BrisseiS'in Bugün Doğum Günü..!

fatu

Banned
Reaction score
0
Boynumuz yiğit boynudur; sevdadan başkasına eğilme
Özür dilerim..!
Bitmesine 30 dakika kala fark ettim..!

Doğum Günün Kutlu Olsun BrisseiS..!
:cool: Bak Sana HackHell Man Aldım Hediyen..! :cool:
:hhman:​

doğum günün kutlu olsun ;)

nice yıllara.......

doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara

kaçırmadık dimi :D

pasta benden

YP-0027.ÇILEKLI.gif

Nıce mutlu yıLLara

son soylenen mesajlar akılda kalırmış o yuzden 30 dakka kala actık iiki doğdun;)

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.. insanın doğum günü nasıl geçerse o yıl öyle geçer diye bişey duymustum umarım dogru değildır çünkü bugün biraz sulu gözümde..:) Fatu sanada organize ettiin bu doğum günü partisi için özellikle teşekkürler hediyene bayıldım ama paranı ziyan etmişsin ya üzüldüm...herkese teşekkürler...

nice yıllara birlikte girmek dileğiyle

ases' Alıntı:
son soylenen mesajlar akılda kalırmış o yuzden 30 dakka kala actık iiki doğdun;)

:sigara: Tabi ben bu yüzden bekledim bu saate kadar..! Çaktırmamıştım bu yüzden olduğunu ama ases hemende söyledin yawww..!:sigara: Çaktırıdın durumu..!:Sopa

sabah sabah ne güzel bankam kutladı dogum günümü sonra bikaç saat sonra baska bi banka valla ne bilem işte bankalardan baska kım kutlayacak die düsünürken fatu imdadıma yetiştin allah razı olsun sende olmasan böyle bi kalabalık nerden bulacaktım ki dogum günümü kutlasın

birde değil iki teşekkür veriliyo :D

şaka bi yana doğumgünün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllar geçirmen dileklerimle :) :cool:

mutlu yıılar sanaaaaaaaaaaaa

ömrün uzun bahtın güzel olsun mutlu yıllar kardeşim

tanışmıyoruz ama bende iyi dileklerimi yazayım...mutlu olman dilegiyle dogum günü kutlu olsun.....

Geri