!!!!Bobo'dan Acı İtiraf !!!!..

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Bobo şampiyonluğun kendisi yüzünden kaçtığını söyledi !..Turkcel Süper Lig'de 26. hafta liderken 27. haftadaki İBB yenilgisiyle düşüşe geçen ve son haftaya girilirken 4. sırada yer alan Beşiktaş'ta Bobo şampiyonluğun kendisinin yüzünden kaçtığını söyledi !..

Lig TV Beşiktaş Muhabiri Atakan Kurt'un haberine göre Bobo, hem futbolcu arkadaşları hem de menajer Sinan Engin ile görüşüp özür diledi. Bobo'nun 'Eğer dördüncüysek bu benim yüzümden oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında o kırmızı kartı görmesem şimdi en kötü 2. sıradaydık. Ya şampiyon olurduk ya da 2. olup Şampiyonlar Ligi'ne giderdik. Kırmızı kart biraz ağır bir karar olmasına rağmen sizleri yalnız bırakıp yenilgiye neden olduğum için kendimi affedemiyorum' dediği öğrenildi.

BOBO'NUN TALİPLERİ GELİYOR

Bu arada bonservisi 8 milyon Euro olan Bobo için önümüzdeki hafta Rubin Kazan, Marsilya ve St Etienne kulüpleri adına menajerlerin İstanbul'a gelip Beşiktaş Menajeri Sinan Engin ile masaya oturacakları belirtildi.

3'LÜ ZİRVE

Öte yandan dün akşam Başkan Yıldırım Demirören, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve menajer Sinan Engin yaklayık 3 saat süren bir toplantı yaptı. Geçtiğimiz seneyi değerlendiren Demirören, Sağlam ve Engin'in 'Eğer kadromuz daha geniş olsaydı şimdi daha iyi bir yerdeydik. Delgado, Tello, Bobo ve Nobre'den biri ya da ikisi sakatlandığı zaman çok sıkıntı yaşıyoruz. Bu futbolcular olmadığı zaman maç kazanamıyoruz. Bu sebeple 2 ya da 3 tane daha kaliteli futbolcu alırsak 3 kulvarda birden başarıyla mücadele ederiz' görüşünde birleştikleri kaydedildi.

Diğer yandan Menajer Sinan Engin'in çarşamba günü Antalya'ya giderek 17 Yaş Avrupa Futbol Şampiyonası finallerini izleyeceği açıklandı.6 Mayıs 2008 Lig TV Beşiktaş Muhabiri Atakan Kurt'un Haberi..

üzme kendini bobo bu işler sırayla yada atamayla..sezon başından beri federasyonun bize ilk 2 takım içinde yerimizin olmadığını adeta bağırmasına rağmen biz her sene olduğu gibi boş bir umudun peşinde koşarak şampiyonluk hesapları içine girdik..
sen 2 senedir Türkiyedesin biz ise yıllardır bu pisLİGi şerefsizLİGi izlememize rağmen hala akıllanmadık "şampiyonluğun sahada değil masa başında kazanıldığını" bu senede hesaba katamadık

Çok Haklısın Kardeşim...Ama Biz Şerefimizle 3.Weya 4.Oluruz.En Azından Masa Başı Oyunlarla Şerefsizce Şampiyon Olmaktan İyidir...Yalnız Bu Demirorenden Bize Gerçekten Başkan Maşkan Olmaz Bunuda Sölemeden Geçemicem...

3'LÜ ZİRVE

Öte yandan dün akşam Başkan Yıldırım Demirören, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve menajer Sinan Engin yaklayık 3 saat süren bir toplantı yaptı. Geçtiğimiz seneyi değerlendiren Demirören, Sağlam ve Engin'in 'Eğer kadromuz daha geniş olsaydı şimdi daha iyi bir yerdeydik. Delgado, Tello, Bobo ve Nobre'den biri ya da ikisi sakatlandığı zaman çok sıkıntı yaşıyoruz. Bu futbolcular olmadığı zaman maç kazanamıyoruz. Bu sebeple 2 ya da 3 tane daha kaliteli futbolcu alırsak 3 kulvarda birden başarıyla mücadele ederiz' görüşünde birleştikleri kaydedildi.

kusura bakmayın ama bu adamlarla başarı hayal,hakem hatalarının etkisi büyük ama %51 bu 3lünündür başarısızlıkta.Türkiyede hücumu en alternatifli olan takım değil mi Beşiktaş?Bobo,Nobre,Delgado,Ricardinho,Batuhan..hala hücum oyuncusu peşindeler.Beşiktaş'ın defansını güçlendirmeye yönelik transferler yapması gerek bana göre,yalnız bu transferler taraftarı fazla heyecanlandırmayacağı için hücum oyuncusu aradıklarını düşünüyorum..

seviyorum bu cocugu ya en azından basarısızlıktan pay cıkarmasını biliyor.tüpcü baskan bakda gör kac yas küçük adam bile senden daha olgun davranıyo...

Geri