Bu araba herkeste yok =)

€rd@ls10

Altın Üye
Reaction score
0

1.jpg

Sınırlı üretim 1001 bg’lik Bugatti Veyron 16.4 Gran Sport şirketin Molsheim, Fransa’daki merkezinde üretime girdi.

2.jpg

Sınırlı üretim 1001 bg’lik Bugatti Veyron 16.4 Gran Sport şirketin Molsheim, Fransa’daki merkezinde üretime girdi.

3.jpg

Diğer değişiklikler arasında, merkezi konumlu 16 silindirli motor için yeniden tasarlanmış, takla halinde korunma sağlamak için 10 santimetre genişliğinde karbon fiber hava girişlerini, yan eteklerin çevresinde takviye edilmiş monokok yapıyı ve şanzıman tünelini, ayrıca sertleştirilmiş B sütunlarını içeriyor.

4.jpg

Bugatti aynı zamanda aracın iç kısmını da neme dayanıklı arkadan dikişli deriyle değiştirmiş ve dikiz aynasına entegre edilmiş 2.7 inç monitörlü bir geri vites kamerası ve dijital ses işlemcisine sahip “Puccini” ses sistemi de dahil olmak üzere bir dizi yeni ekipman özelliği eklemiş.

5.jpg

Gran Sport’un performans değerlerine gelince, araç tavan kapalıyken 407 km/s’ye çıkabiliyor. Tavanı açıldığında ise 360 km/s’ye kadar hızlarla idare etmek zorunda kalacaksınız (bu Bugatti’nin başta tahmin ettiğinden 11 km/s daha fazla).

6.jpg

Eğer yağmura yakalanırsanız ve acil durum yumuşak tavanını kullanmak zorunda kalırsanız, süper otomobilin maksimum hızı 130 km/s ile kısıtlanıyor.

7.jpg

Şirket bu tavansız Veyron’dan toplamda 150 adet üretmeyi planlıyor; otomobilin ilk 50 örneği özel olarak kayıtlı Bugatti müşterilerine satılacak. Şimdiye kadar 30 Grand Sport ısmarlandı bile.

8.jpg

Otomobilin fiyatı 1.4 milyon Avro ya da yaklaşık 1.96 milyon dolar; bu fiyata vergiler ve nakliye dahil değil. Teslimatın Temmuz 2009’dan itibaren başlaması bekleniyor.

21.jpg

20.jpg

19.jpg

18.jpg

17.jpg

16.jpg

15.jpg

14.jpg

13.jpg

12.jpg

11.jpg

10.jpg

9.jpg

güzel araba ama tek falsosu ( bana göre tabi ) ön ızgarası..onu oradan kaldır bak ne oluyor.. =) ellerine sağlık..teşekkürler

Yav ben bu arabayı hiç kullanmam :D

Hatta test sürüşünde bile adam korkar yav , böyle araba ziyan olur mu diye :D

Velhasıl abi ..Sizlerden doğum günümde hediye olarak bu arabayı istiyorum .. :D

bende var NFS Undercover da sürüyorum bunu gerçekten deli gidiyo :D:D::D:D:D:D

Istanbulda Yabancı Uyruklu Bır Vatandasın Var 34 Plakalı Dehset Bır Makıne Bu Ben Yakından Gordum Aracı

güzel araba.....

NFS de tatlı virajlşarı gazı kökleyerek dönmek müthiş bir duygu.. yanlamanın kralını yapıyorsunuz yarış esnasında .)

______

fiyat abartılı

gerçekten çok güzel ama 2 milyon doları haketmiyor

mükemmel bi araba. bide alabilsem ev yerine bunda yatarm artık :D

bende varki bu araba nfs undercoverda oynuyorum asfaltı ağlatıyo rakipsizz tek araba

Geri