bu 135 ile 139 portları nasıl kapatıcam

Superhacker21

New member
Reaction score
0
merhabalr benım hala 135 ve 139 nolu portlarım açık.
Bu iki port neden acık olur.
Sahsi bilgisayardır. Ağ paylaşımım kımse ile yoktur.
Cafe değil bişi değil ev bilgisayarı Ama hala nalet olası 135 ile 139 portlarım açık . milleti scan edıyorum ip aralıklarını cogunun kapalı.
Benım neden acıktır bu nalet portlar.

Bilgisayarın ana kartında Ethernet Kartı onboard olarak geldi. Yani takılıp cıkarılan bir şey ethernet kartı . onuda
Bios dan dısable ettim hala acık. resmen uyuz oldum.

Ben bu 135 ile 139 u nasıl kapatcam.
1. Firewall kullan demeyın. Onu zzaten yapıyorum.
2. KAsadaki onboard etherneti baglantı yollarını kessem çözum olurmu. ( uyuz oldum artık değişik çözumler arıyorum :) )

Ya harbıden bana şu işi iyi bilen birisi detaylı anlatsın.
Bilgisayarımı anlattım ona gore suna bir çözum bulalım
Benım bildigim internet cafelerde acık olur 139
bende niye acık bu 135 ile 139

nasıl kapatcam ?

Bazı ProgramLar kuLLanmak için CesitLi PortLar AcarLar OnLardan Biri oLmaLı... Yada Trojan Yedin Gecmis oLsun :) Modem ayarLarindan kapatabiLirsin...

* Başlat / Çalıştır / regedt32 yaz.

* Açılan "Kayıt Defteri Düzenleyicisinde" sol taraftaki menüden "HKEY_LOCAL_MACHINE" yanındaki "+"işaretini tıkla.

* Açılan menüden Software\ Microsoft \ OLE yolunu takip et "Ole" üzerine tıkladığında yan sayfada "EnableDCOM" görüceksin üzerine tıkla ve aç değer verisi bölümüne büyük harf ile N harfini gir. Tamam de pencereyi kapat.Eğer aynı bölümde "EnableRemoteConnect" diye bir seçenek yoksa boşluğa sağ tıkla Yeni / Dize Değeri oluştur oluşan dize değerinin ismini EnableRemoteConnect olarak değiştir.Üzerine tıkla ve değer verisi olarak büyük harf ile N yaz.Tamam diyerek pencereyi kapat.

126vy.jpg

138ap1.jpg

* Software \ Microsoft \ RPC yolu üzerinden Rpc yi tıkla.Sağ tarafta bulunan pencereden "DCom Protocols" değer adının üzerine tıkla ve aç.İçinde bulunan değer verisi isimlerinden sadece ncacn_ip_tcp olanı sil. Tamam diyerek pencereyi kapat.
144iz.jpg

156dg.jpg

* Kayıt düzenleyiciyi kapatarak ayarların etkin olması için Bilgisayarı yeniden başlatın.

* Başlat / Çalıştır / cmd yazıp dos penceresinde netstat -an yazdığınızda çıkan sonuçta 135 numaralı portun kapanmış olduğunu görüceksin.

Geri