inadına 1975 model ispanyol paça gşyecem inadına ama bulunmuyor.

Ben ayakkabıda konserveden şaşmam.2-3 çeşit konserve olsun tamam.
Moda olduğpundan değil çok rahat olduğu için

Geri