Bordeaux 0-0 G.Saray [UEFA Kupası 3. Tur İLk Maçı - Tek BaşLık]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
szczsh.jpg

Tarih : 18 Şubat Çarşamba
Saat : 21.45
KanaL : TRT-1

Galatasaray, Bordeaux takımı ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

128467.jpg

Turkcell Süper Lig'de deplasmanda Antalyaspor'a yenilerek, son haftalardaki kötü gidişini sürdüren Galatasaray, UEFA Kupası 3. tur ilk maçında 18 Şubat Çarşamba günü deplasmanda Fransa'nın Bordeaux takımı ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Michael Skibbe yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, Antalyaspor karşılaşmasında ilk 11'de yer alan oyuncular maç ertesi programlarını, aerobik koşuların ardından sağlık merkezinde yapılan terapi seanslarıyla tamamlarken, diğer oyuncuların pas çalışmalarının ardından dar alanda teknik bir çalışma yaptıkları bildirildi.

Antalyaspor karşılaşmasında ikili mücadelede elinden sakatlanan Volkan'ın yapılan muayene ve tetkiklerinde işaret parmağında bir çatlak tespit edildiği ifade edilirken, tedavisi yapılan oyuncunun rejenerasyon çalışmasına takımla birlikte katıldığı dile getirildi.

Antalyaspor maçı öncesi son antrenmanda kasık bölgesi adalelerinde zorlanma meydana gelen Linderoth ile sakatlıkları bulunan Serkan Kurtuluş ve Hakan'ın tedavilerine sağlık merkezinde devam edildiği açıklandı.

Galatasaray, Bordeaux maçı hazırlıklarını yarın akşam saatlerinde basına kapalı yapacağı antrenmanla sürdürecek.

A.A

KeweLL uzun süreden sonra Bordeaux maçıyLa sahaLara dönecek..Ve bana göre dönü$ü muhte$em oLacak :) LincoLn'de 2-3 maçtır oynayamıyor gerek sakatLığı gerekesede Ligde gördüğü kart nedeniyLe..KeweLL-LincoLn-Baros-Arda bu 4'Lünün oynadığı hiç bir maçı kaybetmedik..ALnımızın akıyLa Fransa'dan döneceğiz.Buna inancım tam! OLympiakos'u İstanbuL'da, Benfica'yı Portekiz'de ezen bir takım Bordeaux'yu hertürLü geçer.Zor bir maç oLacak

allahın izniyle biz bu maçı alırız. antalya maçından çok farklı bir görüntü çizeceğimize eminim. haydi gazamız mübarek olsun :)

GaLatasaray 'a basarıLar diLiyorum umarım kazanırLar ama biraz gerçekçi oLmak gerekirse Bordeaux Evinde gercekten iyi oynuyor . Gsnin ise en büyük avantajı LincoLnün ve KeweLL'in donusu oLacak.hayırLısı oLsun :)

5632_B_skibbe022.jpg

Skibbe ağır konuştu!
Galatasaray'ın UEFA Kupası'nda yapacağı Bordeaux maçı öncesinde ligde Antalyaspor'a kaybetmesi, sarı kırmızılı kulüpte gerginliğe sebep oldu. DHA'ndan Kadir Çetinçalı imzalı haber şöyle devam ediyor: "Yöneticiler, endişeli ve gergin bir şekilde Bordeaux maçını beklerken, sarı kırmızılı takım da Bordeaux maçının hazırlıklarına moralsiz başladı. Antalyaspor yenilgisine oldukça üzülen teknik direktör Skibbe, antrenman öncesi yaptığı kısa toplantıda futbolcularına yönelik şimdiye kadarki en ağır konuşmasını yaptı. Skibbe'nin soyunma odasında futbolcularına şu sözleri söylediği öğrenildi:

"Her yerde beni sevdiğinizi söylüyorsunuz. Beni sevmeyin, size para kazandıran kulübünüzü sevin. Bundan sonra her maçımız final. Antalya'da beklediğim mücadeleyi hiç ortaya koymadınız. Oynamadığı zaman suratını asanlar, şans bulduğunda hiçbir şey yapmıyor. Ben bugüne kadar medyaya sizi hiç suçlamadım, ama siz bana destek vermiyorsunuz. Kulübün UEFA'da hedefleri var. Her şeyi unutup, hiç olmazsa Bordeaux maçında kendinize yakışır bir şekilde onur mücadelesi verin."

Bu arada Harry Kewell'ın da sakatlığının tamamen düzeldiği ve Bordeaux maçının ilk 11'inde olacağı öğrenildi.

Kaynak : DHA

Bu maçı alacağız demişti dersiniz artık

EN BÜYÜKGALATASARAY

GS ilk 20 dk içinde gol yerse 3-5 yer gelir .
Bu maçtan mutlak beraberlik çıkartmak zorunda .
Ben yeneceğine inanmadığım için beraberlik diyorum
Yenilgi halinde ise GS Elenir .
Bu kadar açık söylüyorum .
:goz:

Fransız ekiplerinin ortak özellikleri çok koşup , çok çalışmaları ve Az Gol yemeleri .
:goz:

news_manset_resim_6293_Galatasaray_Bordeaux002.jpg

2 takımda açık oynucak ,Bordo evinde oLdugu için gaLatasaray ise kadro yapısı gereği açık bir futboL oynanıcak..Son dönemde Bordo'yu yakından izLiyorum abartıLıcak bir yanLarı yok (LiLLe ve GrenobLe maçLarını izLedim) .ÖzeLLikLe LiLLe maçında büyük duaLarLa çıkmış oLmaLıLarki Rakip 2-2den sonra son vuruşLarda başarıLı oLsaydı 2-3 goL daha buLmaLarı zor değiLdi.
KeweLL ve LincoLn'ün takıma dönmesiyLe Baroş'un performans'ı 2 kat artıcaktır,Arda'yada son dönemde bir çıkış gerekiyordu bu maç çok iyi bir fırsat..Meira ve Servet'in(Stoper'in) uyumuda goL yememe açısından önemLi.

Birde benzetme yapmak gerekirse ::: Rakı(LincoLn) ,Peynir (KeweLL),BaLık(Arda),Kavun (Baroş) ~Rakı yoksa diğerLerinin bünyeye bir hükmü oLmuyor .:goz:

------------------------
Sant
Sabri Meira Servet Hakan B.
KeweLL Mehmet topaL Ayhan Arda
LincoLn
Baroş

Umarım bu yada buna yakın bir kadroyLa sahada oLuruz..İnş Ümit yada Nonda'yLa başLama gibi bir intihar girişiminde buLunmaz.

Maç tahminim = 02(BeraberLik,GaLatasaray)
Biraz hayaLi oLarak Skor tahminide yapıyım 2-3 (İddaa'da 26 oran kaçmaz,1,2 misLide oLsa oynucam):p
İmkansız diyenLere Benfica ve tüm umutLarıyLa sahaya çıkıp varını yoğunu ortaya koyan aLmanya'nın şu anda 1.Lik koLtugunda oturan tüm umutLarını o maçta kaybeden Herta BerLin depLasmanLarını hatırLatırım !
Uefa'da bu sene başka bir havaya bürünen GaLatasaray depLasmandada oLsa favorim !

Bordeaux - G.Saray [TahminLeri ALaLım]

Evet ArkadaşLar Maç TahminLerinizi Mümkünse GoLLeri KimLerin Atacağının Da Tahminini İstiyorum =)

Benim Tahminim...

Bordeaux 1-1 G.Saray --- GoL : Baros...

Evet Devam EdeLim ArkadaşLar...

Bordeaux : 0 - 2 : GaLatasaray
GoL : Arda,Baros
LincoLn en az 1 asist yapacak kanımca.. :)

Bordeaux :1-1 : Galatasaray
Goller:
Bordeaux = Gourcuff yada Chamak mı ne :)
Galatasaray = Milan Baros

bence 2-0 bordo yener gibi geliuo bana ama inşallah yanılırım...

Galatasaray

Galatasaray hırs yaptı bordo ya patlayacaktır.2 - 1 alabilir
Neydi o eski galatasaray HAGİ yi izleyeceğim diye televizyonun içine girerdim hele real madrid macı yokmu ah galatasaray ah

Geri