bu araplar insan değiller o ne biçim araba kullanmak öyle yaa

ne demek saptırma ne biçim başlık o araplar insan değil diye başkası kalkıp türkler insan değil yazsaydı senin hoşuna gidecekmiydi?Başka konulacak başlıkmı yoktu

ya kardeşim laf çekmek değil benim derdim araplar hakkında genel konuşman beni rahatsız etti bunlar çıldırmış felan bişeyler desen görüntülerdeki kişiler hakkında bişeyler yazzan amenna ama bu araplar insan değil ne demek Allah rızası için

ya kardeşim ben onu kastetmedim tamam mı kim nasıl anlamak istiyosa anlasın eğer yazdığım şey yanlışsa moderatör arkadaşlar zaten konuyu siler senin burda bunu mevzu etmene gerek yok

Konu silinsin istemem emek vermişsin sadece mod kardeşlerden başlığın daha uygun birşey yapılmasını rica ediyorum

ya "BU" araplar demiş arkadaş araplar dememiş anlamıyosun hala...

ya iyiki bi bişey söyledik hee amma dert ettiniz be kardeşim off yani off konu saptırıla saptırıla nereye geldiya ben orda ordaki araplardan bahsediyorum peygamber efendimizden değil böyle bişeyi kimsenin yapmaya da hakkı yok farkındaysan orda 'BU ARAPLAR' yazıyo iyi oku

iyide BU ARAPLARIN insan olmayışı ile arabayı artistik bir şekilde kullanmaları arasında ne bağlantı var ben onu çıkarabilmiş değilim.

Arkadaşlar size bu konu üzerine farklı bir bakış açısından yaklaşacağım yıllardır içimize yahudi sızdırmalarından bilmem belkide farkındasınızdır
örneğin: köpeğimizin adına ARAP ismini koyduğumuz gibi, onlarda köpeklerine Türk deseler hiç hoşumuza gitmezdi değilmi?

normal bi show eskiden dikkat cekiciydi şimdi pek dikkat cekici degilde insanlıkla ne alakası var nasıl böle bi mantık türetildi enterasan

Geri