tommiks06
Active member
- Reaction score
- 0
Cuma akşamı, güzel bir futboldan sonra maç Beşiktaş’ın hiç hak etmediği beraberlikle sonuçlanınca akşam uykum kaçtı…
Sabah uyandığımda, hasta gibiydim neremde ne var diye düşünürken aklıma Beşiktaş’ın puan kaybettiği geldi, “hah işte bundan hastayım” dedim, çünkü benim takımım gerçekten çok iyi mücadele etmişti ama hakkı olan üç puan gelmemişti…
Futbol bu, olur böyle şeyler…
Dediğim gibi…
Defi bela, defi kaza…
* * * *
Cumartesi gecesi, Fenerbahçe Eskişehir karşısında kötü futboluyla üç puan kaybedince ortaya tekrar Aziz Yıldırım çıktı…
Çoktandır gözden uzak, gönülden de ırak kalmıştı…
Aldı sazı eline, Federasyon ve Hakemlere saldırmaya başladı.
Kendine göre haklıdır…
Fenerbahçe camiasına karşı verdiği (!) sözler vardı…
Hadi anladık, Aziz Yıldırım’ın asabiyetinin bir mazereti var, fakat iki gündür ekranları işgal eden, gazete köşelerinde yazan, muhteremlerin nesi var onu merak etmekteyim…
Fenerbahçe’nin hakkını yiyen hakemler varmış…
Sayın Aziz Yıldırım’a soruyorum,
Peki, aşağıdaki maçları yabancı hakemler mi yönetti?
Aynı Federasyonun, aynı MHK’nin hakemlerinin yönetimine güle oynaya çiçekler böceklerle kol kola girilen 8 haftaya uzaktan bakalım…
Sayın Aziz Yıldırım;
Süper Kupa’da Beşiktaş’ın verilmeyen penaltısı için de sizden aynı hassasiyeti beklerdik…
O zaman, ağzınızı açıp tek kelime etmediniz.
“Bilica’nın yaptığı hareket yüzde yüz penaltıdır, Beşiktaş’ın hakkı yenmiştir” diyemediniz…
Bu cümleyi kursaydınız bugün söylediklerinizin samimiyetine inanırdık.
Kazım’ın 70.dakika Sivas’a Ofsayttan attığı golü pekâlâ içinize sindirdiniz? Maçın ardından,
“Kazım golü ofsayttı” demediniz…
Manisa’nın verilmeyen penaltısını yuttunuz…
Aynı maçta Fenerbahçe uzatmada attığı golle galip gelince rekorlara koşuyordunuz!
“Biz uzatma dakikalarında galip geldik, ama hakem Manisa’nın penaltısını vermedi, hakkını gasp etti” demediniz…
Bizi inandıramazsınız, Sayın Aziz Yıldırım…
Fenerbahçe-Galatasaray maçında Fenerbahçe’nin ofsayttan attığı golü görmeyen hakemlere, Eskişehir maçının ardından yaptığınız gibi, ses çıkartmadınız?
Bursa maçında Deniz Çobanı kucaklayıp götüren futbolcularınıza kırmızı kart çıkartmayan hakem’e niye teşekkür etmediniz?
Bobo’yu İnönüde yere indirip penaltı yapan Lugano’yu bugüne kadar kimse dile getirmedi…
Çok uzağa gitmeden, daha geçen hafta Bobo’nun buz gibi golü verilmedi, Ernst’i düşürdüler, penaltı verilmedi.
Onlarında hakkını koru Aziz Yıldırım…
Bırakacaksın bu işleri…
Bu ülkede sadece Fenerbahçe Futbol oynamıyor…
Herkes çıkıp hakkıyla kazanıyor…
Üstelik bunu her hafta size sırayla bildiriyor…
Alıntıdır
Sabah uyandığımda, hasta gibiydim neremde ne var diye düşünürken aklıma Beşiktaş’ın puan kaybettiği geldi, “hah işte bundan hastayım” dedim, çünkü benim takımım gerçekten çok iyi mücadele etmişti ama hakkı olan üç puan gelmemişti…
Futbol bu, olur böyle şeyler…
Dediğim gibi…
Defi bela, defi kaza…
* * * *
Cumartesi gecesi, Fenerbahçe Eskişehir karşısında kötü futboluyla üç puan kaybedince ortaya tekrar Aziz Yıldırım çıktı…
Çoktandır gözden uzak, gönülden de ırak kalmıştı…
Aldı sazı eline, Federasyon ve Hakemlere saldırmaya başladı.
Kendine göre haklıdır…
Fenerbahçe camiasına karşı verdiği (!) sözler vardı…
Hadi anladık, Aziz Yıldırım’ın asabiyetinin bir mazereti var, fakat iki gündür ekranları işgal eden, gazete köşelerinde yazan, muhteremlerin nesi var onu merak etmekteyim…
Fenerbahçe’nin hakkını yiyen hakemler varmış…
Sayın Aziz Yıldırım’a soruyorum,
Peki, aşağıdaki maçları yabancı hakemler mi yönetti?
Aynı Federasyonun, aynı MHK’nin hakemlerinin yönetimine güle oynaya çiçekler böceklerle kol kola girilen 8 haftaya uzaktan bakalım…
Sayın Aziz Yıldırım;
Süper Kupa’da Beşiktaş’ın verilmeyen penaltısı için de sizden aynı hassasiyeti beklerdik…
O zaman, ağzınızı açıp tek kelime etmediniz.
“Bilica’nın yaptığı hareket yüzde yüz penaltıdır, Beşiktaş’ın hakkı yenmiştir” diyemediniz…
Bu cümleyi kursaydınız bugün söylediklerinizin samimiyetine inanırdık.
Kazım’ın 70.dakika Sivas’a Ofsayttan attığı golü pekâlâ içinize sindirdiniz? Maçın ardından,
“Kazım golü ofsayttı” demediniz…
Manisa’nın verilmeyen penaltısını yuttunuz…
Aynı maçta Fenerbahçe uzatmada attığı golle galip gelince rekorlara koşuyordunuz!
“Biz uzatma dakikalarında galip geldik, ama hakem Manisa’nın penaltısını vermedi, hakkını gasp etti” demediniz…
Bizi inandıramazsınız, Sayın Aziz Yıldırım…
Fenerbahçe-Galatasaray maçında Fenerbahçe’nin ofsayttan attığı golü görmeyen hakemlere, Eskişehir maçının ardından yaptığınız gibi, ses çıkartmadınız?
Bursa maçında Deniz Çobanı kucaklayıp götüren futbolcularınıza kırmızı kart çıkartmayan hakem’e niye teşekkür etmediniz?
Bobo’yu İnönüde yere indirip penaltı yapan Lugano’yu bugüne kadar kimse dile getirmedi…
Çok uzağa gitmeden, daha geçen hafta Bobo’nun buz gibi golü verilmedi, Ernst’i düşürdüler, penaltı verilmedi.
Onlarında hakkını koru Aziz Yıldırım…
Bırakacaksın bu işleri…
Bu ülkede sadece Fenerbahçe Futbol oynamıyor…
Herkes çıkıp hakkıyla kazanıyor…
Üstelik bunu her hafta size sırayla bildiriyor…
Alıntıdır