bu adamlar delirmiş olmalı

blody

New member
Reaction score
0
Şöyle bir sahne düşünün; motorlu bir kaykay üzerinde bir elinde elektrikli testere diğer elinde alev toplarıyla jonglörlük yapan bir adam... İzleyelim... tek diyecegim bu adamlar delirmiş neyi ispatlamaya calısıyorlar anlamadım :)
lütfen sonuna kadar izleyin ve sakın denemeyin :)

http://www.madville.com/link.php?id=96452&t=15

deli çok.. :) ah kesmediki bi yerini..

theozy' Alıntı:
deli çok.. :) ah kesmediki bi yerini..

hahahah nasıl bi yerini kesseydi ki adam sende o kadar heyecanla kal işte ne gereği var fazla shitdeath e :p

ahuahua bu gece formumdayım :p

ya ben bu 20 arabann üstünden atlarım deyip kafa üstü çakılanlar gibi olacak sandıydım.. iki vahşet görsem iiydi.. kan tutar ama olsun..

theozy' Alıntı:
ya ben bu 20 arabann üstünden atlarım deyip kafa üstü çakılanlar gibi olacak sandıydım.. iki vahşet görsem iiydi.. kan tutar ama olsun..

ahuahau hem kan tutuyo hem wahşet istiyon ehueuhuehu sen öle görüntüleri izleyince bizde ozynin bayılma sahnelerine tanık oluruz :D

nokia 6600 ile çek sende bak çocuk ne güsel çekmiş kızla birlikte :D :p

olm walla kötü oluom bayılmadım şimdiye kadar ama gözler kararıo...

theozy' Alıntı:
olm walla kötü oluom bayılmadım şimdiye kadar ama gözler kararıo...

entresan ama doğrudur bende yükseklikten çok korkarım yükseğe çıkınca içim çekiliyo başım dönüyo :)

yaw başta nesi manyaq adamlar icat yapmış dicektim ama baktım sonra 1 testere daha girdi işin içine işte orda bunların manyak olduunu anladım!! :D o herif keşke biyerini kesseydiii :D ne gülerdiiim :D

wartox keske daha sonrasını da izleseydin olay okadarla bitse iyi valla daha neler oluyo neler

Geri