Bu Akşam İFTARDA ne yediniz anlatın bakalım nasıl geçiyor İFTAR sofraları

eagleomur

Forum Kartalı
Reaction score
0
ÇIRPINIRDI KARADENİZ,BAKIP TÜRK'ÜN BAYRAGINA AH ÖL
ilk önce İFTAR sofralarınız BEREKETLİ olsunanlatın bakalım İFTARDA neler yediniz..nasıl geçiyor İFTAR sofraları ne tatlı oluyor dimi ne bereketli oluyor sofralarımız..bide bütün aile beraberse deymeyin keyfimize..ben başlayım bu akşam sölemesi ayıp kurufasulye pilav salata ayran cola ve tulumba vardı sofrada..sigara içenler hemen sigara yakıyormusunuz benim gibi,çok zaralı biliyom ama önce su sonra bi yarım sigara ondan sonra oturuyom sofraya:eek:

Güzel kardeşim ilk önce bu konuyu açtığın için Sana TŞK edeirm...
Ben Öğrenci işi yedim

1. [*]- Az Tavuk Çorbası
    [*]- Az Pilav
    [*]- Az Kuru

Fiyatı : 3 YTL :D :D :D

Hehehe ;) iLginç ßi konu oLmu$ kank ;) cevapLim hemen .. Önce Tarhana çorbası ;) Sonra KıymaLı patates yemeği sonra ßißer doLması + salata + ayran +su + pide +çay Sonrası maLûm :)

okuldaydım dısarda yedım ... önce sigara 2 tane soNra dürüm yedım ögrenciyiz naapalım ;)

abi walla bugun

tavuk sote makarna yedik
ama yapamadı lar
mideme kaya gibi oturdu yaa

abi ayıp oluyo ama, insan yediğin içtiğin sana kalsın gördüklerini anlat demez mi?:D:D:D

Şaka bi yana yeşil mercimek çorbası, etli dolma, fasulye kavurması, patates- biber kızartması, bide güllaç vardı bugünkü mönüde..

iSpiYonCu' Alıntı:
okuldaydım dısarda yedım ... önce sigara 2 tane soNra dürüm yedım ögrenciyiz naapalım ;)
bende ogrenciyim ama senin kadar tembel değilim:Sopa sen gel ogretecem sana yemek yapmayı:goz:
bak bize mesela 3 kişi girdik mutfağa taneleri belli olmayan tavuklu pilav ve yanına taneleri kalmamış bezelye yaptık:sigara:

S!yaĦ' Alıntı:
abi ayıp oluyo ama, insan yediğin içtiğin sana kalsın gördüklerini anlat demez mi?:D:D:D

Şaka bi yana yeşil mercimek çorbası, etli dolma, fasulye kavurması, patates- biber kızartması, bide güllaç vardı bugünkü mönüde..
insan bi tabak güllaç gönderir..:) :Sopa

tarhana corbası , ayşe kadın fasulyesi , patlıcan kebap , pilav, tatlı olarakta kemalpaşa tatlısı..yedim allh bereket veresin.olmayanlara versin..

arkadaslar boyle konular acmasak :D oyle ya gurbette olanlar var nerde anamin o peynirli borekleri bak gine beni aglatcaksiniz neyse....ah annem canim annem :(

her iftarınızın bereketli geçmesi dileğiyle

bugün 3-4 hurma :] az çorba, az pilav, çoban salata, biber dolması, az karnıyarık, baklava

az az diye diye baya yemişiz valla :]

lan des sen neyı az yiyon... az mıs heueh 3-4 tabak mı ... la yuvarlana yuvarlana yurucen yakında :p

ilk önce çorba sonra 2 tabak dolusu pilav+(soslu-bezelyeli)tavuk
bu arada iftara 8 saate yakın zmn var:( :)

az kaLdı iftara yazim da iştahım açıLsın iiCe..
patatesLi köfte yada köfteLi patases = P + piLaw + saray tatLısı...

şimdiLik bunLar çarptı gözüme..ama bu hazırLığın amaCını tam çözemedim..yarın yurda yerLeşiCem..bu yemeqLer benden kurtuLduqLarı iÇin mi yoqsa son bi ew yemeği yiyim die mi :eek:

heheh teyzem party iÇin dio : ))))))))))

iftara 7 dk kaldı masamda sadece sigara var
başkada bişy canım çekmior ve teqim : = (

ben bu akşam yalnızdım iftarda yalnız olunca iyi olmuyo ya hemen de doydum zaten fazla birşey yemeden sagol ömür abi

bu akşam corba+hamsi + pilav...ha bi de gulluoğlu nu ziyaret ettim bu akşam... kadayıf felan yani...
allah kabul etsin tuttuğumuz oruçlarııı....

Geri