''Bu İyi Bir Şeydir''

admiral

New member
Reaction score
0

Adı Galatasaray'la anılan Manchester'ın Güney Koreli yıldızı Park Ji-Sung, “Bana gelen resmi bir teklif yok. Ancak böyle bir takım tarafından istenmek her zaman iyidir” dedi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United’ın yıldızı Park Ji-Sung, Galatasaray’a transfer olacağı iddialarına açıklık getirdi. Webaslan.com’da yer alan bilgiye göre, Güney Kore’nin otomobil markası olan Kia’nın ülkemizdeki popülerliğini artırmak için yıldız oyuncu Park Ji-Sung’u Sarı-Kırmızılı takıma transfer edeceği haberlerinin çıkması üzerine, 31 yaşındaki Güney Koreli futbolcu, Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile görüştüğü iddialarını yalanladı. Konuyla ilgili sorular üzerine bir açıklama yapan Park Ji-Sung, “Benim tarafıma iletilen resmi bir teklif olmadı. Ama böyle bir takım tarafından isteniyor olmam her zaman iyi bir şeydir” dedi.

‘Ayrılabilirim ama...’

Galatasaray ile anlaşarak futbolu Türkiye’de bırakacağı iddia edilen Güney Koreli oyuncu, “Takımdan ayrılabilirim ama ben Manchester United formasıyla futbola veda etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.​

Geri