Bomba! Rss Media Grabber (video script)

ßaron

New member
Reaction score
0
RSS Media Grabber Nulled by Yuzik - Public

> Script Name : RSS Media Grabber
> Retail by : dezendcode
> Decoded By : Yuzik for NXXD.WS
> Nulled By : Yuzik for NXXD.WS
> Release Date : 15/02/2007 (Club Release)
> Author: hxxp://phppod.com/
> Demo: hxxp://www.back9proshop.com/

Rename the 123htaccess to .htaccess and put this code :

php_value error_reporting 7
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^([0-9]+)/(.*)?$ /index.php?module=item&action=show_item_decr&item_id=$1
..............................................................................................
Add more than 3 RSS address .run corn.php in admin section. Its working fine

admin giriş: admin / admin
DOWNLOAD:
http://rapidshare.com/files/22877020/RSSMG121212.rar.html

yalnız bu demo adrestekine baktım da ondakinde bir iki özellik daha var. demoda youtube video ya bakınca flash içinde çıkıyor diğer video sitelerinki iframe li sayfada.
sonra yorumlama ve oylama mevcut bu dağıtan adam çalmış sanki parçaları
Anlayanların ellerinden öpre getirmesi bizden lütfen editleye arkadaşlar bazı ş.r.fsizler den olmayın. Editlediğinizde paylaşın lütfen. saygılar.

teşekürler... güzel paylaşım... bakalımadam edersek ellerinizden öpmeye getirecem...

enginsar' Alıntı:
teşekürler... güzel paylaşım... bakalımadam edersek ellerinizden öpmeye getirecem...
valla çok iyi olur script çok güzel. yalnız lisanslı versiyonda yorumlama var oylama var. sonra otomatik güncelliyor bunu nulled yapan nasıl yaptıysa özelliklerin çoğu yok gibi. ama anlıyorsan gerçekten adam edersen çok iyi olur. yaramıza merhem olacak bir script.

ProwL' Alıntı:
Bu nuller kesin public ve private olarak 2 şekilde sunmuştur scripti, bu yüzden bazı modüller eksik olabilir, ben şu rayz scripti hakkında çalışıyorum bittiğinde paylaşacam,

Teşekkürler baron.
sanırım dediğin şekilde arkadaşım.
nulled .ws den ilk yayınlandı. ben üye olduğum ama rusca ağırlıklı sitede anlayamadım. birde konuları izlemek için 1 mesajınız felan olması lazım diyor.
orda üyeliği oluta 75 mesajdan mesajı olan varsa tam olarak alırda paylaşırsa çok güzel olur.

youtube botLumu bu?

demodaki script bu değil ne yazıkki. bu scrpit komple sayfayı gösteriyor iframe gibi.

Link ölmüş. Yeni link ekleyebilecek varmı arkadaşlar?

Linki tazeleyebilrmiyiz Teşekkür ederim

bizede anlatsan bizde kursak!!!!
arkadaşlar ben kurdum ama şu www.sizinsiteniz.com/adm girin dioya oraya bi türlü girmiyo sayfa görüntülenmiyo dio.. kurulumu yaptım orda sorun yok ama bu nie olmuyo..kuran arkadaşlar bi yardımcı olsa sevinirim..şimdiden teşekkürler saygılar

ya kardeşim link uçmuşsa silin konuyu niye millet oyalansın :mad:

Geri