Bordeaux 0-0 G.Saray [UEFA Kupası 3. Tur İLk Maçı - Tek BaşLık]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
0-0 kötü sonuç değil avantaj bizde ali samiyende yeneriz biz bu bordeaux başarılar aslanım.

Çok tehlikeli bir skor ama geçeceğimize inanıyorum... Bu Nonda'nın takımdan sezon sonu gönderilmesi lazım...

baros sakatlanmadan cıktıysa eger bu teknik direktörü Allah bildigi gibi yapsın yazıklar olsun

ayrıca o nonda denen adam ne yapıyor ya top oynamaktan aciz

topal barıs ayhan kutluyorum 3 nüzüde dinamo gibiydiniz

Yan hakem fiLm adam...
Gerçekten güzeL oynadık ama oLmadı oLmayınca oLmuyor..45 te Baros'un oyundan aLınmasının sebebi nedir acaba onu anLayamadım ? SakatLığı mı var yoksa kart yüzünden riske etmemek için mi oyundan aLındı yada ba$ka bi neden mi garip...
Maç boyunca özeLLikLe de rakip sahada yoğun pres, kendi sahamızda tamamen kapanarak rakibi bir nevi domine ettik.Pres sayesinde birçok top kaybı yaptıLar ve bu top kayıpLarının çoğunu değerLendiremedik.Bir kaç tanesini değerLendiriyorduk ki ba$ roLde fiLm adam yan hakem vardı..iLk yarı bitmeden KeweLL topu içerden çevirdi, dı$ardan dedi, 2.yarı yine KeweLL yine benzer pozisyon bu seferde 1 metre geriden ofsayt verdi gözünün önündeki pozisyonu adam akıLLı göremiyor garip! Sabri'nin oyuna girmesi tempoyu biraz daha artırdı..Ama sonuç oLarak 0-0 Lık gibi bi sonuçLa avantajLa İstanbuL'a döndük..
Çok goL kaçırdık..

Ama ...
See You HeLL Bordeaux ! FiLmin Devamı var..

grupAlbum4635adb4d440c.jpg

Baros'u sakatlandığı içinmi çıkardı acaba.

Arkadaşlar AçıkLama GeLdi Baros SakatLanmış, RahatsızLanmış Bu Yüzden ÇıkarıLmış...

Baros kaleciyle çarpışma yaşamasından dolayı bel bölgesinde ezilmeye bağlı olarak ağrılar oluşmuş.Durumu bugün netlik kazanacak yani önemli bir şey yok maç Alisamiyende Tur atarız diye düşünüyorum.Ayrıca Ayhan,Mehmet Topal,Barış özbek,servet,Emreyi Kutluyorum.

hakemin skora etki etmeyen yanLış kararLarı vardı ama maçın hakkı 0-0'dı..
içeride aLınan her türLü gaLibiyet bizi Hamburg'un rakibi yapacak..
Eh artık yeneLim şu Bordeaux'yu..

valla skor olarak galibiyetten emindim ama deplasmanda beraberlik de hiç yoktan iyidir... Ali Sami Yen de turu geçen taraf oluruz inşallah.... bu arada skibbe keşke nonda yerine ümiti alsaydı diye de çok geçirdim içimden ama onun tercihi yapabilecek bir şey yok..... rövanşta başarılar GALATASARAY'ım

G.Saray-Bordeaux maçı biletleri tükendi

Galatasaray ile Fransız ekibi Bordeaux arasında 26 Şubat Perşembe günü oynanacak UEFA Kupası 3. tur rövanş karşılaşmasının biletleri tükendi.20 Şubat 2009 15:35

Biletix gişelerinden bu sabah saat 10.00'da satışa sunulan ve fiyatları 30 ile 200 TL arasında değişen biletler, sarı-kırmızılı taraftarların yoğun ilgisi nedeniyle kısa sürede bitti.

Bu arada Galatasaray Kulübü, resmi internet sitesinde taraftarlarına, karşılaşmaya gösterdikleri yoğun ilgi nedeniyle teşekkür etti.

AA

Geri