Botların İsimlerini Değiştirme

||ѕ¢σяριση||

ѕєα υя¢нιη
Reaction score
0
Counter Strike'taki botların isimleri İngilizce, acayip acayip isimler, ben bu isimleri değiştirmek istiyorum, ne bileyim Ali, Ahmet, Mehmet yapmak istiyorum bunun nasıl yapıldığını bilen var mı?
Şeklindeki bir sorunun iki çözümü vardır:
1. C:\SIERRA\Half-Life\cstrike\PODBot <---> Bu klasörün içinde BotNames.txt dosyasını aç, içindeki istediğin isimleri değiştir, kaydet ve çık...
2. Oyunu kurmadan önce ayarlara gir botların adını değiştir...

Ya aBi sağoLda valve cstikenin içinde potbot yoqq PC yi tamamen arattım ama yinede POTBot u buLamadım yardım pLss !

Evet bende baktım bulamadım yardım edersen seviniim...

||ѕ¢σяριση||;1955404' Alıntı:

Şeklindeki bir sorunun iki çözümü vardır:
1. C:\SIERRA\Half-Life\cstrike\PODBot <---> Bu klasörün içinde BotNames.txt dosyasını aç, içindeki istediğin isimleri değiştir, kaydet ve çık...
2. Oyunu kurmadan önce ayarlara gir botların adını değiştir...

dikkatinizi çeltiyse burda sierra dior sierra da half life olduğu için sanırım bulamadık:melek

bilgisayarınıza bot yukledinizmi? birde o var ekstradan bot kurmadıysanız tabi bulamassınız :p

Oyunu kurmadan önce değiştirmeyi yaptım oyuna girince olmuyor.

paylasım için saols....

Cs 1.6 Da PODBot genelde Kullanılmıyor Reklam Vermek Gibi Olmasın Ama Ultima-Strike ın Düzenlediği Bot Kullanılıyor.Ondan Bulamamışsınızdır ;) Valve nin Dosyasında BotNames.txt veya Buna Benzer Bir Dosya Olabilir... ;)

Geri