Bu şehitlerin hesabını kim verecek?

emrah1607

Banned
Reaction score
0
Yine 15 gülfidanımızı bölücü teröre kurban verdik. Yine içimiz yandı, yine boğazımız düğümlendi, kalemimiz dondu...

Yazamıyorum çünkü söyleyecek çok şeyi söyledik daha önce. Daha kaç kere söyleyeceğiz ki? Dağlıca'da verdiğimiz 12 şehidimizden sonra 22 Ekim 2007 tarihinde yazdığım "Yüzde 47 Sonrası: Kaç şehit daha?" başlıklı yazımı bir kez daha siz değerli okuyucularıma sunmak istiyorum. Çünkü o günden bu güne değişen hiçbirşey yok...

Yüzde 47 Sonrası: Kaç şehit daha?

Son günlerdeki terör olayları üzerine yazı yazmak için kalemi aldığımda yazamıyorum. Yazamıyorum çünkü içim sızlıyor.

Daha 2 gün önce 12 tane gülfidanı şehit yolladık. Aslında rakam yazmak istemiyorum çünkü rakamlar önemsiz. Bu kanlı terör örgütü PKK'nın, Barzani'nin, Talabani'nin, peşmergelerin hepsini toplasanız bir tane şehidimin saçının bir tek teline değişmem. Bu sebeple rakamlar üzerinden yazmayacağım.

Zaten içimden yazmak da gelmiyor.

Çünkü yazdıkça "sebep olanlara" kinimi dökmek istiyorum.

Çünkü yazdıkça bebek katiline sayın diyen Başbakan aklıma geliyor.

Çünkü yazdıkça Barzani'ye, Talabani'ye, kardeşim diyen Başbakan aklıma geliyor.

Çünkü yazdıkça, Leyla Zana'ları hapisten çıkarıp Dışişleri Bakanlığı'nın konutunda ağırlayan Cumhurbaşkanı aklıma geliyor.

Çünkü yazdıkça PKK'ların hapisten çıkıp tekrar dağa gitmesini sağlayan "eve dönüş yasasını" çıkaran iktidar aklıma geliyor.

Çünkü yazdıkça PKK'ya siyasallaşın diyen Başbakan aklıma geliyor.

Çünkü yazdıkça askerimizin başına çuval geçirilmesine sebep olan ve sonrada ses çıkaramayan Başbakan ve Hükümeti aklıma geliyor.

Çünkü yazdıkça bugüne kadar teröre karşı hiçbir önlem almayan ve hatta bu korkaklıkları ile teröristlerin güçlenmesine sebep olan iktidar aklıma geliyor.

Çünkü yazdıkça 12 şehidin olduğu gün referandumdan duyduğu mutluluğu açıklarken gülümseyen Başbakan aklıma geliyor.

Ve sonra bütün bunları birleştirip kendime soruyorum: Acaba bu şehitler yüzde 47'nin içini sızlattı mı?

http://www.etikhaber.com/content/view/63838/27/

birileri sadece golfcü paşayı gördüğü kadar akp iktidarını görsün .

bunlarıda golfcü paşanızmı yapmış . hadi golfcü paşa hatalı ee akp sütten çıkmış ak kaşıkmı

yukardaki icraatleri yaparken neler olabileceğini hiç hesaplamıyormu

hesaplamazsa daha çok şehit ve toprak veririz.

''Çünkü yazdıkça PKK'ya siyasallaşın diyen Başbakan aklıma geliyor.''

Bu konuda BAŞBAKAN çok haklı
bölücüler ,gericiler/yobazlar, hainler, namussuzlar ,hırsızlar ,teröristler siyasallaşsınkiiiiii DEMOKRASİ ŞAMPİYONU OLALIM

Ulusal bütünlüğümüze zarar veren/vermeye çalışan ne kadar hain varsa bağrımıza basalım onlara siyasal haklar verelim DOKUNULMAZ YAPALIM Kİ DEMOKRASİ ŞAMPİYONU olalım ...........

SAYIN BAŞBAKAN BİZİ HÖDÜK SANIYOR OLABİLİRMİ?
SAYIN BAŞBAKAN BU MİLLETİ NE SANIYOR BİLEN VARMI??
SAYIN BAŞBAKAN ŞEHİTLERİMİZİN YAN GELİP Os..Oss..ra YATTIĞINI SANIYOR OLABİLİRMİ?

Bu ülkede Ulusal Bütünlüğümüze zarar vermek isteyen/zarar veren hiç bir oluşuma özgürlük verilemez EĞER VERİLİRSE BU VATANA İHANETTİR.

tayyip'i her zaman olduğu gibi yarıda kesti gezisini ve geriye ülkeye döndü türkmenistandan naptı peki???? golfçü bi paşa tutturmuş gidiyorlar... peki kelle veriyoruz biz onun değimiyle.... eee ne zaman sorulacak hesabı yok ortada... çünkü yürek olmadıktan sonra kürek olsa ne yazar.... SAYGILARIMLA...

Evet malesef kendisini temize çıkaramayanlar,başkalarına pislik atarak
kendi seviyelerine indirmeye çalışmaktadır.Kendi adıma diyorum bazı
TSK komutanları zafiyet içinde hatta hıyanet içinde olabilir ama kimse
bu yüzden TSK yı karalayamaz.Karalamasında.

AKP olmadan önce de TSK yok muydu eskilerden hemen hemen aynı söylemler yok muydu ?

Birileri gene cevap vermeye devam edecek ama şu bilinsin .. AKP'de TSK'da aynı sülaleden gelmektedir...

Şuna da değinelim..Akp'yi savunmuyorum ama o anda Tayyip Erdoğan hemen o komutanı arayacak mıydı böyle böyle saldırı var hemen karşı taarruza geçin diye?

Ondan sonra Kara Kuvvetleri Komutanı oraya zar zor araç gönderirken devreye Hava Kuvvetleri girmesi lazım değil mi ? Üstelik o kadar engebeli o kadar iniş çıkışlı bir coğrafya varken..

Bari siz buna kanmayın..

AKP olmadan önce de TSK yok muydu eskilerden hemen hemen aynı söylemler yok muydu ?

Birileri gene cevap vermeye devam edecek ama şu bilinsin .. AKP'de TSK'da aynı sülaleden gelmektedir...

Şuna da değinelim..Akp'yi savunmuyorum ama o anda Tayyip Erdoğan hemen o komutanı arayacak mıydı böyle böyle saldırı var hemen karşı taarruza geçin diye?

Ondan sonra Kara Kuvvetleri Komutanı oraya zar zor araç gönderirken devreye Hava Kuvvetleri girmesi lazım değil mi ? Üstelik o kadar engebeli o kadar iniş çıkışlı bir coğrafya varken..

Bari siz buna kanmayın..

Çünkü yazdıkça, Leyla Zana'ları hapisten çıkarıp Dışişleri Bakanlığı'nın konutunda ağırlayan Cumhurbaşkanı aklıma geliyor.

Çünkü yazdıkça PKK'ların hapisten çıkıp tekrar dağa gitmesini sağlayan "eve dönüş yasasını" çıkaran iktidar aklıma geliyor.

Çünkü yazdıkça askerimizin başına çuval geçirilmesine sebep olan ve sonrada ses çıkaramayan Başbakan ve Hükümeti aklıma geliyor.

Çünkü yazdıkça bugüne kadar teröre karşı hiçbir önlem almayan ve hatta bu korkaklıkları ile teröristlerin güçlenmesine sebep olan iktidar aklıma geliyor.

Çünkü yazdıkça 12 şehidin olduğu gün referandumdan duyduğu mutluluğu açıklarken gülümseyen Başbakan aklıma geliyor.

eskiden bu kadar gaflet içinde bir başbakanımızda yoktu .özal vardı o bile barzaniye talabaniye bu kadar hak vermedi .

helikopter veya uçak oranın tabur ve tugay komutanının verdiği bilgilere ve istediğine göre yollanır . golf oynayan paşa yoksa onun yerine bakan birileri de var . onlar gerekeni yapmıştır zaten . demekki vurup geri ırağa kaçan bir çapulcu grubuna yetersiz yetki ile bu kadarını yapabiliyor ordu . o zaman hükümet ne gerekirse yap istediğin zaman sınırı ihlal et pkk lı gördüğün bütün zamanlarda ihlal et sınırı . hatta barzaninin abd nin askerleri karsına çıkarsa ez geç yani diyilebilecek ne varsa desin verilecek tüm yetkileri versin ondan sonra ordu bisey yapamazsa hep birlikte orduya yüklenelim burda . ok mi kardeş

hükümetin suçu askerlik yerine siyaset yapan, askeri kendinisinin uşağı sanan bazı komutanları görevden alacak kadar cesur olamamasıdır

eskiden bu kadar gaflet içinde bir başbakanımızda yoktu .özal vardı o bile barzaniye talabaniye bu kadar hak vermedi .

helikopter veya uçak oranın tabur ve tugay komutanının verdiği bilgilere ve istediğine göre yollanır . golf oynayan paşa yoksa onun yerine bakan birileri de var . onlar gerekeni yapmıştır zaten . demekki vurup geri ırağa kaçan bir çapulcu grubuna yetersiz yetki ile bu kadarını yapabiliyor ordu . o zaman hükümet ne gerekirse yap istediğin zaman sınırı ihlal et pkk lı gördüğün bütün zamanlarda ihlal et sınırı . hatta barzaninin abd nin askerleri karsına çıkarsa ez geç yani diyilebilecek ne varsa desin verilecek tüm yetkileri versin ondan sonra ordu bisey yapamazsa hep birlikte orduya yüklenelim burda . ok mi kardeş

katılıyorum... kuzey ırağa verilen tezkerede 10 gün içinde gir çık yazmasaydı ne biz bunları konuşuyorduk ne de onca şehit veriyorduk... SAYGILARIMLA...

Geri