Bu İşte Bir Terslik Var !!!!!

yi6it

New member
Reaction score
0
"Sağlam ve Denizli'nin taleplerine cevap verdim. Böyle olmamalıydı".

4A250E1C11ED064384B37F73x.jpg

Beşiktaş'ın Çek stoperi Tomas Zapotocny, siyah-beyazlı ekiple yollarını ayırıyor. Geçen yıl 4.5 milyon euro bonservis bedeliyle İtalya'nın Udinese takımından transfer edilen Zapo, kontenjan krizine ve Mustafa Denizli'nin tercihine takılınca, yönetim tarafından önceki gün kendisine kulüp bulması söylendi. Kararı büyük bir şaşkınlıkla karşıladığını belirten
Zapotocny şunları söyledi:

Ödül yerine ceza
"Beklemediğim bir karardı, üzülmedim dersem yanlış olur. Ertuğrul Sağlam'ın da Mustafa Denizli'nin de taleplerine cevap verdiğimi düşünüyorum. Bence bu işte bir terslik var. Başarılı olan bir takımla bu kadar fazla oynanmaz. Çifte şampiyonluğun, çifte kupanın ödülü kesinlikle bu olmamalıydı. Sadece ben değil bu başarıda emeği olan herkes, en güzel şeyleri hak etti."

Takviye gerekli
Çek futbolcu, başarılı olan takımın elbette güçlendirileceğini, ancak bu kadar değişikliğin doğru olmadığını söyledi. Zapotocny, "Bizi başarıya takım içindeki bu 'birliktelik' taşıdı. Bizler övgüyü hak ettik, gönderilmeyi değil" diye konuştu.

Kimseye zorluk çıkarmam
Zapotocny, zorluk çıkarma niyetinde olmadığını söyledi. Çek yıldız, "Beşiktaş'a karşı bir gönül bağım oluştu. Kulüp, haklarımın korunacağı garantisini veriyor. Kırgınlığım var ama zorluk çıkarmak karakterimde yok. Menajerim, Avrupa ve Türkiye'den gelen tekliflerle ilgileniyor" dedi.

Fatih Doğan / FotoMaç

fotomaç haberi inandınız mı :) dün antremana katılmadı hemen uydurmuşlar :D hastaydı dün zapo hasta... ha gitmesi iyi olur ayrı mevzu

Geri