"Galatasaray UEFA'yı alamaz"

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Reaction score
0
Kulübümüzün eski ikinci başkanı Ergun Gürsoy, gündemi sarsacak açıklamalar yaptı. Sarı-Kırmızılı takımın UEFA Kupası’nı almasının mümkün olmadığını belirten Gürsoy, ‘O da alamaz, Fenerbahçe de alamaz. Alırlarsa çok büyük başarı olur. Turu geçmelerini de başarı sayıyorum. Bu liglerdeki takımlar Türk takımlarından çok daha üstün’ diye konuştu.

2corazs.jpg

"Şans her zaman gülmez!"

Takımımızda 2000’lerin ruhunun canlandığı yolundaki sözlere katılmadığını belirten eski yöneticimiz, ‘Hedef Avrupa; UEFA olmalı. Galatasaray bu şansı bir defa kullandı. Her zaman şans yardım etmez. Ezici güçle kazanılmış bir kupa değildi. Kadro iyiydi. Ama bir sonraki aynı kadro başarılı olamadı. Demek ki aynı şans her zaman elde edilemiyor’ dedi.

"Şimdi olsa rest çekerdim"

Görev yaptığı dönemle ilgili bazı ‘keşke’leri olduğunu vurgulayan Gürsoy, ‘Hatır için, başkanı üzmemek için bazı şeyleri pas geçtim. Adnan Polat gibi ‘İstifa ediyorum’ deseydim belki Galatasaray’ın hayrına olacaktı. Eski günlere dönebilsem rest çekmeyi tercih ederdim. O zaman, mutlu değilim, gelecek yıl yokum gibi sözlerim sıkıntıların ifadesiydi’ diye konuştu.

"Fener’in yükselişi durdu"

Gürsoy şunları söyledi: ‘Fener’in yükselişi durdu bence. Adnan Polat için konuşmak erken. Hagi’nin antrenörlüğünden memnun kalmadım. Lincoln isminin hakkını vermedi. Güiza iyi transfer. Ama Kewell daha şöhretli. Hakan Şükür ya bir kulübe transfer olacaktı ya da futbolu bırakacaktı. Bu kadar ısrarcı olmamalıydı.’

Star

Kendi dönemlerinde bi halt yapamadıkları için yeni GS yi kıskanıyor:)

bu sene en azından çeyrek finali geçip yarı final oynama başarısına sahip olabileceğimize inanıyorum...
en kötü ihtimal olarak da çeyrek finalde takılıp kalmayı görüyorum...

Geri