Bross istifa etti! Beş oyuncu kadro dışı!

lazzuri53

"LazigoL"
Reaction score
0
Bross istifa etti
Beş oyuncu kadro dışı!

Trabzonspor'da teknik direktör Hugo Broos, görevinden istifa etti. Futbolculardan Egemen, Gökhan, Sylva, Song ve Engin Baytar ise kadro dışı bırakıldı. Futbolculara maksimum düzeyde para cezası kesileceği öğrenildi.

Kaynak : DHA

bross, gökhan ve umut gitsin yeter ...

Ben Beşiktaş ve Trabzonspor'un siL baştan bi kadro-yönetim-tenik heyet oLuşturması gerektiği fikrindeyim..

Önce Sadri Şener Çobanı kendi İstifa Edecek - Sonra Gökhan - Song - Umut - Silva Çobanı Başta Yolluyacak .
Bross'un hiçbir suçu yoktur ama adam Onurlu olduğu için İstifa Etti .
Bross İlk Geldiği Gün Ben Forvet İstiyorum Dedi , Gittiler Çok Lazım gibi Gabriç'i aldılar .
:thumbdown:

Sadri Şener Çobanı Gitsin Dağda İnek , Kuzu Otlatsın Kurbanda Yaklaştı onları Getirir Kurbanda Satar para kazanır .
Futboldan anlamayan Dangalaklar kulübü yönetiyor .

Şimdide Tutmuş Şenol Güneş olmazsa - Artiz - Bülent Uygun'u takımın başına getirceklermiş .
Öyle birşey yaparlar TS'un adını TS Çobanlardan kurtulana kadar ağzıma almam vede TS'u desteklemem .
YEEEEEEETEEEEEEEEERRRRRRRRR SADRRRRRRRRRİİİİİİİ ŞENERRR YEEEEEEETEEEEEEEEERRRRRRRRR !
Düş artık Şu TS'un yakasından !
:sneaky2:

Her Zaman SöyLediğim Gibi, Trabzonspor BaşarıLı OLmak İstiyorsa, ALt Yapısından Genç OyuncuLar OynatmaLı, BırakmaLı Yabancı Oyuncudur Vs. Trabzonspor'un Yapısına Uymuyor Bu BeLLi, GörüLdü, ALt Yapısından Çıkartıcak 18-20 Yaş AraLığında 25 Oyuncu, Herşeye SiL Baştan BaşLayacak, Ama Bu OyuncuLarda Trabzon Ve Çevresinden OLacak, Yani Kısaca Doğu Karadeniz DiyeLim Buna, Sonra BunLarı YıLLarca Oynatıp, ArchiL, Shota, Ogün, AbduLLah, HamiLi O Efsanevi Dönemin Benzerine Ancak Bu ŞekiLde DönebiLirLer, Yoksa Diğer TürLü OLmaz Bu İşLer, Biri GeLir Diğeri Gider Trabzonspor AsLa Başarı Kazanamaz...

Song'la Egemen'ini Ne Suçu Olduğunu Çok Merak Ediyorum... Daha Sen Tolga Gibi Milli Kaleciyi Görmeyip Yerine Kaleci Alın Bana Dersen Baştan Futboldan Anlamıyorsundur zaten...

Gabriç Diye Bir adam Aldılar Nerde ??? Hala göremedik Şu Meşhur Futbolcuyu ???

Geri