Boot Cd Yapimi LÜtfen Yardim

ADMDGN

New member
Reaction score
0
YA BEYLER WİNDOWS XP EVOULATİON 5 DİYE 17 PARTLIK MODİFİYELİ XP İNDİRDİM.PART 1 DEN AÇIP BİR KLAÖSRE ÇIKARTTIM 1.6 GB DEĞERİNDE .ISO DOSYASI ÇIKTI NERO İLE KALIBI DİSKE YAZDIM FAKAT BAŞLANGIÇTA CD DEN ÖNYÜKLEMEK İÇİN BİR TUŞA BASIN YAZISI GELMEDİ VE BİLGİSAYAR AÇILDI...RESİMLİ ANLATIM YADA SADE BİR ANLATIM LÜTFEN

NOT:BİOS AYARLARINDA CD FİRST(BİRİNCİ SEÇENEK)

HADİ HACKHELL KRALLARI YARDIM:vurhttp://www.hackhell.com/simy/vurkendini.gif

Hardiski Goruyormu Pc Ama Gormese Bile Ilk Basta Yazpmaz O Hatayi Tabi Cd Yi Yeniden Yazdir En Dusuk Hizda Tekrar Dene Kanka

kardeş bazen iso dosyalarını winrar şeklinde göre biliyor. bu yüzden winrarlı olarak kopyala bide oradan denee

arkadaş ultra iso ile yapılabilir bi google da aratıver

Öncelikle indirdiğin dosya bootable mi?
Eğer bootlu ise......
Kardeş iso dosyasını açmadan yazarsan olur.
Yani powerISO yükle ISO dosyasını göster ve endüşük hızda yaz ve keyfine bak....

bencede en düşük hız önemli ama genelde download edilen xp ler bootludur.

kardeş cdye yazarken başlangıç veri cdsi olarak mı yazdın yoksam başka bir şekil de mi? belkim de problem budur

arkadaşım daemontools vardır sende herhalde iso kurulumlar için sanal dist yaratır bence sen daemon ile dosyayı yeni bir sanal diske okut (kopyala) (mount image) daha sonra işlem bitince bilgisayarım'dan oluşturduğun sanal disk e sağ tıkla araştırı seç açılan sayfada bulunan dosyaları kopyala ve yeni bir klasöre kopyala daha sonra bu dosyayı yavaş yazdır. bu işini halledecektir.

Not kurulumu indirdiğin sayfayı da kontrol et dosyayı indirenlerin hepsinde aynı problem varsa dosya hatalıdır zaten ama hata yoksa verdiğim yolla sorunun çözülecektir.
Umarım işine yarar.

Geri