Bookmark Bölümünün Mod'u niye yok?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reaction score
0
Bookmark bölümünün Mod'u yok. Acaba gerek duyulmadığı için mi yok? Eğer görev almak isteyen çıkmadığı için yoksa, ben görev alabilirim.
Saygılar.

gkartal arkadaşımı destekliyorum . gerçekten iyi işler yapar .

Önce bi neden mod olmadığı açıklansın ondan sonra destek verin arkadaşlar

online süren çok az 1 güncük teşekkür sayın iyi benle eşit:D ayıptır söylemesi son karar yöneticilerin

Bence oranin modu oLmasa da oLur diye dusunuyorum.. zaten ozgur bir yer.. ama yine de diger arkadaslarin fikirLeri onemli :)

Ya sonuçta bookmark için moderatör gerekli değil bence
partizanında dediği gibi özgür bir bölüm
orda görev alınsa ne yapılabilirki?
yinede son karar yönetimin

Bu konu için sölemiyorum ama arkadaşlar aklıma gelmişken bir süre için şu rütbe sevdasından vazgeçelim sitede herşey derli toplu duruyo biraz böyle gidelim. Baktık işler yetişmiyo,bilinçli kullanıcılar artıyo ve dolayısıyla üye sayısı artıyo o zaman tekrar bölümlere modluk için başvurulara devam edelim diyorum :) benim fikrim böyle ve tekrar söylüyorum bu konuya yönelik bi açıklama deil

Mod Olmak Veya Olmamak İşte Butun Mesele Bu Şamlet Demiş :) Başarılar

partizan ve HellsAngelx ninde dediği gibi orası özgürbi bölüma bi moderatör gerekli bence ama napolyon ne demiş rütpe rütpe rütpe gibi bişey yok is ter çırak ol istter yönetici ol;)

HellsAngelx' Alıntı:
Ya sonuçta bookmark için moderatör gerekli değil bence
partizanında dediği gibi özgür bir bölüm
orda görev alınsa ne yapılabilirki?
yinede son karar yönetimin

eywallah babacanlar, pek destek gelmediysede yine de teşekkürler :(
ya bookmark bölümü için "reklam yasak" maddesinin kontrolü ve zarar verebilecek paylaşımların engellenmesi için, sorunluyu uğraştırmayalım diye söyledim işte. ve asıl nedeni, benim hackhell ile ilk tanıştığım bölüm... ilk gözağrım, boşta kalmasın... :cool:

o bölümde neden mod yok orda paylaşım yapan biri yok site tanıtımı yapan devam lı bir arkadaş olmadıgı için kimseye vermedik böyle bi arkadaş çıkarsa veririz gerekli açıklamayı yaptım sanırım onun için boşuna mesaj atmayın !

Bencede Gereg yok

Geregi geregine gerekirse yönetim acıklar :) Buda neyse işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri