..::: Bu Şey Uzaydan Düştü :::...

Blue_Secret

Қądįм Ðơ§Т
Reaction score
0

Avustralyalı bir çiftçi, arazisine "uzay cismi" düştüğünü haber verdi.

Avustralya'nın güneybatısındaki Queensland bölgesinde bulunan çiftliğine düşen "uzay cismi"nin son derece tuhaf göründüğünü, "yaratık bile olabileceğini" söyleyen çiftçi, yetkililere haber verdi. Derhal incelemeleri başlatan özel ekipler, uzay cismini büyük bir titizlikle yakındaki askeri üse götürdü.

jg4mww.jpg

2l9mcjq.jpg

21c71nn.jpg

20z1x8k.jpg

hmm ilginç uzayda bi nokta olan dünyada hayat varsa zaten başka galaxilerde deişik yaşam formları olma ihtimali çok yüksek bence

Eski halı gibi... Yine bir asılsız ufo haberi.. Bi gelseydi şu uzaylılar .........:)

inanmadım
bu habere
kuş yuvası gibi:)
3. resme dikkatli bakınca ortadaki deliğin sol tarafına konmuş bir kuş var gibi gördüm. ama 2. resimde aynı yerde hiçbirşey yok. dikkatli bakın arkadaşlar. fikrinizi söyleyin milleeeeeeet

aaa cok ilginç su uzaylıları bi ben görmedim zati:D

düştürğü yer tam olarak orasıysa neden toprakta herhangi bi delinme yada aşınma yok :saskin:

bi arada Türkiyede böyle bi olay oldu :D vatandaş o ne diye gidip uzaydan düşen taşı parçalamıştı :D:D ne gülmüştüm o zaman :D

Uzaylıların Işi Gücü Yok Gelmişler Bizimn Mmemlekete Yün Tomağa Atımışlar Way Enükler

Geri