Brontok virisü yardım!!!

Magimda

New member
Reaction score
0
Kullanıcı dosyalarında resimlerim içine brontok.a.html
belgelerimin içinede documents diye klasör ve
C/kullanıcılar/user/appdata/local/ klasörünün içinede Bron.tok.10-15 vb gibi klasörler açan ve .exe uzantılı dosyaları download etmeye kalktığımda pc ye reset atan dosyaları sildiğinde klasörler ve dosyaları yeniden geri yükleyen bir virüsle karşı karşıyayım..
:cursing:

Pc ye format attım aynı gün yani bugün yine var virüs hiç gitmemiş...
combofix,sophos,bassam gibi bir kaç program daha yükleyip denedim fakat sonuç aynı sildikçe yeniden geliyor...

bu konuda bana yardımcı olabilecek varmı ? yardımlarınızı bekliyorum... Şimdiden teşekkürler...

Not: .exe uzantılı program linki vermesseniz sevinirim reset atıyor virüs nedeniyle .rarlı filan olursa süper olur...

yaklaşık 5 saatlik uğraşım sonunda sorunu nihayet çözmüş bulunmaktayım... çok şükür :)

systemcare kurup pc yi korumaya aldım, bassam ile dosyaları bulup karantina altında silinebilir hale getirdim ve golü emsisoft anti-malware ile derin tarama ve silme işlemiyle attım :)

sorunu yaşayanlar bu programları kullanıp halledebilir...

NOT : bassam ile taradıktan sonra kill virus diyip kapatmadan emsisoft ile tarayıp silin...

Emsisoftu 2 senedir kullaniyorum piyasada en basarili yazilim olarak kayitlara gecti ,öteki korumalari es geciyor adamlar iyi pro yapmislar bastan inanmamistim ucuzlukta aldim pc ye diz üstüne kurdum süper herhangi bir olayda hemen yazdiginizda yardim ediyorlar aninda cevap gönderiyorlar sorun cikarsa misal diyorum denedim süper tavsiye ederim..

Emsisoftu 2 senedir kullaniyorum piyasada en basarili yazilim olarak kayitlara gecti ,öteki korumalari es geciyor adamlar iyi pro yapmislar bastan inanmamistim ucuzlukta aldim pc ye diz üstüne kurdum süper herhangi bir olayda hemen yazdiginizda yardim ediyorlar aninda cevap gönderiyorlar sorun cikarsa misal diyorum denedim süper tavsiye ederim..

aynen gayet başarılı bir program bende ilk defa denedim ve beğendim fakat brontokla tek başına baş edemedi tespitleri süper ama silemedi, bende bassam ile silmesine yardım ettim ;)

yinede başarılı dediğin gibi ;)

Geri