Borçlunun eşine tecavüz ettiler!

Cix MeKan

CHaPKıN
HH Üyesi
Reaction score
0
Gece yarısı kapıya dayanıp ’Kocanın bize borcu var. Bizi ona götür’ dediler Karşı koyan kadını zorla otomobile bindirip, ıssız bir arazide ırzına geçtiler

İlkinde kapıdan geri döndüler Çorum’da inanılmaz olay! Kendilerine borcu olduğunu öne sürdükleri şahsın karısını kaçırıp tecavüz eden iki kişiden biri yakalandı, diğeri aranıyor! İddiaya göre olay şöyle gelişti: İki gün önce akşam saatlerinde M.A.T.’nin kapısını çalan S.Ş. (41) ile H.B. (24), kapıyı açan karısı B.T.’ye kocasını sordular. İki çocuk annesi B.T. (46) kocasının evde olmadığını söyledi. Bunun üzerine evden ayrılan S.Ş. ile H.B., gece yarısı tekrar geldiler. Kapıyı açan B.T.’ye kocasının kendilerine borcu olduğunu iddia eden iki kişi, ’Bizi kocanın olduğu yere götür’ dediler. Kadın karşı çıkınca, zorla dışarı çıkartıp otomobile bindirdiler. İnkar etmesi işe yaramadı! KADINI evden yaklaşık 10 kilometre uzakta, boş bir araziye götüren zanlılar, tecavüz ettikten sonra getirip evinin önünde bıraktılar. Serbest kalır kalmaz polise koşan B.T., yaşadığı korkunç olayı anlatarak şikayetçi oldu. Kadının verdiği eşkal üzerine harekete geçen polis, S.Ş.’yi yakaladı. S.Ş. emniyette verdiği ifadede, ’M.A.T.’nin, pazarcılık yapan arkadaşım H.B.’ye borcu varmış. H.B., bana ’evine gidip paramı alalım’ dedi. M.A.T. evde yoktu. Karısını TOKİ konutlarının bulunduğu alana götürdük. Burada H.B. kadınla zorla ilişkiye girdi. Ben bir şey yapmadım" dedi. S.Ş. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Kaynak:http://www.gazetesok.com/haber.jsp?cid=61031&haberadi=Borclunun_esine_tecavuz_ettiler_.html

Kanım TÜRK, soyum TÜRK, dünüm TÜRK,bugünüm TÜRK, ruhum TÜRK, duruşum TÜRK, bakışım TÜRK... TÜRK oğlu TÜRK üm..Hepimiz ermeniyiz diyenlere duyurulur. HEPİMİZ MEHMETÇİĞİZ. BİR ERMENİ ÖLDÜ ONBİNLER YÜRüDÜ. HER YIL BİNLERCE ŞEHİT VERİYORUZ HANGİNİZ YÜRüDÜNÜZ!!!

arkadaş çok zengin herhalde bi gün seninde borcun olur kork o zaman sen

anladın sen onu

edit:sözüm (Stoudamire) bu arkadaşa ,,,,, ayıp ettin bak şimdi kib DrMcNamara

BireyseL Bir Öfkenin Sonucuna Benzemiyor.Mafyavari Yöntem KuLLanılmış.Çok Acı Bir Durum.
TahsiLatın GüzeL OLduğunu SöyLeyen İnsanında AdamLığından Şüphe Ederim.

TahsiLatın GüzeL OLduğunu SöyLeyen İnsanında AdamLığından Şüphe Ederim

Böyle Kansızları Yaşatmayacan Öldürecen.

vay namussuzlar şerefsizler adamın size borcu varsa gidip kendisiyle halledin karınısı neden karıştırıyorsunuz şerefsziler böyle o.ç ların kafasına sıkıcan...

yuh ya hangi devirde yaşıyoz bu ne böle bunları sallandıracan valla

OnLarın TahsiLatını Yapacak AdamLarda Var Bu MemLekette Allah'a Şükür. :goz:

Parayı Namustan ÖnceLikLi Tutanın Vay HaLine...

böyle şerefsizleri alacan hatta buna tahsilat güselmiş vs. yorumları yapanlarıda alıcan o arazide bunlarla beraber ırzına geçicen...Ne demek lan tahsilat güzelmiş?? Kendi çapında şakamı yapıosun sen?

Hee bide bu tahsilat güselmiş diyen Stoudamire arkadasımızın profilindeki : Nerden : ''I Cry When Angels Deserve To Die'' sözü Türklere ve ULU ÖNDER ATATÜRK'e ağza alınmayacak hakaretler eden ermeni kökenli nu-metal grubu System Of A Down (SOAD) 'ın bir şarkı sözü olduğunu unutmayalım.Türkçeye çevirmek gerekirse : Melekler Ölmeyi Hak Ettiği Zaman Ağlarım gibi birşey oluyor ingilizcesi iyi olan arkadaslar anlar zaten.SOAD'la röportaj yapan bir muhabir bu sözün nerden geldiğini ve çok beğendiğini söyler.Grubun vokalisti Serj Tankian'ın cevabı su olur : BU SÖZ DEDELERİMİZE ( SÖZDE ermeni katliamında ölenlere güya...) TÜRKLERİN ÖLDÜRDÜĞÜ dedelerimize diye yineler.

yani uzun lafın kısası profiline bunu yazan adamın '' tahsilat güselmiş demesi çok normal geldi bana ''

$u konuya bi i$ik tutalim.demi$im ki " tahsilat guzelmi$ " bu demek degildir ki onlarin yanlisiyim.sabah sersemi soylemi$im i$te he diyip geciceksin.ayni zamanda begendigim bir seyi illa yapicak yada yapmi$ olmali degilim.burasi turkiye herkesin kendi goru$leri ve haklari var.bu yuzden bana kufur edebilecek bir ki$i gormedim.madem adaleti savunuyorsunuz,buda benim adaletim.gaddar MÖ 1200 lu yillarda kalmi$ bir adamim.ben sadece avrupa gormus bir kiroyum.tek hatam 19xx li yillarda dogmam.sen konuya yorumunu yapar gecer benle muhabbete girmezsin.

Geri