Bremen mızıkacası Cüneyt Çakır

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı

FIFA kokartlı hakemimiz Werder Bremen'in Inter'i 3-0 yendiği maçta harika bir yönetim gösterdi ve sadece 1 sarı kartla 90 dakikayı tamamladı...

Werder Bremen, İnter önünde 3-0 kazanıp adeta idman yaparken hakemimiz Cüneyt Çakır da kariyerinin en rahat maçını yönetti. Öncelikle şunu belirtelim ki, 90 dakika çok vasattı. İnter önemli oyuncularını Bremen'e getirmeyişinin faturasını Prödl, Arnautoviç, Pizarro'nun gollerine engel olamayarak ödedi. Çakır'ın formu ise her zamanki gibi yerindeydi. Kondisyon, oyuncularla diyalog, pozisyon algısı bakımından iyiydi. Güler yüzle, taviz vermeden oyunu idare etti.
ÇAKIR sadece son dakikada skor 3-0 iken İnterli bir oyuncunun topu eliyle almasını görmedi. Bu da nazar boncuğu sayılmalı. FIFA hakemimiz kadar yardımcıları Bahattin Duran ve Tarık Ongun da harikaydı. İki yardımcı da çok bıçak sırtı ofsaytları çözdü. Bu maçta en dikkat çekici nokta 4 sarı kart ortalamasına sahip Çakır'ın 1 sarıyla maçı bitirmesiydi. Tahminimce Çakır 8.2 ortalamasının üstünde bir not alacak. Bu da onun 8.4 puan ortalamasıyla 1. sırada bulunan Busacca'yı geçmesini sağlayabilir. Kısacası ben maçı anlatırken Çakır'ın yönetiminden dolayı gurur duydum ve başarılı buldum.

Kaynak

Geri