Bobo: "Türk Milli Takımı İçin Oynarım."

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
bobo.jpg

Kartal'ın gol makinesi, 'Teklif gelir ve uygun şartlar da yaratılırsa Türk Milli Takımı'nda oynamayı tabii ki düşünebilirim. Neden olmasın' diye konuştu

Beşiktaş tarihinin en skorer yabancısı Bobo, futbolu bilenlerin dergisi FourFourTwo'nun Kasım sayısında Erdem Kabadayı'ya verdiği röportajda Türk Milli Takımı'nda oynayabileceğini söyledi.

BOBO, 'Brezilya Milli Takımı'na iki yıl önce İrlanda'yla yapılan bir dostluk maçı için çağrıldım ama oynama şansını bulamadım. Brezilya'nın milli takımında oynatmak için çok fazla sayıda futbolcusu var. O kadar ismin arasına girmek gerçekten çok zor. Türk Milli Takımı'nda oynamak için tabii ki düşünebilirim ama bunun için şartların oluşması ve ortada bu yönde bir çalışma olması gerekir. Böyle bir teklif gelir ve uygun şartlar yaratılırsa elbette Türkiye için oynarım. Neden olmasın?' diye konuştu.

SCHUSTER CESARET VERİYOR

BREZİLYALI yıldız, Mustafa Denizli ile Schuster arasındaki farkı da şöyle anlattı: Süper Lig'de şampiyon olduğumuz ve Türkiye Kupası'nı kazandığımız sezondan sonra çok iyi bir hazırlık kampı geçiremediğimizi söylemeliyim. Durum böyle olunca da savunmaya biraz daha ağırlık vererek lige tutunmaya çalıştık ve gol yollarında sıkıntılar çektik. Bu sezon başında harika bir hazırlık kampı geçirdik ve son derece hazır bir biçimde lige başladık. Meyvelerini de alıyoruz. Yeni teknik direktörümüz Bernd Schuster hücum etme konusunda bize cesaret veriyor. Atağı daha çok önemsememizi istiyor.

Anahtar Figer'de

BEŞİKTAŞLI yöneticiler, Bobo'nun menajeri Juan Figer'e '2.5 milyon euro verelim. Bobo'yu Türk yapalım' teklifini iletti. Figer, bu teklifi kabul ederse Bobo, Beşiktaş'ın Nobre ve Aurelio'dan sonra 3. devşirmesi olacak. (Burada ne dendiğini ilk anlamamıştım ama sanırım sözleşme yenileme olayından bahsediliyor. Yani Figer fazla para istiyor yönetimde iyi veririz ama yerli olacak demiş. Ne kötü bir habercilik arkadaş müneccim olacağız ne dediklerini anlayacağız diye!)

Bobo'dan kasap havası

NİANG gibi Bobo da kasap stoperlerden şikayet etti: Geçen sezon Manchester United maçında Vidiç ve Brown karşısındaydım. Ne kadar zorlu adamlar olsalar da onlara karşı oynamak Süper Lig'dekilere göre son derece kolay. Zira ne seni itip kakıyorlar, ne çekiyorlar, ne de boğazına sarılıyorlar! Şampiyonlar Ligi'nin en zorlu stoperlerine karşı mücadele etmeyi, Türkiye Ligi'ndekilere tercih ederim.

Fenerliler'e sadece selam

F.BAHÇE derbilerine G.Saray'a oranla daha iyi motive olduğunu söyleyen Bobo, Brezilyalılar'la samimi olmadığını anlattı. Bobo 'Maçlarda selamlaşıyoruz ya da karşılaştığımız zaman konuşuyoruz; bunun ötesinde samimi değiliz. Alex de buna dahil' dedi.

71537166642166354913275.jpg

Forza

benden artı çaLışır :p

oynasın abi yaa bak almanyaya hiç biri alman değil abi 2 kişiden bişi olmaz oynasın lan iş yapar.

Bence gelsin abi Nihatla tan Hamitten başka adammı yok şu ülkede forvet gelsin tabi bakın fransız milli takımında 20 kişiden 4 ü fransız diğerlir devşirme bizde yapalım abi çokmu zor
Verin parayı gelsin şu adam

Madem Yabancı Sayısını Arttırmak İstiyor KLüpLer, O Zamanda Devşirme MiLLi OyuncuLara Laf EtmeyecekLer, Bende DestekLiyorum, Ayrıca Bobo Tam MiLLi Takımın Aradığı Tipte Bir Santrafor.

Uzun zamandır takımda üye, attığı goller ve asistler de ortada yönetiminde uygun görmesi halinde oyum +1 =)

Bobo bu işin üstesinden gelir.

Tüpçü bobo'yu Türk Yapsınn :)

Bobo milli takım için çok iyi olur. Milli takımda oynamasabile hiç sorun değil. Türk olsun en azından kontejyanımız açılır :)

Aslında bu tip oyuncuları Vatandaşlığa geçirip Milli takımda denemeli, bakarsın iş yapar mı, yapar;Yapmasa zaten kaybedecek bişey yok,ama birde dikiş tutarsa o zaman ne mutlu bize...

Geri