Bozkurt öldü mü ??

Allah'a,Kuran'a Bayrağa ve Silaha Yemin Olsun!
Şehitlerim,Gazilerim ve Başbuğum Emin Olsun,
Ülkücü Türk Gençliği Olarak,
Siyonizme,Kominizme,Faşizme,Kapitalizme
Ve Her Türlü Emperyalizme,Karşı Mücadelemiz Sürecektir
Mücadelemiz,Son Nefer Son Nefes! Son Damla Kana Kadardır
Mücadelemiz MİLLİYETCİ TÜRKİYE'YE,TURAN'A Kadardır.
Mücadelemizde Hiçbir Engel Tanımayacağız!
Yılmayacağız,Yıkılmayacağız!
Başaracağız,Başaracağız,Başaracığız
TANRI TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN!!
Amin.

elimizde turan muran kalmadıı abbas versek olurmu :D:D:D

konunun bu yeminle ne alakası varr iyice su koyverdiniz:D:D:D

ŞİMDİ BENDE BURAYA YEMİNLER ANDLAR YAZARSAMM HİÇ OLURMU

lütfen konuları saptırmayalım alakasız mesajlar yeminler atmayalım ortalığı karıştırmaktan başka biişe yaramaz bu tip davranışlar varsa bir düşünceniz fikriniz yorumunuz paylaşabilme özgürlüğünüz varr ama bu sulandırabilirsiniz anlamına gelmezz dimii

valaayii kendimi zor tutuyorumm benimde çok güzel yeminlerimm varr ama yazmasına yazarım ammaa bu çok anlamsız ve çocukça olurr....

şimdi yaşasın abbasçılık
tanrı abbası korusun ailesini korusun felan yazsaamm hiç olurmuu:D:D:D

elimizde turan muran kalmadıı abbas versek olurmu :D:D:D

konunun bu yeminle ne alakası varr iyice su koyverdiniz:D:D:D

ŞİMDİ BENDE BURAYA YEMİNLER ANDLAR YAZARSAMM HİÇ OLURMU

lütfen konuları saptırmayalım alakasız mesajlar yeminler atmayalım ortalığı karıştırmaktan başka biişe yaramaz bu tip davranışlar varsa bir düşünceniz fikriniz yorumunuz paylaşabilme özgürlüğünüz varr ama bu sulandırabilirsiniz anlamına gelmezz dimii

valaayii kendimi zor tutuyorumm benimde çok güzel yeminlerimm varr ama yazmasına yazarım ammaa bu çok anlamsız ve çocukça olurr....

şimdi yaşasın abbasçılık
tanrı abbası korusun ailesini korusun felan yazsaamm hiç olurmuu:D:D:D

SelamınAleyküm​

Öncelikle aynı görüşte olmayabilirsiniz fakat saygı duymak ZORUNDASINIZ.
Bazı değerler vardır dalga geçilmeye gelmez Bugün vatanıyla ilgili konularda dalga geçer
ADAM yarın kim bilir neleriyle.Vatan namustur şereftir.

"lütfen konuları saptırmayalım alakasız mesajlar yeminler atmayalım ortalığı karıştırmaktan başka biişe yaramaz bu tip davranışlar varsa bir düşünceniz fikriniz yorumunuz paylaşabilme özgürlüğünüz varr ama bu sulandırabilirsiniz anlamına gelmezz dimii"

Şu anda sizin bu yazdığınız sözler ortalığı yatıştırıyor mu? Sizde kendi yorumunuzu yazıp susun öyleyse herşeye muhalefet olmaya ne gerek var? Sulandıran da sizsiniz mesajınız da bile o kadar çok yazım yanlışı hatta Türkçeden kayma var ki...

..VeSellam..

Rehber Kur'an
Hedef Turan inşALLAH

Türkiye GeLenek görenekLerini Dini/KüLtüreL/Arap EmperyaLizmi aLtında kaybetmektedir.

Türkiye gelenek ve görenekleri...Çok güzel bir mevzu diyelimki türban arap kültürü ve siz anti emperyalist(!) ler buna karşı çıkıyorsunuz. Ve MHP yi bu konuda eleştiriyorsunuz.
Burası gayet güzel Türk gelenek ve göreneklerini savunma içgüdüsü...

Şimdi sormak lazım bu ülkede çağdaşlık adına, laiklik adına, kemalizm adına Türk gelenek ve görenekleri yerle bir edilmedimi?

Türban arap kıyafetide, balolarda giydiğiniz yırtmaçlı smokinler anadolu kıyafetimi?

Başınıza taktığınız frenk şapkaları, çocuklarınızı gönderdiğiniz bale kursları, piyano kursları, mayolarla katıldığınız güzellik yarışmaları anadolu geleneğimi?

Türk'e dair anadoluya dair her ne varsa yokedenler! Batılı yaşam tarzını benimsemek uğruna milli ve manevi değerlere topyekün düşmanlık besleyenler bu ülkenin gelenek ve görenekleri sizlere çok uzaktır. Bunları savunmaya kalkmayın komik oluyorsunuz.

Çağdaş kıyafet diyerek gardrop devrimi yaptınız, bunun adı çağdaşlaşma modernleşme oldu,ancak başörtüsünü farklı bir biçimde bağlayan müslüman kızlarımızı türk gelenek ve göreneklerine ihanetle suçladınız. Yaptığınız sahtekarlıktır. Türk töresini savunma adı altında İslam düşmanlığıdır. Madem Türkün geleneğini töresini savunuyorunuz çıkartın üstünüzden smokinlerinizi! Batının batasıca değerlerini ayaklarınızın altında çiğneyin..

Bunu yapacak kadar cesurmusunuz?

Türbanın icad edilmesinede sebep gene sizsiniz. Müslüman kızlarımızın imanını yoketmek adına açılmayı doğal ve modern gösterdiniz, kızlarımız tesettürden korktu, uzaklaştı.
Hiç yoktan bir nebze daha tesettürü sevdirme adına daha modern görünümlü türban denilen örtünme şekli ile tesettür tavsiye edildi. Kızlarımızın örtünmesine katkıda bulunuldu.

Üniversitelerde türbanın yaygınlaşmasına sebep ise dönemin yük başkanı ihsan doğramacıdır su katılmamış islam düşmanı olan doğramacı başörtüsü gibi çağdışı bir kıyafetle okula girilmez ancak daha modern kapanma biçimi olan türbanla girilebilir açıklamasında bulununca tesettürlü ve okumak isteyen kardeşlerimiz bu yola başvurmuştur.

Şimdi çıkıpta müslümanları zulmünüzle yönlendirdiğiniz biçime düşmanlık yaparak aslında genel maksadınızın dini olan herşeye tahammülsüzlük olduğunu kanıtlamış oldunuz.

Öyle antiemperyalist olunki bu milletin, ve anadoluya ait bütün değerlerin savunucusu olun.
Ancak bunu yapabilmeniz için tavizsiz bir müslüman, şuurlu bir türk milliyetçisi olmaya mecbursunuz. Bunu olamadığınız içinde MHP yi anlayabilmeniz mümkün değildir. Kendiniz çalar kendiniz oynarsınız.

Kimsenin Yorumuna Müdale edermessin.. saçma SALAK'ça yazma sende... Türban bir sorundu ve bazı çevreler ondan geçiniyordu.. MHP senden Daha iyi Müslümandır belki Ve Eminimki daha İyi TÜRK'TÜr.. Haddini bil adam gibi yorum yap...

Yorumu doğrulaması için ben fırsat verdim, müdahahe sayılmaz.

Saçma dediğin yerleri göstermelisin. Gösteremiyor musun? E o zaman sen yalancısın.

Ben haddimi bliyorum da sen ne dediğini bilmiyorsun. Kusura bakma. (Çünkü Mhp yi benimle kıyaslamışsın)

Arkadaşlar Mhp yi Akp nin himayesine sokmaya çalışmanız Mhpye zarar verir. Bu hep yapılmaya çalışılıyor.

benim yazmış olduğum yazı konuyla alakalıydı bozkurtun ölmediğine ölmeyeceğine dair fazla dikkat etmedin sanırım
fakat senin yazdıklarının konuyla benden yaptığın alıntıyla alakasını anlayamadım

benim yazmış olduğum yazı konuyla alakalıydı bozkurtun ölmediğine ölmeyeceğine dair fazla dikkat etmedin sanırım
fakat senin yazdıklarının konuyla benden yaptığın alıntıyla alakasını anlayamadım

-konuyla yazdğın yeminin yada şiirin ne kadar alakası varsa en az o kadar alakası var hatta benimki dahada konuyla alakalı

-vayy efendim neymişşş şehit ler gaziler sizin turanınız için kendilerini feda etmişş ..bu şiirde bu yeminde şehitler turancımıydıı yoksa hüsamettincimiydi yada türkeş çimiydi neden böyle bi yeminn yazıyorsunn
-neden şehitlerimizi gazilerimizi kullanıyorsunn

-sonra gidip üslubumu şikayet ediyorsun kendi yazdığın mesaja bir bak önce sonra koşşşş şikayet et
-hiç bir üslupta herhangi bir siyasi görüş için ne milli marşımız kullanılabilir ne şehitlerimiz kullanılabilir ne de gazilerimiz nede islam kullanılabilir bu hoş değildir ...
-gidin şikayet edin burası çoluk çocuk parkı olsa gerek

BOZKURT KENDİNİ BULDU!.

Asıl mhp Büyük Başbugumun ölümünden sonra yeni kendine gelebildi. Amacını yeni bulabildi. Mhp Müslüman Türk Gençlerinin partisidir çizgiside bellidir. gerçi her ne kadar bütünlük için akp yi tumuş olsamda mhp her meclisde olması gereken bir partidir. malum bu sene sınır ötesi operasyon konusunda payı büyüktür.

-konuyla yazdğın yeminin yada şiirin ne kadar alakası varsa en az o kadar alakası var hatta benimki dahada konuyla alakalı

-vayy efendim neymişşş şehit ler gaziler sizin turanınız için kendilerini feda etmişş ..bu şiirde bu yeminde şehitler turancımıydıı yoksa hüsamettincimiydi yada türkeş çimiydi neden böyle bi yeminn yazıyorsunn
-neden şehitlerimizi gazilerimizi kullanıyorsunn

-sonra gidip üslubumu şikayet ediyorsun kendi yazdığın mesaja bir bak önce sonra koşşşş şikayet et
-hiç bir üslupta herhangi bir siyasi görüş için ne milli marşımız kullanılabilir ne şehitlerimiz kullanılabilir ne de gazilerimiz nede islam kullanılabilir bu hoş değildir ...
-gidin şikayet edin burası çoluk çocuk parkı olsa gerek

Arkadasım konunun baslıgı ne???? BOZKURT ÖLDÜ MÜ??? derbederinde ülkücü yemini yazmıs yanı bozkurtun ölmedigini bu yolla dıle getırmıs bırde sen Bir seyler yazmıssın sımdı burda ülkücüler Atatürk ün karsısında mı ki o yazdıklarını buraya koymussun .....Kımse sehıtlerımızı falan yemınınde kullanamaz demıssın.....Sehitligin bınlerce tarıfı vardır...hangısı dogru hangısı yanlıs...kımse belırleyemez....burda bunun uzerıne yuzlerce tartısma yapıldı.......pekı ya sen sadece bellı bır gorusu savunup bırde avatarında ATATÜRKÜMÜZÜN resmini koymussun senın ne hakkın var kı senın goruslerınle Atatürk ü alet edıyorsun...Elestırdıgın seylerı kendın yapıyorsun haberın yok....bos bos bos.....

Arkadasım konunun baslıgı ne???? BOZKURT ÖLDÜ MÜ??? derbederinde ülkücü yemini yazmıs yanı bozkurtun ölmedigini bu yolla dıle getırmıs bırde sen Bir seyler yazmıssın sımdı burda ülkücüler Atatürk ün karsısında mı ki o yazdıklarını buraya koymussun .....Kımse sehıtlerımızı falan yemınınde kullanamaz demıssın.....Sehitligin bınlerce tarıfı vardır...hangısı dogru hangısı yanlıs...kımse belırleyemez....burda bunun uzerıne yuzlerce tartısma yapıldı.......pekı ya sen sadece bellı bır gorusu savunup bırde avatarında ATATÜRKÜMÜZÜN resmini koymussun senın ne hakkın var kı senın goruslerınle Atatürk ü alet edıyorsun...Elestırdıgın seylerı kendın yapıyorsun haberın yok....bos bos bos.....

-burası turan ilke ve devrimleriyle kurulmuş bir ülkemiki
-belli bi görüşü savunduğumu yazmışşsın hangisi bu görüşş söyle madem içinde kalmasın
-burası Atatürk ilkeleri ve devrimleriyle kurulmuş bir ülke tabiiki avatarımda Atamızın resmi olması kadar doğal ne olabilirki

-burası turan ilke ve devrimleriyle kurulmuş bir ülkemiki
-belli bi görüşü savunduğumu yazmışşsın hangisi bu görüşş söyle madem içinde kalmasın
-burası Atatürk ilkeleri ve devrimleriyle kurulmuş bir ülke tabiiki avatarımda Atamızın resmi olması kadar doğal ne olabilirki

Sacmalama istersen turanın ilkeleri dıye bır sey olmaz bilmiyorsan ögren Bir yerde Allah ın ismini alcaltacak bir yorum yazmıssın ne gorusu savundugun önemlı degıl insanlara ne dusundurdugundur...Burası Atatürk ün ilke ve devrimleri ile kurulmustur...bunu bilmeyen yok sanırım bosuna yazmıssın Atamızın resmını öyle avatarına koyamakla deger verdıgın anlamına gelmez.....Onun ilke ve inkilaplarını vede yolunu izlemeyi avatarına resmini koymak olarak görmeseydin burada sacmalamazdın.. Niye diye mi soruyosun??? Senin hakkında hıc bır sey bilmedigin Atamız bak ne dıyor yuzune tokat gıbı carpılsın....

"Türk Birliği’nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. TÜRK Birliği’ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını TÜRK Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. TÜRK'lüğün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim TÜRK olarak doğmamdır’’

YÜCE TÜRK GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

herhalde turanın yanı türk birliginin ne oldugunu anlamıssındır :goz::goz::clap:clap:clap istersen baska sözlerine eklıyeyim ama bu sana yetmıstır sanırım... :goz:

Sacmalama istersen turanın ilkeleri dıye bır sey olmaz bilmiyorsan ögren Bir yerde Allah ın ismini alcaltacak bir yorum yazmıssın ne gorusu savundugun önemlı degıl insanlara ne dusundurdugundur...Burası Atatürk ün ilke ve devrimleri ile kurulmustur...bunu bilmeyen yok sanırım bosuna yazmıssın Atamızın resmını öyle avatarına koyamakla deger verdıgın anlamına gelmez.....Onun ilke ve inkilaplarını vede yolunu izlemeyi avatarına resmini koymak olarak görmeseydin burada sacmalamazdın.. Niye diye mi soruyosun??? Senin hakkında hıc bır sey bilmedigin Atamız bak ne dıyor yuzune tokat gıbı carpılsın....

"Türk Birliği’nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. TÜRK Birliği’ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını TÜRK Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. TÜRK'lüğün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim TÜRK olarak doğmamdır’’

YÜCE TÜRK GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

herhalde turanın yanı türk birliginin ne oldugunu anlamıssındır :goz::goz::clap:clap:clap istersen baska sözlerine eklıyeyim ama bu sana yetmıstır sanırım... :goz:

türbancılığın pardon turancılığın ilkesi olmadığını yazmışsın turan ilkeleri diye bişi olmaz demişsin..böyle ilkesiz bir ideoloji olduğunu vurgulamışsın ve benim Allahın adını küçültüğümü yazmışsın ..hani nerede küçültmüşüm
turan sadece türk birliğidir yazmışsın Atatürk nerdeyse turancıdır demk istemiş ve Atatürkün sözlerini buraya taşımışsın
benim üç kelimemden ne kadar çok anlam çıkarmışsın ama hiç birine cevap vermemişsin
burda saçmalayan biri varsa bu ben değilim
ben ankara yazmışım sen gelip çanakkale boğazından bahsediyorsunn
mesajına tek tek cevap yazardım ama yoruldum ve dikkatim dağınık sabaha kadar bana sataşıp durdun ..dinlenip gerekli cevaplar için döneceğim
artık lütfen biraz rahat bırakk bakk rica ediyorumm

Zamanı gelince.....Öldü sanılan BOZKURT'lar bu vatan için tekrar meydanlara da iner,savaşlarada girer...Bunu dost düşman böyle bile....

Geri